Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα «καταπίνουν» όλα: Τα 3 ζώδια που συγχωρούν την απιστία

Το γνωρίζατε;

1 Απριλίου 2022 10:05
Τα «καταπίνουν» όλα: Τα 3 ζώδια που συγχωρούν την απιστία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Την απιστία δεν τη συγχωράω», έλεγε ένα ελληνικό τραγούδι τη δεκαετία του 1990 και σίγουρα αν είστε Λέων, Κριός ή Υδροχόος δύσκολα θα αφήσετε πίσω σας την προδοσία του συντρόφου σας.

Δείτε επίσης: Στεφανίδου, Μελέτη κ.α.: 10 διάσημες Ελληνίδες που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους και το παραδέχθηκαν!

Αν, όμως, ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια είναι πολύ πιθανό να επιστρέψετε σε μία σχέση παρά την απιστία από ταίρι σας.

Ταύρος

Η εμπιστοσύνη σε μία σχέση είναι πολύ σημαντική για τους Ταύρους. Εμπιστεύονται με κλειστά μάτια το ταίρι τους, ειδικά αν βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση. Γι’ αυτό και δυσκολεύονται να δουν τα ελαττώματα του συντρόφου τους. Ακόμα και αν υπάρξει απιστία θα παραμείνουν στη σχέση, αρνούμενοι να εγκαταλείψουν την αγάπη τους. Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού τους πάντα θα υπάρχει ο φόβος της προδοσίας ξανά.

ζώδια απιστία

Καρκίνος

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου χτίζουν τείχη γύρω τους, επειδή φοβούνται μήπως πληγωθούν. Από τη στιγμή που τα ρίξουν, όμως, δίνονται ολοκληρωτικά στον άλλο. Μετά την απιστία θα είναι βαθιά πληγωμένοι και θα το σκεφτούν πολύ αν θα συγχωρήσουν ή όχι το ταίρι τους. Αν, όμως, δουν πως ο άλλος έχει μετανιώσει πραγματικά, θα φανούν μεγαλόψυχοι.

Ιχθύς

Τα Ψαράκια γενικώς δυσκολεύονται να αφήσουν τους ανθρώπους που αγαπούν. Δύσκολα φεύγουν από μία σχέση, ακόμα και αν υπάρχει απιστία. Μάλιστα, προσπαθούν να δείχνουν πάντα ένα καλό πρόσωπο στην κοινωνία, γι’ αυτό και πολύ πιθανό είναι να κρύψουν τις δυσκολίες στη σχέση τους και να παρουσιάζουν στους άλλους την «τέλεια» σχέση που έχουν.

Θες να τα πας καλά με τον εργοδότη σου; Μάθε το ζώδιο του και κινήσου ανάλογα!

Ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μας το περνάμε στον χώρο εργασία μας. Το κλίμα με τους συναδέλφους και τον εργοδότη παίζει σημαντικό ρόλο στην διάθεση μας και στην όρεξη μας για δουλειά. Αν θέλεις λοιπόν να τα πηγαίνεις καλά με τον εργοδότη σου, μάθε το ζώδιο του και κινήσου ανάλογα.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε ποια είναι τα 3 πιο μισητά ζώδια του πλανήτη.

Κριός

Είναι ένας νευρικός τύπος, που δε φοβάται να αναλαμβάνει ευθύνες. Έχει απίστευτη ενέργεια και ζητά από τους συνεργάτες του, το maximum των προσπαθειών τους. Μπορεί σα συμπεριφορά κάποιες φορές να γίνεται λιγάκι απότομος, έχει όμως την ευαισθησία να μπαίνει στη θέση του υπαλλήλου του. Δεν του αρέσει να τον αγνοούν και να το αμφισβητούν. Είναι δίκαιος και ότι σου υπόσχεται το τηρεί στο ακέραιο. Μπορεί να βοηθήσει τον οποιονδήποτε εάν παραστεί ανάγκη. Δε συγχωρεί τις διάφορες παρασκηνιακές ενέργειες.

