Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δώστε μεγάλη προσοχή: Αυτές οι γυναίκες είναι άπιστες σύμφωνα με τα Ζώδια

Τι αποκαλύπτουν τα άστρα;

20 Μαρτίου 2022 15:32
Δώστε μεγάλη προσοχή: Αυτές οι γυναίκες είναι άπιστες σύμφωνα με τα Ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι σχέσεις μπορούν να γίνουν πολύ περίπλοκες όταν η απιστία γίνεται μέρος της. Κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο πιστοί στην σχέση τους που δεν τολμούν ούτε βλέφαρο να ρίξουν σε τρίτο άτομο, κάποιοι άλλοι όμως.... ξενοκοιτάνε ενώ δεν τους είναι δύσκολο να απιστήσουν. Τα άστρα αποκαλύπτουν ποιες είναι οι γυναίκες του ζωδιακού κύκλου που είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία.

Κριός

Μπορεί να τη δεις με έναν μικρότερο ή πολύ μεγαλύτερο σύντροφο να κυκλοφορεί, να φλερτάρει προς όλες τις κατευθύνσεις για να νιώθει ζωντανή, όμως ανήκει σε ένα ζώδιο που τιμάει τη σχέση του. Όσο ο άνθρωπος που είναι μαζί της, ανατροφοδοτεί το ενδιαφέρον της, την προσέχει, ενδιαφέρεται για τα «θέλω» και τις επιθυμίες της, ποτέ δε θα επιτρέψει η ίδια, να μπει ένα τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, ένα καλό κρεβάτι ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που υπάρχει στην επίσημη φωλιά της, θα λειτουργήσει σα συναισθηματική διαφυγή σε μια εφήμερη περιπέτεια, όταν αισθανθεί εγκλωβισμένη μέσα σε έναν δεσμό που διέπετε από τη ρουτίνα και τη συνήθεια και άρα, δεν εξελίσσεται.

Ταύρος

Μπορεί να κατακτήσει με την ομορφιά του χαρακτήρα, της παρουσίας και της σαγήνης της, ακόμα και τον πιο δύσκολο φαινομενικά στόχο. Είναι μια παν-ηδονιστική οντότητα του ζωδιακού κύκλου, που ξέρει να γεύεται τη ζωή και να την απολαμβάνει, μέσα από ένα ποτήρι καλό κρασί ή μια αγκαλιά ξεχωριστή για εκείνη και την ψυχή της. Λατρεύει τις απολαύσεις και ξέρει να παρασύρει τον άνθρωπό της σε αυτές. Σπάνια θα κοιτάξει έξω από το παράθυρο της σχέσης της. Αγαπά τη σταθερότητα και θα πρέπει ο σύντροφός της να μην της την εμπνέει, ώστε να οδηγηθεί στην αγκαλιά ενός άλλου ανθρώπου. Μπορεί δε να γίνει απίστευτα ζηλιάρα και καταπιεστική απέναντί του, χαλώντας έτσι το κλίμα της σχέσης.

Δίδυμοι

Ένα τόσο επικοινωνιακό θηλυκό, δεν μπορεί παρά το φλερτ να είναι το αγαπημένο της άθλημα. Αγαπά δυνατά αλλά εάν ο άνθρωπος που θα του δοθεί της χαλάσει την καρδιά, συνήθως πίσω δεν ξαναγυρνά στη σχέση τους. Λες και τα συναισθήματά της είναι αέρινα και εξανεμίζονται. Τρελαίνεται για πειραματισμούς και για τις εμπειρίες που κερδίζει ταξιδεύοντας τους πόθους της πάνω σε καινούργια κορμιά. Έχει εύκολες τις σχέσεις της μιας νύχτας, αφού δεν απαιτούν παραπάνω δεσμεύσεις από το να περάσουν δυο άνθρωποι καλά. Είναι από εκείνες τις γυναίκες που με ευκολία μπορούν να δημιουργούν και να συνυπάρχουν σε μια σταθερή και σε μια παράλληλη σχέση, με την ίδια φυσικότητα αλλά και συναισθηματική ικανοποίηση.

Καρκίνος

Αγαπά σε σημείο αυτοθυσίας τον άνθρωπο που θα αποφασίσει να βάλει στην καρδιά την αγκαλιά και στο κρεβάτι της. Συνήθως διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις και σπάνια θα νιώσει ικανοποίηση μέσα από μια εφήμερη αισθηματική περιπέτεια ή σχέση της μίας νύχτας. Μία γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, ακόμα και σε μια κακοποιητική για εκείνη σχέση, σπάνια θα είναι αυτή που θα κλείσει πρώτη την πόρτα πίσω της. Οι παραδοσιακές της καταβολές, η συντηρητική της ψυχολογία και τα προσωπικά της βιώματα δεν της αφήνουν το περιθώριο να σκεφτεί τον εαυτό της. Θα πρέπει λοιπόν να πάρει μια δόση γερή από συναίσθημα, σιγουριά και ευαισθησία, από κάποιον άλλο άνθρωπο για να ενδώσει μαζί του.

