Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καμπανάκι Άση Μπήλιου: Δυσκολίες και προβληματισμός για 3 ζώδια!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

31 Ιανουαρίου 2022 09:08
Καμπανάκι Άση Μπήλιου: Δυσκολίες και προβληματισμός για 3 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και, αφού σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα, βγαίνει σε φάση κενής πορείας μετά τις 06:44 μέχρι τις 11:42 που εισέρχεται στον Υδροχόο. Έτσι το πρωί άνετα παίρνει τον τίτλο του τσαγκαροδευτεριάτικου πρωινού που κανείς δεν έχει όρεξη να πάει στη δουλειά ή να φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις του. Μόλις περάσει στον Υδροχόο η ενέργεια αλλάζει. Η Σελήνη στον Υδροχόο βρίσκεται σε ένα κοινωνικό κι επικοινωνιακό ζωδιακό περιβάλλον που αγαπά την επαφή με τους ανθρώπους, αλλά πλέον έχοντας μπροστά τις δυο συμπληγάδες, τον Ουρανό και τον Κρόνο που πρέπει να τους αντιμετωπίσει με όψεις, περιορίζεται η δράση της, συννεφιάζει η διάθεση της και λειτουργεί κάπως αλλοπρόσαλλα. Αυτό θα συμβεί αύριο σε ακριβείας όψεις, αφού σχηματίζεται η Νέα Σελήνη, αλλά από σήμερα θα μας επηρεάζει ιδιαίτερα. Σε κάθε περίπτωση, ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και ας αντιμετωπίσουμε θετικά και με καλή παρέα τις προκλήσεις της ημέρας. Καλή εβδομάδα σε όλες-ους!

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου:

Κριός

Καλή εβδομάδα! Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να ακούτε περισσότερο αυτά που θα σας πουν οι άλλοι και να μιλάτε λιγότερο. Καθώς θα υπάρχει ένα πιο ασταθές και νευρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα ενόψει της αυριανής Νέας Σελήνης, δεν θα είναι δύσκολο να παρεκτραπείτε αν κάποιος σας προκαλέσει λέγοντας κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε ή να σας πατήσει ένα λάθος κουμπί, ακόμη κι αν προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον. Προσέξτε ιδιαίτερα την ενασχόληση σας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου όλοι έχουν άποψη για όλα και μπορείτε άνετα να παρεξηγηθούν αυτά που γράφετε. Η μέρα σας ωθεί να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στους στόχους σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να θυσιάσετε τη διασκέδαση και την ανεμελιά για να τους επιτύχετε.

Ταύρος

Καλή εβδομάδα! Η σημερινή είναι ίσως από τις πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας για σας αγαπητοί μου Ταύροι και η πίεση που θα νιώσετε προέρχεται τόσο από το κομμάτι της δουλειάς όσο και από την οικογενειακή ή προσωπική σας ζωή. Χρειάζεται να διαχειριστείτε με πολύ διακριτικότητα και ευγένεια τις σχέσεις σας, μολονότι το άγχος να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας θα είναι τεράστιο. Αυτό όπως καταλαβαίνετε μπορεί να σας κάνει πιο πιεστικούς απέναντι και στους άλλους και κάπως να υπερβείτε τα όρια δημιουργώντας δυσαρέσκειες. Προσπαθήστε απέναντι σε όλο αυτό να αντιτάξετε την παροιμιώδη ψυχραιμία και υπομονή σας και να ενθαρρύνετε τους άλλους, αντί να συμπεριφέρεστε με απαίτηση και έλλειψη ενσυναίσθησης. Θέματα που αφορούν σε προϊσταμένους ή τους γονείς σας μπορεί να σας πιέσουν σήμερα.

Δίδυμοι

Καλή εβδομάδα! Σας έχω προϊδεάσει για τις απαιτητικές πρώτες ημέρες της εβδομάδας αγαπητοί μου Δίδυμοι, που είναι από αυτές που νιώθετε δυο ετερόκλητες δυνάμεις να σας ασκούνται. Η Σελήνη στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της περιπέτειας, των διαφορετικών παραστάσεων, σας κάνει να θέλετε να σχεδιάσετε τη μέρα σας με διάφορες δραστηριότητες που σας δημιουργούν ενθουσιασμό κι από την άλλη νιώθετε ότι κάτι σας κρατάει πίσω και σας σαμποτάρει. Το άγχος και η αγωνία για κάποιες εξελίξεις (είτε σε θέματα δουλειάς, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στις σπουδές) χτυπάει κόκκινο κι αυτό σας κάνει να έχετε αυτή τη διάθεση. Δεν είναι ανάγκη να τα σκεφτείτε όμως όλα σήμερα και να χαλάσετε τη διάθεση σας. Βάλτε προτεραιότητες στην ημέρα σας και μην πιέζετε ούτε τον εαυτό σας ούτε τους άλλους.

