Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κώστας Λεφάκης: Ημέρα ανατροπών και ευτυχίας γι' αυτά τα ζώδια!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

10 Φεβρουαρίου 2022 10:42
Κώστας Λεφάκης: Ημέρα ανατροπών και ευτυχίας γι' αυτά τα ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Ο Κώστας Λεφάκης, μέσα από την συνεργασία του με το elle.gr., ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών και τα ζώδια που σήμερα θα δουν πράγματα να αλλάζουν! Μικρή, καλή όψη Ήλιου – Ποσειδώνα.

Διευκόλυνση για τη βελτίωση μιας κατάστασης, ή για την πραγματοποίηση μιας επιθυμίας. Με την ευκαιρία δείτε και τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη:

Κριός
Είναι εύκολο για κάποιους επιτήδειους να σας παρασύρουν εκεί που δεν θέλετε, ιδιαίτερα αν σας το παρουσιάσουν με τον τρόπο που είστε έτοιμοι να πιστέψετε.

Ταύρος
Οικονομικά φροντίστε ώστε να είστε ασφαλείς και μην δέχεστε αλλαγές στις συμφωνίες που έχετε κάνει. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις συνεννοήσεις.

Δίδυμοι
Αισθηματικά εξακολουθείτε να αισθάνεστε αβέβαιοι τόσο από τις εξελίξεις στα θέματα που σας αφορούν, όσο και από μια παρατεταμένη διαφωνία με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος
Προστατέψτε την οικογένεια από άκαρπες σχέσεις με συγγενείς. Συνεννοηθείτε καλύτερα με τα παιδιά, αλλά και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Λέων
Περιορίστε τον αυθορμητισμό σας και ελέγξτε αν πράγματι αυτά που ακούτε και σας αρέσουν, έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Παρθένος
Σήμερα θα μάθετε ότι κάθε ιστορία έχει και την άλλη πλευρά και την διαφορετική εκδοχή της. Προσπαθήστε να είστε συγκαταβατικοί για να μη βλάψετε τα συμφέροντά σας.

Κώστας Λεφάκης: Ημέρα ανατροπών και ευτυχίας γι' αυτά τα ζώδια!

Ζυγός
Μια μικρή περίοδος οικονομικής ασφάλειας ξεκινά, αλλά πρέπει να φροντίσετε να κατοχυρώσετε κάποια σας δικαιώματα, διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας σας.

Σκορπιός
Μην βιαστείτε να τακτοποιήσετε όπως – όπως κάποιες εκκρεμότητες, αλλά δώστε περιθώρια χρόνου στον εαυτό σας ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε κάποια σχετική ικανοποίηση!

Τοξότης
Ο δικός σας χώρος και χρόνος πρέπει να παραμείνει απρόσιτος για εκείνους που σας ενοχλούν. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και επεξεργαστείτε τη στρατηγική σας.

Αιγόκερως
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συνεχίσετε να περιποιείστε τον εαυτό σας αυτήν την εποχή. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους που ελλοχεύουν στο περιβάλλον σας.

Υδροχόος
Εμπλουτίστε με φαντασία το συναίσθημα για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε ό, τι προσπαθείτε να επιτύχετε!

Ιχθύες
Η μέρα είναι καλή για τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, για μικρές αλλά ουσιαστικές ικανοποιήσεις και για οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει χαρά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share