Ταύρος

Είναι ηγέτης από τη φύση του και θέλει ο λόγος του να γίνεται νόμος. Εάν καταφέρεις να συνεργαστείς μαζί του, αυτό θα αποπνέει μία μονιμότητα αφού δεν του αρέσει να αλλάζει τους συνεργάτες του άνευ λόγου. Μάλλον θα παζαρέψει το μισθό σου και ίσως να προσπαθήσει να σου προσφέρει χαμηλές σε ύψος αποδοχές. Αγαπάει το κέρδος και κυρίως το δικό του όφελος. Υπάρχει η πιθανότητα να σου καθυστερήσει μεροκάματα από την ανασφάλεια πως άμα σου χρωστάει αναγκαστικά θα παραμείνεις μέχρι να πληρωθείς.

Δίδυμος

Εκείνο που καταρχάς ζητάει, είναι να έχεις μια καλή επικοινωνιακή επαφή μαζί του και μια αμεσότητα. Πολλές φορές προσπαθεί να δημιουργήσει μεταξύ σας ένα κλίμα οικειότητας που σκοπό έχει να σε ανακαλύψει πιο βαθιά. Είναι υπερκινητικός και σε κάποιες περιπτώσεις κι ατζαμή θα μπορούσες να τον πεις, αφού δε μένει ούτε στους τύπους, ούτε στην ουσία των πραγμάτων. Με σκέψη που διασπάται σε πολλά πεδία, μάλλον θα δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει. Ίσως σου «τάξει» περισσότερα απ όσα εννοεί.

Καρκίνος

Αρκετά προστατευτικός και δίνει συνήθως ευκαιρίες στους συνεργάτες του να εξοικειωθούν αρχικά με το περιβάλλον για να αποδώσουν αργότερα. Ακόμα και στον εργασιακό του χώρο, θέλει να δημιουργεί μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Πολλές φορές αναπτύσσει σχέσεις πιο βαθιές από τις τυπικές με έναν άνθρωπο. Έχει το ένστικτο να ανακαλύψει, εάν στο πεδίο του πάει να δημιουργηθεί παρασκήνιο. Καταλαβαίνει από διαίσθηση πότε του λένε αλήθεια και πότε υπεκφεύγουν. Κάποιες στιγμές αποτραβιέται στις σκέψεις του &φαντάζει απόμακρος.

Λέων

Είναι άλλος ένας ηγετικός τύπος του ζωδιακού. Πιθανόν να δείχνει πιο απόλυτος στη συμπεριφορά του από ότι πραγματικά είναι και συνήθως αν του κερδίσεις την εμπιστοσύνη, σπάνια θα αλλάξει συνεργάτες. Ο λόγος του θέλει να ακολουθείται πιστά αν και η άποψή του είναι ευμετάβλητη. Αναλόγως από ποιον θα επηρεαστεί. Του αρέσει να τον θαυμάζουν και να παινεύουν το ύφος και τις ικανότητές του. Δείξε του σεβασμό και μην τολμήσεις ποτέ να τον αμφισβητήσεις. Θεωρητικά ως εργοδότης, αμείβει καλύτερα τους υπαλλήλους του.

Παρθένος

Λατρεύει τους ανθρώπους που είναι εργατικοί και τυπικοί με τα καθήκοντά τους. Επειδή το εργασιακό του πεδίο είναι ιερό, δεν δέχεται να συνεργαστεί με υστερόβουλους χαρακτήρες ή ανταγωνιστικούς. Ξέρει να ξεχωρίζει τα παραπάνω προσόντα και τις δεξιότητές σου μα το ίδιο μπορεί να διακρίνει και εκείνους που αδιαφορούν για τη δουλειά τους. Κάποιες φορές χρησιμοποιεί καυστική κριτική, όμως σπάνια ακολουθεί αυτή την τακτική για να περάσει το δικό του. Τέλος αδιαφορεί για τα προσωπικά θέματα του καθενός & ίσως δείχνει ανάλγητος.

Ζυγός

Είναι δίκαιος και προσπαθεί στον εργασιακό του χώρο να υπάρχει ισονομία. Ότι σου υποσχεθεί αυτό θα πάρεις. Κάποιες φορές γίνεται τόσο ελαστικός που πραγματικά, κάποιοι το εκμεταλλεύονται. Καταλαβαίνει πότε τον αγνοούν και πότε δεν εργάζονται ως όφειλαν ορισμένοι υπάλληλοι, όμως ποτέ δε θα τους κάνει παρατήρηση και ποτέ δε θα τους εξηγήσει γιατί τους έδιωξε. Πιθανόν να επικαλεστεί διάφορες δικαιολογίες, δε θα μιλήσει όμως για την πραγματική αιτία της λήξης μιας συνεργασίας. Χαρακτήρας ήπιος και διαλλακτικός.

