Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Κόκκινος" συναγερμός από Κώστα Λεφάκη για 3 ζώδια - Δυσκολίες στα οικονομικά

Ο λόγος για...

8 Μαρτίου 2022 11:47
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τρία ζώδια για οικονομικές δυσκολίες, ενώ παράλληλα αναφέρει αναταράξεις στα ερωτικά.

Παράλληλα, η Λίτσα Πατέρα έχει ευχάριστα νέα για ένα ζώδιο, το οποίο θα έχει μεγάλη οικονομική εξέλιξη.

Κριός

Αισθητή θα είναι η αλλαγή του κλίματος στην εβδομάδα που ξεκινά. Κάποια περιστατικά θα επηρεάσουν τη διάθεση, ίσως και τις αποφάσεις που θα πάρετε. Σε γενικές γραμμές θα ασχοληθείτε με τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και διεκπεραίωση υποχρεώσεων. Η εισβολή του Άρη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο όμως, αλλάζει το κλίμα μέσα από την απροσδόκητη εμφάνιση ανθρώπων και περιστατικών. Τόσο οι άνθρωποι που θα συναντήσετε, όσο και τα περιστατικά που θα βιώσετε, θα σας επηρεάσουν στις επιδιώξεις που θα κάνετε, όσο και στην αναθεώρηση κάποιων συνηθειών ή απόψεων. Τα αισθηματικά σας θα ζήσουν αιφνιδιασμούς και η κοινωνική ζωή ευχάριστες εκπλήξεις.

Ταύρος

Ο μήνας αυτός καθώς συνεχίζει να φυλλομετρά τις μέρες του, ξεδιπλώνει μια νέα εκδοχή στους βασικούς τομείς της ζωής σας που σας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να μπαίνει σε μια περίοδο ανάρρωσης, ή βελτίωσης με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπινων παραγόντων. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει νέα επεισόδια σε εξέλιξη, με εσάς να αδυνατείτε να πάρετε σταθερή θέση απέναντι στα δρώμενα. Και βέβαια το οικονομικό εξακολουθεί να σας αγχώνει, όσο και αν δεν το ομολογείτε.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς έρχεται να προστεθεί στην τριάδα Ήλιου, Δία, Ποσειδώνα που κυριαρχούν στον επαγγελματικό τομέα. Είναι περίοδος να λάμψετε να διακριθείτε, ή να κάνετε αισθητή την παρουσία σας, τόσο επαγγελματικά, όσο και κοινωνικά. Τα επιχειρήματά σας απέναντι στους αντιπάλους, ή στο γενικότερο περιβάλλον, προβάλουν ατράνταχτα. Οι εξελίξεις στη δουλειά σας θα είναι ραγδαίες. Περιέργως πως θα περισσεύει και χρόνος για ερωτική, ή κοινωνική δραστηριότητα που είχε ατονήσει το προηγούμενο διάστημα. Χρειάζεστε λοιπόν ένα καλό πρόγραμμα, το οποίο να μπορεί να επιδέχεται αναπροσαρμογές. Μόνο έτσι θα τα προλάβετε όλα, ικανοποιώντας τόσο εσάς, όσο και το έμψυχο περιβάλλον σας.

Καρκίνος

Η περίοδος αυτή σας βοηθά να τακτοποιήσετε υποθέσεις σχετικά με τον νόμο, με τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, ή με τις περιουσιακές σας διευθετήσεις. Αρκετοί από εσάς βάζετε καινούριους στόχους για την Άνοιξη που θα ακολουθήσει, άλλοι σημειώνετε καλές επιδόσεις στις σπουδές, ή στην ελεύθερη επαγγελματική δραστηριότητα και μερικοί κάνετε ένα σημαντικό ταξίδι. Τα γεγονότα θα επηρεάσουν έντονα το συναισθηματικό σας κόσμο, ο οποίος μπορεί να αιφνιδιαστεί, αλλά στο τέλος η έκβαση των πραγμάτων θα είναι ικανοποιητική. Παράλληλα, κάποια περιστατικά, αποσκοπούν να σας προίδεάσουν για το μέλλον. Μην τα αγνοήσετε! Τέλος αποφύγετε κινδύνους και μην αναμιγνύεστε σε σχόλια και παρεξηγήσεις.

'Κόκκινος' συναγερμός από Κώστα Λεφάκη για 3 Ζώδια - Δυσκολίες στα οικονομικά

Λέων

Η εισβολή του Άρη και της Αφροδίτης στον Υδροχόο, αλλάζει αιφνίδια το σκηνικό της αισθηματικής σας ζωής. Ενώ η συνάντηση του Ήλιου με τον Δία και τον Ποσειδώνα, σας δίνει ευκαιρίες ανεφοδιασμού, ψυχολογικού και πρακτικού και κάποιων οικονομικών βοηθειών που περιμένατε εδώ και καιρό. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές θα παραμείνετε αγχωμένοι , καθώς η καθημερινότητα θα εξακολουθήσει να είναι ασταθής και απροσδιόριστη στα σημεία εκείνα που θέλετε την καταστάλλαξη, ή κάτι πιο συγκεκριμένο. Στο χέρι σας είναι να απολαύσετε αυτό που θα σας προσφερθεί, αλλά και άλλο τόσο, να πέσετε σε παγίδες υποκριτικών συμπεριφορών από επιτήδειους παράγοντες.