Λέων

Της αρέσει να τη φλερτάρουν και να της δείχνουν το θαυμασμό τους με κάθε τρόπο οι υποψήφιοι μνηστήρες της καρδιάς της, παρότι νιώθει μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό της, την εικόνα της, ενώ διαθέτει ενισχυμένη συναισθηματική αυτοπεποίθηση. Είναι επιρρεπής στις κολακείες και στα παινέματα και απαιτεί με τον τρόπο της από τον άνθρωπό της, την απόλυτη αφοσίωση και το ενδιαφέρον του προς αυτή. Σα χαρακτήρας είναι σταθερή, γι αυτό και σταθερές είναι κι οι σχέσεις της ζωής της. Δεν ανέχεται την απόρριψη και την αμφισβήτηση της αξίας της από τον άνθρωπο που διάλεξε να τη συντροφεύει και γίνεται πολύ έντονη όταν νιώσει πως εισπράττει αδιαφορία από μέρους του. Ναι, τότε θα απευθυνθεί στην αυλή της για παρηγοριά.

Δώστε μεγάλη προσοχή: Αυτές οι γυναίκες είναι άπιστες σύμφωνα με τα ζώδια

Παρθένος

Για να πει το πολυπόθητο «ναι» σε μια αγκαλιά, θα πρέπει πρώτα να περάσει τον άνθρωπο που θα είναι μαζί του από τα χίλια κύματα. Υπέρ του δέοντος αναλυτική, για να καταλήξει σε μια μόνιμη σχέση θα ακολουθήσει βήματα προσεκτικά. Αφού καλύψει έτσι τους φόβους και τις ανασφάλειές της, συνήθως δημιουργεί μακροχρόνιες και επιτυχημένες σχέσεις. Όμως ανομολόγητα, πάντοτε μέσα της υπάρχει η ανάγκη του πειραματισμού κι αυτός είναι κι ο λόγος που συνηθίζει να ακολουθεί τη φράση που λέει, «ποτέ μη λες ποτέ». Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, μπορεί να ξεκινήσει μία παράλληλη σχέση, από μια γνωριμία μέσα από το εργασιακό της περιβάλλον, εφήμερη, που όμως να καταλήξει σε μακροχρόνια.

Ζυγός

Εδώ έχουμε ένα πλάσμα λεπτεπίλεπτο τρυφερό κι ευγενικό, που είναι βάναυσο και απρεπές κανείς να το προσβάλει, πόσο μάλιστα αυτός εάν αυτός, είναι ο άνθρωπος που συντροφεύεται. Δε θα ζητήσει ποτέ το σεβασμό και την κατανόηση απαιτώντας τα, όμως εάν παραβιάσει ο άνθρωπός της αυτά τα όρια, θα αναζητήσει αλλού να της φερθούν με τέτοιο τρόπο. Σε μια άλλη περίπτωση, δεν αντέχει να νιώσει στιγμή πως είναι μόνη, δίχως τη συναισθηματική κάλυψη, δίχως μια αγκαλιά. Φοβάται τη μοναξιά, γι αυτό και την αποστρέφεται δημιουργώντας παράλληλες σχέσεις, τις περισσότερες φορές, πλατωνικές. Δίνει πολλές ευκαιρίες να διορθώσει τη στάση του σύντροφός της, όμως αυτό δε μπορεί να γίνεται εσαεί.

Σκορπιός

Σε μια σχέση ταυτίζεται με πάθος. Ψυχή τε και σώματι. Ξέρει να δίνει και να δίνεται. Να ανατροφοδοτεί τον πόθο και το πάθος. Η αγκαλιά και η σεξουαλικότητά της δεν έχει ηλικία. Βάζει φωτιά στο κρεβάτι της όπως καμία άλλη. Ξέρει να παίζει με μαεστρία με τις αισθήσεις και τους πόθους του ανθρώπου της. Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να αγγίζουν την τελειότητα, εάν δεν ήταν πλάσμα με έντονες ανασφάλειες. Τέτοιες που την κάνουν αμετανόητα κτητική και αρκετά συχνά χειριστική. Χρησιμοποιεί περισσότερο το συναίσθημα από ότι τη λογική και κάπου εκεί χαλάει το πράγμα. Ναι, μπορεί να συνυπάρξει σε μια παράλληλη σχέση, αρκεί να έχει τον πρώτο λόγο κι αυτόν τον κατακτά με κάθε τρόπο.