Σκορπιός

Φροντίζει να κάνει την παρουσία του έντονη στο εργασιακό περιβάλλον που ηγείται, ενώ παράλληλα φροντίζει να έχει ανθρώπους κλειδιά που θα είναι τα μάτια και τα αφτιά του, όταν θα λείπει. Σαν εργοδότης είναι δύσκολος και εκδηλώνει συχνά χειριστικές συμπεριφορές. Ποτέ δεν θα ξέρεις που, πότε ή γιατί έφταιξες, πότε είναι στις καλές του και πότε όχι. Εργάζεται σκληρά και υπεύθυνα, κάτι που απαιτεί με τρόπο απόλυτο και από τους συνεργάτες του. Δεν επιδιώκει να αναπτύξει ιδιαίτερες φιλίες με τον οποιονδήποτε και δεν επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητεί τη δύναμη ή την εξουσία της θέσης που κατέχει.

Τοξότης

Πρόκειται για έναν από τους πιο χαλαρούς εργοδότες, αρκεί να φανείς συνεπής στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις που θα αναλάβεις. Θα βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο να εγκλιματιστείς με το περιβάλλον και θα σου δώσει το χρόνο ή τις ευκαιρίες για να αποδώσεις. Ακόμα κι αν χρειάζεται να διορθώσεις κάποια πράγματα, πάντοτε θα σου τα ζητήσει με ύφος φιλικό και καλοπροαίρετο. Βέβαια, δεν είναι σίγουρη η επαγγελματική εξέλιξη που θα σου υποσχεθεί, ούτε και οι αποδοχές που μπορεί εν καιρώ σε διαβεβαιώνει πως θα κερδίσεις.

Αιγόκερως

Για να κατακτήσει τη θέση που έχει, όχι απλά δεν του χαρίστηκε αλλά την ίδρωσε αρκετά όπως λέμε τη φανέλα. Είναι τυπικός, σοβαρός και μετρημένος και ξέρει πολύ καλά να ξεχωρίζει, το ποιος συνεργάτης του πραγματικά προσπαθεί και ποιος προτιμάει τα λιγότερο δύσκολα. Δε θα σου υποσχεθεί κάτι που μπορεί λίγο αργότερα να φανεί ανακόλουθος απέναντί σου όμως την ίδια ειλικρίνεια ζητάει να δείξεις κι εσύ. Ξέρει να μεταδίδει τις γνώσεις και την εμπειρία του, όπως και να προωθεί τους ανθρώπους που δείχνουν εργατικοί.

Υδροχόος

Μπορεί και διαθέτει μια απίστευτη μεθοδικότητα στη δουλειά του κι έτσι πολύ συχνά η ανοδική του πορεία κάνει άλματα. Στους συνεργάτες του προβάλλεται συνήθως με ένα φιλικό προφίλ, βοηθάει όποιον το έχει ανάγκη και διαθέτει την υπομονή που θα του αποδείξει το ποιος αξίζει την ευκαιρία που του δίνει και ποιος για εκείνον είναι χαμένος χρόνος. Αγαπάει το χρήμα και γνωρίζει τις ανάγκες που έχουν οι άνθρωποι που δουλεύουν κοντά του. Έτσι προσπαθεί να τους δημιουργεί ανασφάλειες για να εργαστούν περισσότερο.

Ιχθύς

Λένε πως κανονικά έναν Ιχθύ δεν μπορείς να τον μπλέκεις με το χρήμα, γιατί έτσι χάνει τον πνευματικό του κυρίως δρόμο και γίνεται ένας μικρός ή μεγαλύτερος απατεώνας. Δεν μπορείς όμως να του αποκλείσεις μια θέση εργοδότη αρκεί να είναι σχετική με τα προσόντα και τις δεξιότητές του. Από τη φύση του είναι ένας ευεπηρέαστος και ευμετάβλητος χαρακτήρας και μπορεί να αλλάζει γνώμες πολύ συχνά. Αυτός είναι ένας λόγος που μπερδεύει τον κόσμο γύρω του και δυσκολεύει τη συνεννόηση γενικώς. Θέλει υπομονή.

Πηγή: zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share