Παρθένος

Άνθρωποι και περιστατικά εκδηλώνουν τις πραγματικές τους προθέσεις απέναντί σας και σας καλούν να πάρετε τη θέση που πρέπει, ή να ανταποκριθείτε ανάλογα. Επηρεάζετε και επηρεάζεστε αντίστοιχα πολύ, τον τομέα των προσωπικών και των κοινωνικών σας σχέσεων. Αποφύγετε να κάνετε λάθη τακτικής, ή να μπερδέψετε καταστάσεις μεταξύ τους. Άλλο τόσο, παραμείνετε εξαιρετικά προσεκτικοί και προνοητικοί στις σχέσεις σας με ανθρώπους που δεν θεωρούνται εύκολοι και που παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάποιο τομέα. Επιλογές που θα κάνετε και αποφάσεις που θα πάρετε, φροντίστε να είναι σωστές, γιατί ενδεχόμενα, σε αντίθετη περίπτωση, οι συνέπειές τους θα είναι δυσάρεστες και μακροπρόθεσμες.

Ζυγός

Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Υδροχόο συνεχίζουν τις αναστατώσεις στα αισθηματικά σας. Πολλοί θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, άλλοι να κάνετε συμβιβασμούς και κάποιοι άλλοι να εντυπωσιαστείτε με μια νέα γνωριμία. Όλα παίζονται αυτό το διάστημα, προέχει όμως να είστε έξυπνοι, προνοητικοί και διαλλακτικοί. Δεν πρέπει ούτε να αποδεχτείτε εύκολα κάτι αλλά ούτε και να βιαστείτε να το απορρίψετε. Φροντίστε καλύτερα την υγεία σας, αποφύγετε να έρθετε σε συγκρούσεις με κέντρα εξουσίας ή με ισχυρότερους από εσάς παράγοντες.

Σκορπιός
Κατάλληλη περίοδος να κάνετε τις ιδέες σας πράξεις. Ο αγώνας και οι αναμετρήσεις συνεχίζονται. Αποφύγετε τις επιδείξεις δύναμης, κινηθείτε διαλλακτικά, αποφύγετε περιττές αγορές και μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Μην παρασύρεστε από τον ερωτικό σας σύντροφο σε πράξεις ή σε υποσχέσεις που θα δώσουν αργότερα συνέπειες εξόδων και μέρες μεγάλης ταλαιπωρίας. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα οικονομικά σας και σε τυχόν νομικές διεκδικήσεις. Οικογενειακές αντιθέσεις ας αντιμετωπιστούν με σταθερότητα και ηρεμία.

Τοξότης

Η επίδραση του Άρη και της Αφροδίτης γίνεται αισθητή στις σχέσεις σας και στην αποτελεσματικότητα της δημιουργικότητας σας. Ωστόσο δεν θα λείψουν οι εκδοχές παραπλάνησης και τα προβλήματα στο στενό περιβάλλον. Μην ξεχνάτε ότι είναι περίοδος αλλαγών και ανακατατάξεων που θα απαιτήσουν την προσαρμογή στις κυρίαρχες συνθήκες της εποχής. Είναι στο χέρι σας να κερδίσετε τις περισσότερες μάχες που θα κριθείτε να δώσετε. Υπερασπιστείτε ότι σας δίνει χαρά και ασφάλεια στην καριέρα και στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Μην γίνεστε εύκολος στόχος των δικών σας ανθρώπων.

Αιγόκερως

Ο Μάρτιος συνεχίζει να είναι ασαφής, επεισοδιακός αλλά και ενδιαφέρων παράλληλα. Αν είστε αποφασισμένοι για τις συνέπειες ή τις εξελίξεις τολμήστε την επανάσταση ή την αλλαγή. Τα προβλήματα στο στενό περιβάλλον συνεχίζονται και η συνεννόηση παραμένει δύσκολη. Ωστόσο καλλιεργήστε την αισιοδοξία από την απογοήτευση και μην σταματάτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ήρθε ίσως η στιγμή που πρέπει να βγάλετε το φίδι από την τρύπα και αυτό θα το κάνετε εσείς αυτοπροσώπως.

Υδροχόος

Έμφαση δίνεται αυτές τις μέρες στο αίσθημα της ανασφάλεια τόσο στα οικονομικά όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Η πορεία του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας υποχρεώνει να υπερασπιστείτε σθεναρά τον εαυτό σας και τις επιδιώξεις σας. Όσοι κινηθείτε οργανωμένα θα έχετε άμεσα και καλύτερα πρακτικά αποτελέσματα. Η εβδομάδα σας δίνει μηνύματα για ότι ακολουθήσει τους επομένους και τα οποία πρέπει να τα λάβετε σοβαρά υπόψη. Αποφύγετε οικονομικά λάθη και μην αφήνετε τις εκκρεμότητες εκεί να αυξάνονται.

Ιχθύες

Η περίοδος των γενεθλίων σας, σας βρίσκει σε ένα κλίμα έντασης στον ερωτικό τομέα και σε μια διάθεση κατανάλωσης στα οικονομικά. Αναβρασμός και αλλαγές διακοσμούν την καθημερινότητα σας. Κάποιος έρωτας από τα παλιά κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σας. Αποφύγετε τις εμπλοκές γιατί μονό προβλήματα θα φέρουν. Μην παραμελείτε την δουλειά σας και μην αφήνετε τα συμφέροντα της να τα διαχειρίζονται τρίτοι. Αποφύγετε διαφωνίες σχετικές με την εργασία σας ή ένα νομικό θέμα και προσέξτε πολύ τους όρους μιας συνεργασίας.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share