Καρκίνος

Καλή εβδομάδα! Μια αρκετά πιεστική μέρα για όλους ανεξαρτήτως ζωδίου είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη ετοιμάζεται να σχηματίσει τη φάση της Νέας Σελήνης με όψεις προς τον Ουρανό και τον Κρόνο, φέρνοντας κάποια απρόοπτα. Αν έχετε λοιπόν μια επαγγελματική συζήτηση, κάποια δραστηριότητα που χρειάζεται να μιλήσετε με πολλά άτομα, προσπαθήστε εσείς που γνωρίζετε αυτή την πιεστική συνθήκη να διαφοροποιήσετε τις αντιδράσεις σας και να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά. Έντονα συναισθήματα και κυρίως αρνητικής χροιάς μπορεί πιο εύκολα να βγουν σήμερα και το άγχος και η αγωνία για τις εξελίξεις του καθενός να μην μπορούν να ελεγχθούν. Σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη διέξοδος είναι η υπομονή και η ψυχραιμία. Μην παίρνετε τίποτε προσωπικά κι από τα μέσα της εβδομάδας όλα θα φαίνονται καλύτερα.

Καμπανάκι Άση Μπήλιου: Δυσκολίες και προβληματισμός για 3 ζώδια!

Λέων

Καλή εβδομάδα! Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο σήμερα, αγαπητοί μου Λέοντες, μπορεί να σας ζορίσει λίγο με τις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες που μπορεί να έχετε απέναντι στους άλλους και να αντιδράσετε κάπως σπασμωδικά. Κι ενώ μπορεί η πρόθεση σας να μην είναι καθόλου αυτή, δηλαδή εσείς να θέλετε να κάνετε μια ήσυχη και μετρημένη κουβέντα, με κάποιο τρόπο μπορεί οι αντιδράσεις των άλλων να σας κάνουν τελικά να ξεφύγετε εκτός ορίων. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε ακόμη και με αγνώστους, αλλά και στον χώρο της δουλειάς και του σπιτιού. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κι όταν πάτε να λειτουργήσετε πυροσβεστικά ίσως σε μια διαφωνία άλλων. Αν έχετε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σήμερα, σαφώς θα σας βγει πιο εύκολα η όψη, αφού θα συγκεντρώσετε την ενέργεια σας σε ένα παραγωγικό κανάλι.

Παρθένος

Καλή εβδομάδα! Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι ίσως και οι πιο απαιτητικές, καθώς είμαστε ακριβώς μια μέρα πριν τον σχηματισμό της απαιτητικής Νέας Σελήνης του Φεβρουαρίου, που κάνει δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Είναι μια αρκετά έκρυθμη ημέρα, με απρόοπτα σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό πρέπει να προστατέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας και ίσως να αποφύγετε να πάρετε ανοιχτά θέση σε μια κατάσταση στον χώρο δουλειάς ή και στο σπίτι. Από την άλλη, μπορεί να έχετε κάποιες υποχρεώσεις είτε αυτό λέγεται δουλειά, είτε μελέτη, είτε δουλειές στο σπίτι, που να περιορίζουν λίγο το πρόγραμμα και τα κέφια σας. Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά με τις όψεις του Κρόνου, να μην ενδίδουμε σε φοβίες και άγχη και να προσπαθούμε με τη λογική μας να διώξουμε το άγχος για κάτι το οποίο δεν ελέγχουμε.

Ζυγός

Καλή εβδομάδα! Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο, μια μέρα πριν τον σχηματισμό της απαιτητικής Νέας Σελήνης, δημιουργεί ένα ιδιαίτερα πλαίσιο στη μέρα που θέλει αρκετή προσοχή και ψυχραιμία στην αντιμετώπιση της. Έτσι σήμερα μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας είτε πρόκειται για την ερωτική σας σχέση, έναν συνεργάτη ή συνέταιρο ή ακόμη κι έναν φίλο ή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Εδώ όμως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σας, η διπλωματία και η ευγένεια και να επιβάλλετε εσείς τον ρυθμό, αλλά και το κλίμα που θέλετε. Αν βλέπετε ότι αυτό δεν είναι εφικτό, τότε καλύτερα να αποχωρήσετε και με καθαρό μυαλό από τα μέσα της εβδομάδας κι έπειτα να επανέλθετε στη συζήτηση που θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα και η ορθή πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω.

