Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άση Μπήλιου: H Σελήνη στους Ιχθύες φέρνει εντάσεις σε 5 ζώδια!

Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

3 Φεβρουαρίου 2022 09:20
Άση Μπήλιου: H Σελήνη στους Ιχθύες φέρνει εντάσεις σε 5 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων στη διάρκεια της ημέρας και προχωρώντας προς τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σύγχυση που προκαλεί η στάση του Ερμή που ετοιμάζεται να γυρίσει ορθόδρομος αύριο. Σήμερα είναι μια μέρα με μεγαλύτερη σύγχυση που δοκιμάζει τη λογική μας. Ευτυχώς είναι η τελευταία ημέρα με φαινομενικά ανάδρομο Ερμή, οπότε ας μείνουμε σε αυτό.

Διαβάστε αναλυτικές τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου παρακάτω:

Κριός

Καθώς η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Ιχθύς, μπορεί να νιώθετε λίγο πιο ομιχλώδεις τις συνθήκες γύρω σας και τη διάθεση σας πιο συννεφιασμένη, πιθανώς χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Από την άλλη, μπορεί απλώς το άγχος είτε για επαγγελματικά ζητήματα είτε για την υγεία να σας καταβάλει περισσότερο. Σήμερα ολοκληρώνεται εξάλλου και η ανάδρομη πορεία του Ερμή, που δημιουργεί όλη αυτή την αστάθεια και τη σύγχυση. Δώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, φροντίστε τον όσο μπορείτε και κυρίως κάντε την υγεία σας προτεραιότητα. Τα θέματα των στόχων και των επαγγελματικών μπορεί να επιλυθούν πιο εύκολα μετά τις 4/2.

Ταύρος

Η Σελήνη, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στους Ιχθύς, είναι μια σχετικά ανάλαφρη επιρροή για το ζώδιο σας και ιδιαίτερα ευνοϊκή, αν αποφασίσετε να το ρίξετε λίγο έξω, να κανονίσετε μετά τη δουλειά με ένα-δυο φίλους να τα πείτε ή να τους συμβουλευτείτε. Ενδεχομένως κάποιος από τους φίλους σας να έχει μεγαλύτερη ανάγκη να μιλήσετε σήμερα, ίσως χρειάζεται τη βοήθεια ή τη στήριξη σας ή απλώς ένα πρόθυμο αυτί που θα ακούσει αυτά που θέλει να του εξομολογηθεί. Από την άλλη, είναι μια μέρα που δεν πρέπει να μπερδέψετε χρήματα κι αισθήματα, διότι κάτι τέτοιο θα ήταν επικίνδυνο. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για οικονομικές αποφάσεις. Από την άλλη, αν οι στόχοι σας είναι μπερδεμένοι για το μέλλον, σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από αύριο σταδιακά με το τέλος της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή.

Δίδυμοι

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς, καθώς πλησιάζει τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας κάνει να έχετε ίσως δεύτερες σκέψεις για την επαγγελματική σας κατεύθυνση σήμερα ή για μια συνεργασία. Επειδή όμως σήμερα έχουμε παράλληλα και τη στάση του κυβερνήτη σας Ερμή για να γυρίσει ορθός αύριο, δεν είναι η κατάλληλη επιρροή για ξεκάθαρες δουλειές και μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθος συμπεράσματα. Θα σας πρότεινα να μην λάβετε σοβαρές αποφάσεις επηρεασμένοι από μια στιγμή αμφιβολίας ή από κάποια «σειρήνα», δηλαδή ας πούμε μια πρόταση που μπορεί να προκύψει σήμερα, αύριο. Η άλλη εβδομάδα θα είναι πιο ασφαλής και θα σας βοηθήσει περισσότερο.

Καρκίνος

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς σήμερα είναι αρκετά ευνοϊκή για σας και εξισορροπεί κάποιες άλλες δύσκολες επιρροές. Είναι μια καλή θέση για να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να κάνετε κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό από το ημερήσιο πρόγραμμα σας. Να σκεφτείτε επίσης λίγο καλύτερα τις προτεραιότητες σας, μειώνοντας τες σε όσο το δυνατόν λιγότερες, ώστε να μπορείτε να τους αφοσιωθείτε με πάθος. Η στάση του Ερμή που γυρίζει σε ορθή πορεία απέναντι στο ζώδιο σας αύριο, μπορεί να σας αποπροσανατολίσει ή να σας κάνει πιο αφηρημένους σήμερα, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις ή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Λέων

Περίεργες οι μέρες αυτές, καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ενώ παράλληλα έχουμε και τη στάση του Ερμή που γυρίζει σε ορθή πορεία αύριο και δημιουργεί τρικυμία στη διάθεση σας. Ίσως υπάρχουν θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή και νιώθετε ότι σας επηρεάζουν ανεξέλεγκτα, ίσως από την άλλη υπάρχει μεγαλύτερο άγχος για κάποιο οικονομικό θέμα που δεν είναι ξεκάθαρο. Πάντως δεν θα ήταν κακή ιδέα να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον ειδικό ή ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε χρόνια για να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε. Τα παιχνίδια του στάσιμου Ερμή με το μυαλό και τη φαντασία είναι γνωστά και κάποιες φορές μπορεί να είναι και επικίνδυνα.