Τοξότης

Νιώθει τεράστια έμπνευση και ενθουσιασμό, κάθε φορά που ξεκινάει μια σχέση. Κοντά της δεν μπορεί να βαρεθεί κανείς, ενώ συμβαδίζουν πάνω της, το πνεύμα και η φυσική σαγήνη. Είναι ένα θηλυκό που αγαπάει τις εμπειρίες και σε όλη της τη ζωή πειραματίζεται σε αυτές. Δεν έχει όρια και συμπλέγματα που θα την κάνουν να απαρνηθεί τη φύση της. Μια φύση φτιαγμένη να ταξιδεύει επάνω στο χάρτη των αισθήσεων των πόθων και της προσμονής του καινούργιου και άκρως ανανεωτικού, που πάντα περιμένει να της τύχει. Ναι, με ειλικρίνεια θα σου πει ότι ο άντρας και η γυναίκα της ζωής της είναι ο ίδιος της ο εαυτός και ότι μισεί τις ιδιοκτησίες και τα κοινωνικά πρότυπα που της στερούν την ελευθερία.

Αιγόκερως

Ως μία από τις πιο σοβαρές και μετρημένες γυναίκες του ζωδιακού, δε θα μπορούσε παρά να δημιουργεί σχέσεις αντίστοιχες. Έτσι λοιπόν ο δεσμός της πλαισιώνει την εικόνα της, είναι συνήθως επίσημος, ενώ η προσωπική της ζωή δεν μπορεί ποτέ μα ποτέ, να γίνει αντικείμενο κουτσομπολιών και αρνητικών σχολιασμών. Παραδοσιακή και ακραία συντηρητική, δημοσίως δηλώνει κατηγορηματικά πως θεωρεί αδιανόητες τις παράλληλες αισθηματικές σχέσεις. Στην αλήθεια της, για να υποστηρίξει όλα τα παραπάνω κοινωνικά αποδεκτά τσιτάτα, καταπιέζει όσο δεν παίρνει τα «θέλω» και τις επιθυμίες της με αποτέλεσμα, κάποια στιγμή ο εαυτός της να επαναστατήσει συναισθηματικά απέναντι στη λογική της. Εκεί έρχεται το 2ο πρόσωπο.

Υδροχόος

Αποφεύγει να δεσμεύεται με σχέσεις μόνιμες επίσημες ή ανεπίσημες, γιατί της αρέσει να φλερτάρει και να ψάχνεται στα αχαρτογράφητα νερά της χώρας του φτερωτού θεού. Επιπλέον καταπιέζεται και μόνο με τη σκέψη των υποχρεώσεων που προκύπτουν σε επίπεδο καθημερινότητας, όταν συμβιώνει κανείς με έναν άλλο άνθρωπο. Περνάει και μόνη της καλά, αφού ως χαρακτήρας είναι αλέγκρο. Όταν θα αποφασίσει να σοβαρευτεί και να δεσμευτεί, απαιτεί με τον τρόπο της αυτό να διέπετε από σταθερότητα. Παράλληλα όμως δεν αποκλείει την οπτική της από τους διερχόμενους πειρασμούς, αφού κάπως έτσι αισθάνεται την επιβεβαίωση. Προτιμά μάλιστα τις παράλληλες σχέσεις, διότι δεν απαιτούν μονιμότητα.

Ιχθύς

Είναι ένα απίστευτα συναισθηματικό πλάσμα, που αγαπάει τον άνθρωπο που στέκει στο πλάι της, ενώ καταφέρνει να φτιάχνει τη φωλιά της παραμυθένια, τέτοια που να δημιουργεί και την ανάλογη ατμόσφαιρα στη σχέση της. Διαθέτει απύθμενη φαντασία και όρεξη και καταφέρνει έτσι να παίζει με τις ευαίσθητες χορδές των αισθήσεων και των πόθων του ανθρώπου της, που δηλώνει σύντομα αιώνια δικός της. Εκείνη όμως παράλληλα, νιώθει και μια ακόρεστη όρεξη να κερδίσει νέες εμπειρίες αλλά και έμπνευση από τον αισθηματικό στίβο. Αυτό έχει σαν συνέπεια να αναζητά συντρόφους που μιλούν στην καρδιά της και είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν μαζί της πάνω στους χάρτες της ανθρώπινης ηδονής.

Πηγή: zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share