Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατροπή από τον Κώστα Λεφάκη: Οι επόμενες μέρες φέρνουν χωρισμό γι' αυτό το ζώδιο

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

20 Μαρτίου 2022 11:05
Ανατροπή από τον Κώστα Λεφάκη: Οι επόμενες μέρες φέρνουν χωρισμό γι' αυτό το ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης έριξε τη δική του αστρολογική «βόμβα», με τον ίδιο να αναφέρει πως θα υπάρξει χωρισμός για ένα από τα ζώδια.

Ο γνωστός αστρολόγος, μάλιστα, τονίζει πως στα αισθηματικά η κατάσταση δε θα είναι εύκολο, με αρκετή ασάφεια στα ερωτικά και ενδεχόμενο χωρισμό, με τη Βίκυ Παγιατάκη να αναφέρει ποια ζώδια έχουν επηρεαστεί από την Πανσέληνο.

Κριός

Οι οιωνοί δείχνουν ότι πρέπει να προσέξετε την εξέλιξη των οικονομικών σας και να μην παγιδευτείτε σε ψευδαισθήσεις που αυτή την εποχή λειτουργούν και στις οποίες είστε πολύ επιρρεπείς.

Ταύρος

Μπορείτε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες βοήθειας ή προσφοράς από τους άλλους και αν δεν εκδηλώνονται άμεσα να τις αναζητήσετε κυρίως εσείς που έχετε κάτι σημαντικό να δημιουργήσετε.

Δίδυμοι

Γενικότερα η περίοδος αυτή σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε μερικές αλήθειες και να βάλετε τη ζωή σας σε νέα καλύτερη τροχιά. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.

Λεφάκης ζώδια χωρισμός

Καρκίνος

Η εποχή εξυπηρετεί τις σχέσεις σας με τους άλλους και σας βοηθά να αντλήσετε τα καλά που αυτές μπορούν να προσφέρουν. Τα γεγονότα θα είναι περισσότερα και αρκετά σύνθετα στην καθημερινή σας πορεία.

Λέων

Ερωτικά θα υπάρξει προσφορά αλλά θα είναι διακυμαινόμενη. Μην παρασύρεστε από καταστάσεις της στιγμής. Βαδίστε σε όλα σας τα θέματα βάσει σχεδίου.

Παρθένος

Αποφύγετε εκείνους που έχουν αποδείξει ότι δεν αξίζουν της προσοχής και της εκτίμησης σας και φροντίστε να είστε τυπικοί στις τρέχουσες οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Ζυγός

Τα πράγματα μπαίνουν σε νέο δρόμο και τα σημάδια του Μαρτίου μιλούν για μια ανάπλαση των κοινωνικών και των αισθητικών σας ενδιαφερόντων.

Σκορπιός

Φροντίστε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που σας αφορούν και παρά την διάθεση και τον ενθουσιασμό σας για να κάνετε κάτι καινούργιο μην φτάνετε στο σημείο της υπερβολής.

Τοξότης

Κατάλληλη περίοδος για ταξίδια και μετακινήσεις, για αναθεωρήσεις σχέσεων, για κλείσιμο συμφωνιών και για μεθόδευση ενίσχυσης της κοινωνικής σας δύναμης την οποία είχατε αρκετά παραμελήσει.

Αιγόκερως

Το διάστημα εξυπηρετεί τα σχέδια, τους σκοπούς, ακόμα και τους πλέον συμφεροντολογικούς. Στις συνεργασίες και στις συναλλαγές με τους άλλους να είστε λίγο επιφυλακτικοί.

Υδροχόος

Η μέρα δίνει έμφαση σε σχέσεις αγάπης, σε τυχόν καλλιτεχνικά ταλέντα και γενικότερα στην δημιουργική έκφραση που ανάλογα ο καθένας σας μπορεί να επιδείξει τώρα.

Ιχθύες

Παρουσιάζεστε πιο ενισχυμένοι στη βάση της οικογενειακής σας ζωής αλλά και στο χώρο της δουλειάς σας. Βρείτε νέους τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share