Παρθένος

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς σήμερα ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων στη ζωή σας. Από τη μια δείχνει ότι οι άλλοι είναι πιο απαιτητικοί από εσάς ή προσφεύγουν σε σας για να τους βοηθήσετε να λύσουν τα δικά τους προβλήματα και από την άλλη είναι μια μέρα που κι εσείς νιώθετε την ανάγκη για περισσότερη αλληλεπίδραση με φίλους, συνεργάτες, τον σύντροφό σας. Επειδή όμως παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, κι ο Ερμής βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει ορθός αύριο, προσέξτε πού και σε ποιον χαρίζετε την ενέργεια σας, για να μην απογοητευθείτε.

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα κάνει τα θέματα της καθημερινότητας προτεραιότητα και σας προτρέπει να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας, ώστε να σας μένει αρκετός και για τον εαυτό σας και για τις ανάγκες του σώματος και του πνεύματος. Είναι σημαντικό να μπορείτε να έχετε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας, να κάνετε γυμναστική, να χαλαρώνετε. Η στάση του Ερμή που θα γυρίσει σε ορθή πορεία αύριο, μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιες αμφιβολίες για την πορεία της επαγγελματικής σας ζωής ή για τα οικογενειακά σας θέματα, γι’ αυτό μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα.

Σκορπιός

Αρκετά θετική η θέση της Σελήνης στους Ιχθύς για σας σήμερα, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, την ψυχαγωγία, τα παιδιά. Καθώς όμως η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει σήμερα να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά θέματα. Καλό είναι να μην εμπιστευθείτε ανθρώπους, που δεν γνωρίζετε καλά και σε βάθος χρόνου, να διαχειριστούν οικονομικά θέματα δικά σας, ούτε επίσης να δανείσετε ή να δανειστείτε. Επενδύσεις, ρίσκο και αποφάσεις ελαφρά τη καρδία απαγορεύονται αυτές τις ημέρες με τη στάση του Ερμή, που ετοιμάζεται να γυρίσει ορθόδρομος από αύριο.

Άση Μπήλιου: H Σελήνη στους Ιχθύεις φέρνει εντάσεις σε 5 ζώδια!

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς βρίσκει σε μια φιλόδοξη φάση στην καθημερινότητα σας, όπου μοιράζετε την ενέργεια σας ανάμεσα στη δουλειά και στο σπίτι ή στην οικογένεια. Απλά μερικές ημέρες είναι πιο πιεστικές και στους δυο τομείς και η σημερινή είναι μία από αυτές. Επειδή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και η στάση του Ερμή για να γυρίσει σε ορθή πορεία αύριο προκαλούν σύγχυση, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι παρεξηγήσεων, παρανοήσεων ή ακόμη και αυταπατών. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας και εννοείται θα πρέπει να αφήσετε αυτές τις ημέρες να περάσουν, χωρίς να πάρετε τελεσίδικες σοβαρές αποφάσεις που μπορεί να διαμορφώνουν το μέλλον σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας και καλό θα ήταν να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια στους ανθρώπους που σας εμπνέουν, που ανοίγουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες, που σας βοηθούν να εξελιχτείτε, είτε αυτοί οι άνθρωποι είναι φίλοι σας, είτε είναι σύμβουλοι, είτε συνεργάτες, είτε ακόμη και τα αδέλφια σας. Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν μπερδέματα στην επικοινωνία, καθυστερήσεις, σύγχυση, τώρα που ο Ερμής θα είναι στάσιμος θα νομίζετε ότι δεν θα βρείτε λύσεις και η αίσθηση του χάους στο κεφάλι σας θα είναι αισθητή. Όμως από αύριο γυρίζει σε ορθή πορεία και σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσουν όλα και θα ξαναμπείτε σε δράση.

Υδροχόος

Εσείς τα παιδιά του σταθερού σταυρού που θεωρείτε βασικό στοιχείο της αίσθησης ασφάλειας την οικονομική σταθερότητα, είναι βέβαιο ότι υποφέρετε αυτό τον καιρό με τις δεδομένες συνθήκες κάμψης της οικονομίας και αυτό σήμερα μπορεί να σας προβληματίζει περισσότερο. Μπορεί κάτι που διαβάσατε, κάτι που ακούσατε να σας επηρεάσει περίεργα ή κάποια δύσκολη οικονομική παράμετρος που μπορεί να αφορά και σας να σας γίνεται γνωστή. Η Σελήνη στους Ιχθύς ενεργοποιεί με τη σύνοδο της τον Ποσειδώνα και σας δημιουργεί περισσότερη ανασφάλεια και αστάθεια σε σχέση με τα έσοδα σας. Σίγουρα καλό θα ήταν να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά και φυσικά να μην επηρεαστείτε από φίλους και γνωστούς. Το αντίδοτο στη σύγχυση είναι πάντα η πρακτικότητα.

Ιχθείς

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και η στάση του Ερμή σήμερα σάς βρίσκει σε μια φάση λίγο πιο εσωτερική. Ίσως κι εσείς οι ίδιοι προβληματίζεστε σε σχέση με την κατεύθυνση της ζωής σας, είτε σε επίπεδο καριέρας, είτε σπουδών, είτε στις σχέσεις σας κι αυτό μπορεί να δημιουργεί ένα αίσθημα ασάφειας για το παρακάτω στη ζωή σας. Φυσικά κάτω από αυτές τις επιρροές δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Όμως είναι μια καλή στιγμή να βάλετε κάποιες πρακτικές προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας και να δεσμευτείτε απέναντι στον εαυτό σας ότι θα τις τηρήσετε. Μετά τις 4/2 όλα θα είναι κάπως πιο ξεκάθαρα.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share