Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δεν τα λένε "ούτε του Παπά": Αυτά τα ζώδια δεν αποκαλύπτουν ποτέ τα μυστικά τους

Ο λόγος για...

28 Μαρτίου 2022 17:17
Δεν τα λένε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για κάποιους ανθρώπους είναι εύκολο να μοιράζονται τα μυστικά τους και τις βαθιές τους αλήθειες, ενώ αντίθετα για κάποιους άλλους αυτό δεν υπάρχει ούτε σαν σενάριο. Συγκεκριμένα, θέλουν να κρατούν τα όσα τους απασχολούν αποκλειστικά για τους ίδιους και είναι πολύ μυστικοπαθείς.

Τα άστρα αποκαλύπτουν ποια ζώδια είναι «βαθιά» μυστικοπαθή. Με την ευκαιρία ανακάλυψε τα 3 ζώδια που μόλις ερωτευτούν τα τινάζουν όλα στον αέρα.

Σκορπιός

Πιθανόν να είναι το πρώτο ζώδιο που σας έρχεται στο μυαλό, γιατί ούτως ή άλλως θα έχετε διαπιστώσει τη βαθιά ματιά του, το διερευνητικό του χαρακτήρα, το μυστήριο που εκπέμπεται γύρω από τη φυσική του παρουσία, όταν παρευρεθεί σε ένα χώρο. Σίγουρα είναι ένα πλάσμα που κρατάει πολλά για τον εαυτό του. Οι Σκορπιοί κρατάνε μυστικά, σπάνια μιλούν με όλη την αλήθεια τους, ακόμα και αν ο συνομιλητής που έχουν απέναντί τους είναι κι ίδιος Σκορπιός. Πιθανόν μάλιστα, αυτό μεταξύ τους να το γνωρίζουν. Είναι μέρος της στρατηγικής τους να μη λένε πολλά. Εξαιρετικοί μεταφραστές του συναισθήματος, μπορούν να «διαβάζουν» το συνομιλητή τους και να εξάγουν ορθά συμπεράσματα όταν κρίνουν έναν άνθρωπο, αφού διαθέτουν από τη φύση τους, ενισχυμένο ένστικτο και διαίσθηση.

Εκτός και αν παρεμβληθεί στην κρίση τους, η συναισθηματική φόρτιση ή παρόρμηση, που δεν τους αφήνει να αναθεωρήσουν τις αρχικές σκέψεις τους για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Οι Σκορπιοί είναι από τους ανθρώπους που θα κάνουν επιλεκτικές φιλίες. Φιλίες όμως, σχεδόν παντοτινές. Ξέρουν άλλωστε να κρατούν μυστικά και να συμβουλεύουν σωστά, εκεί που το μυαλό των άλλων σταματάει. Κάποιοι τους παρεξηγούν, ή τους φέρονται με προκατάληψη, γιατί δεν μπορούν να τους ερμηνεύσουν. Εκεί όμως οφείλεται ο μυστηριώδης μαγνητισμός και γοητεία τους, που τους κάνει μοναδικούς στο είδος και αξεπέραστους.

Ζυγός

Σπάνια λέει όλα όσα σκέφτεται. Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους. Ένας σημαντικός λόγος είναι, ότι δεν θέλει να γίνει η αιτία, να διαταραχθούν οι σημαντικές για εκείνον σχέσεις της ζωής του, είτε αυτές είναι οι συντροφικές-αισθηματικές, είτε γιατί ανήκουν σε φιλίες ετών, ή συνεργασίες. Γενικά πάντως, θεωρείται το «καλό και ευγενικό παιδί», που δε χαλάει σχεδόν ποτέ χατίρια, ή την καρδιά κανενός, ούτε θα γίνει ποτέ η αιτία εντάσεων σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθεί. Το «εμείς», είναι συνυφασμένο με το ποιόν των πράξεών του. Βάζει πρώτα τα «θέλω» και τις επιθυμίες των άλλων, έναντι των δικών του. Εδώ εντοπίζεται και η αδυναμία του χαρακτήρα του.

Ένας Ζυγός, δε θα σου πει ποτέ, το τι κατά βάθος τον πείραξε, ακόμα και αν τον έχει πληγώσει. Θα περιμένει μέχρι να καταλάβει από μόνος του ο άλλος κι αν αυτό δε συμβεί, θα αποχωρήσει από τη σχέση χωρίς εξηγήσεις, εάν εξαντληθεί ο χρόνος που του έδωσε. Με αυτή του την επιλογή, συχνά βγαίνει υπόλογος ή ο φταίχτης στη διάλυση μιας σχέσης. Επίσης δίνει τη λανθάνουσα αίσθηση του «δεδομένου», στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Δε βάζει όρια και δε θα σου πει ποτέ, τι τον ενόχλησε στη συμπεριφορά σου. Κάποιοι δεν μπορούν να ερμηνεύσουν τις πράξεις του, που έχουν όμως μεγάλο υπόβαθρο ψυχολογικών καταβολών και ανομολόγητων αιτιών.

