Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χαρμόσυνα από τον Κώστα Λεφάκη: Εξαιρετική μέρα γι' αυτά τα ζώδια!

Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

31 Ιανουαρίου 2022 09:21
Χαρμόσυνα από τον Κώστα Λεφάκη: Εξαιρετική μέρα γι' αυτά τα ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Ήλιος σε μικρή αρμονία με Αφροδίτη Κρόνος σε μικρή αρμονία με Ποσειδώνα: Κάποιες συναισθηματικές σχέσεις θα προχωρήσουν και κάποια σχέδια θα μπορέσουν να εφαρμοστούν.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, μέσα από το elle.gr. Με την ευκαιρία δείτε και τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

Κριός
Στα οικονομικά παραμείνετε προνοητικοί και κυρίως αποφύγετε να ανοιχτείτε σε καινούργιες αγορές που θα ανεβάσουν το χρεωστικό σας υπόλοιπο.

Ταύρος
Επαγγελματικά χωρίς να πηγαίνει τίποτα άσχημα, την περίοδο αυτή η ατμόσφαιρα θα παραμείνει ηλεκτρισμένη. Φυλαχτείτε από την αδικαιολόγητη επιθετικότητα των άλλων.

Δίδυμοι
Η μέρα έχει πολλή δουλειά για τους περισσότερους από εσάς. Αυτό όμως δεν είναι και τόσο δυσάρεστο γιατί έρχεται σαν συνέπεια μιας γενικότερης προόδου, ακόμα και μέσα σε περίοδο κρίσης.

Καρκίνος
Τώρα, σχέδια σας για επέκταση ή καινούργια ξεκινήματα φαίνονται πως δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν και εσείς πρέπει να τρέξετε αν θέλετε να κρατάτε στα χέρια την πορεία της εξέλιξης τους.

Λέων
Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μην αφήνεστε σε οικονομικά ρίσκα και, γενικά, όλοι αποφύγετε έξοδα που δεν είναι τελείως απαραίτητα. Φροντίστε την κάλυψη των νώτων σας.

Παρθένος
Η εργασία σας είναι μία πηγή άγχους και δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε μία κρίση εξ αιτίας απρόβλεπτων αναβολών. Αφήστε για αργότερα κάποιες ιδέες σας.

Χαρμόσυνα από τον Κώστα Λεφάκη: Εξαιρετική μέρα γι' αυτά τα ζώδια!

Ζυγός
Όσοι έχετε νομικές εκκρεμότητες φανείτε ιδιαίτερα σχολαστικοί και τυπικοί. Όσοι έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς με το δημόσιο, βρίσκεστε αντιμέτωποι με την γραφειοκρατία.

Σκορπιός
Οικονομικά, τα πράγματα δείχνουν σχετικά ευοίωνα. Από εσάς εξαρτάται αν θα προχωρήσετε τις ιδέες σας σε πράξεις. Η οικογένεια επίσης θα σας απασχολήσει με τις ανάγκες της.

Τοξότης
Ασχοληθείτε ουσιαστικά με αυτούς που αγαπάτε και αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τα θέματα του σπιτιού σας. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως
Οικονομικό προσανατολισμό έχει η μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Τα έξοδα δεν θα λείψουν, αλλά υπάρχει τρόπος να τα περιορίσετε και να διασφαλίσετε το συμφέρον σας.

Υδροχόος
Είναι πιο εύκολο σήμερα να προβάλετε τον εαυτό σας, τις ιδιότητες και τα ταλέντα σας. Κλείστε συμφωνίες για μελλοντικές, παραγωγικές συνεργασίες.

Ιχθύες
Η εποχή είναι εντελώς ακατάλληλη για να εκδηλώνετε ευαισθησίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε το χαρακτήρα σας, αλλά να λειτουργήσετε πιο πρακτικά και πιο αποτελεσματικά!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share