Σκορπιός

Καλή εβδομάδα! Οι πρώτες μέρες της εργάσιμης εβδομάδας είναι μέρες υποχρεώσεων και κούρασης. Βέβαια το να έχετε δουλειά να κάνετε δεν είναι και τόσο δύσκολο σενάριο, αφού το να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και να μην κάνει «βόλτες» στο μυαλό σας σε ό,τι σας ενοχλεί μόνο θετικό και παραγωγικό μπορεί να είναι. Ακόμη, μπορεί να σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε ή να κοιμηθείτε και ίσως έχετε απροσδιόριστο άγχος μέσα στην ημέρα. Πιθανώς όμως σήμερα να σας προκύψουν και αρνητικά συναισθήματα ή κάποιου είδους πίεση στο σπίτι που θα είναι πολύ δύσκολο να την κρύψετε. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο υπομονετικοί και ψύχραιμοι γίνεται, ιδιαίτερα σε σχέσεις και οικογένεια, αλλά φροντίστε και την υγεία σας. Βρισκόμαστε μια μέρα πριν τη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου και υπάρχει διάχυτη νευρικότητα.

Τοξότης

Καλή εβδομάδα! Η Σελήνη στον Υδροχόο από τον τομέα της επικοινωνίας ετοιμάζεται να σχηματίσει Νέα Σελήνη αύριο, ερχόμενη σε αντιπαράθεση με τον Ουρανό και τον Κρόνο, δημιουργώντας μια αίσθηση κατήφειας στη μέρα, αλλά και μια νευρικότητα. Φαίνεται ότι πολύ εύκολα σήμερα κάποιος μπορεί να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά με αυτά που θα σας πει και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αυτό φυσικά καλό είναι να το προσέξετε και με τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οι αδιέξοδες αντιπαραθέσεις και μάλιστα με αγνώστους μόνο ψυχοφθόρες και χρονοβόρες μπορεί να είναι. Καλύτερα να υποχωρήσετε ή ακόμη καλύτερα να αποχωρήσετε από μια τέτοια φάση. Προσοχή ακόμη στον χώρο της δουλειάς για όλους όσοι εργάζεστε, καθώς μπορεί να υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα, αλλά και στις φιλικές σας σχέσεις. Πιθανώς να νιώθετε μεγαλύτερη πνευματική κόπωση σήμερα ή να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικότητες.

Αιγόκερως

Καλή εβδομάδα! Ως άνθρωποι δεν αγαπάτε καθόλου τις εντάσεις και γενικώς προτιμάτε να βρίσκετε πιο ήπιους τρόπους να λύνετε τα προβλήματα σας. Όμως σήμερα είμαστε στην παραμονή μιας ιδιαίτερα νευρικής Νέας Σελήνης, με όψεις που επηρεάζουν το κλίμα της ημέρας, και είναι λίγο δύσκολο να σας αφήσει εκτός στον «δικό σας κόσμο»! Η συμβουλή μου είναι να απέχετε συνειδητά σήμερα από συζητήσεις με αντικείμενο τα οικονομικά, καθώς και άκρη δεν θα βρείτε και θα πιεστείτε περισσότερο. Επίσης, δεν είναι η κατάλληλη μέρα να δανείσετε χρήματα ή να πειστείτε από κάποιον να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο. Ακόμη, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να θυμηθείτε όσα κακά, στραβά κι ανάποδα έχετε εντοπίσει στη σχέση ή στα θέματα παιδιών και να τα φέρετε στο τραπέζι.

Υδροχόος

Καλή εβδομάδα! Η εβδομάδα ξεκινά με σας πρωταγωνιστές -για σήμερα τουλάχιστον- σε ένα πιο δύσκολο έργο, αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα ετοιμάζεται να σχηματίσει την αυριανή Νέα Σελήνη σε απαιτητικές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο, επηρεάζοντας κεντρικούς τομείς στο ωροσκόπιο σας. Αυξημένες απαιτήσεις αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις στο σπίτι, κάποια κατήφεια στις σχέσεις ή κούραση κι εσείς κάπου στη μέση προσπαθώντας να ισορροπήσετε και βέβαια να διατηρήσετε την απαραίτητη ψυχραιμία και υπομονή σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε όμως κυρίως είναι να συγκεντρωθείτε κάποιες ώρες σε ό,τι αποτελεί «πρέπει» στην καθημερινότητα σας σήμερα και να κάνετε χώρο για το βράδυ να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιχθείς

Καλή εβδομάδα! Η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας σας βρίσκει με μια άρνηση ίσως να κάνετε πολλά πράγματα και προτιμάτε πιθανώς να περάσετε λίγες ώρες παραπάνω χουζουρεύοντας χωρίς πρόγραμμα και πιέσεις. Στο βαθμό που μπορείτε να το επιτύχετε αυτό θα είναι μια χαρά. Αν όμως εργάζεστε ή έχετε ανειλημμένες υποχρεώσεις στο σπίτι, τότε μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Γενικά, είναι μια μέρα που πρέπει να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς στις απόψεις σας και να μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε, αλλά ούτε και να καταπιέσετε τον εαυτό σας να δεχθεί απόψεις άλλων με το ζόρι. Σ’ αυτή την περίπτωση η καλύτερη τακτική είναι η απομάκρυνση από την εστία έντασης. Βάλτε σε προτεραιότητα την υγεία και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε αν δεν εργάζεστε.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share