Δεν τα λένε 'ούτε του Παπά': Αυτά τα ζώδια δεν αποκαλύπτουν ποτέ τα μυστικά τους

Υδροχόος

Πως γίνεται ένας τόσο κοινωνικός και εξωστρεφής κατά τα φαινόμενα τύπος, να κρατάει μέσα του καλά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα; Κι όμως γίνεται. Ακόμα και οι ίδιοι παραδέχονται ότι μερικές φορές, μάλλον τους παίρνουμε πολύ στα σοβαρά και δεν το έχουν σε τίποτα, να αμφισβητήσουν ακόμα και τη γνώμη τους, προκειμένου να θολώσουν την κρίση του συνομιλητή τους. Είναι σχεδόν δυσδιάκριτο το όριο, να καταλάβει κανείς, πότε κάνουν πλάκα, ή σοβαρολογούν. Ο εκκεντρικός χαρακτήρας και η συμπεριφορά τους, μπορεί να είναι στοιχείο της γοητείας τους, παράλληλα όμως είναι και μια πολύ ισχυρή άμυνα, στο να κρατήσουν μακριά τους εισβολείς του ζωτικού τους χώρου.

Μπορούν άνετα να σε κάνουν να νομίσεις ότι επικρατεί χάος στο κεφάλι τους, όμως στρατηγικά και ταυτόχρονα, έχουν την εξαιρετική ικανότητα να παίρνουν σοβαρές και μελετημένες αποφάσεις. Συχνά μάλιστα μένουν αμετακίνητοι σε αυτές, με την τακτική να καταφέρουν να κάμψουν κυρίως τις συναισθηματικές αντιστάσεις των ανθρώπων που συμπορεύονται μαζί τους. Είναι σχεδόν κανόνας, ο τρόπος που κινούνται για να καταφέρουν να τις περάσουν, εάν όχι να τις επιβάλλουν, κυρίως στους ανθρώπους του στενού τους περιβάλλοντος. Πίσω από το φιλικό και άνετο χαμόγελό τους, κρύβεται ένας πολύ εσωστρεφής χαρακτήρας, που κρατάει για τον εαυτό του πολλά πράγματα. Παράλληλα έχει μεγάλη δυσκολία να δείξει τις συναισθηματικές του πτυχές, γιατί κάτι τέτοιο το κοροϊδεύει ή το ερμηνεύει ως αδυναμία.

Ιχθύς

Δεν είναι ότι δεν αγαπά την αλήθεια ή την ειλικρίνεια αλλά αποφεύγει οτιδήποτε μπορεί να διαταράξει τον συναισθηματικό του κόσμο. Είναι ένα πλάσμα που ερμηνεύει τα πάντα γύρω του με το πώς τον κάνουν να νιώθει και να αισθάνεται. Ταυτόχρονα μπορεί και ξεγλιστρά με σχετική άνεση, κάθε φορά που τον στριμώχνουν, ή του βάζουν δύσκολα. Σπάνια φέρνει αντιρρήσεις ακόμα και αν διαφωνεί με το συνομιλητή του, αφού στο τέλος ότι κι αν του πούνε θα κάνει το δικό του, συνειδητά και αμετάκλητα. Ξέρει να λέει αθώα ψεματάκια, παρηγορητικά πολλές φορές αλλά με την ίδια ικανότητα μπορεί να υιοθετεί και να υπηρετεί αυτά που ονομάζονται και ως κατά συνθήκη ψεύδη. Ένας Ιχθύς, από τη φύση του κινείται σε πιο πλασματικές σφαίρες, πνευματικές κι ανώτερα διανοητικές, έναντι των υλικών.

Κάνει την ίδια τη ζωή τέχνη και φιλοσοφία και από αυτό διέπετε και η στάση του στα πράγματα. Όταν όμως χάσει το δρόμο του, κυνηγήσει το χρήμα και την εξουσία, μπορεί να μετατραπεί από γλυκός απατεώνας της καρδιάς και της ψυχής μας, σε ένα μεγάλο και επικίνδυνο πολλές φορές απατεώνα. Είναι βιρτουόζος στο συναίσθημα και μπορεί να διευθύνει με μαεστρία τις ευαίσθητες χορδές των συνομιλητών του. Να παραμυθιάσει ή να παραμυθιαστεί ανάλογα.

Πηγή: zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share