Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κώστας Λεφάκης: «Μία δυναμική εβδομάδα έρχεται...» - Ποια ζώδια προειδοποιεί;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις έως και τις 6 Φεβρουαρίου 2022

30 Ιανουαρίου 2022 12:13
Κώστας Λεφάκης: «Μία δυναμική εβδομάδα έρχεται...» - Ποια ζώδια προειδοποιεί;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μία δυναμική εβδομάδα έρχεται με Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου» λέει ο Κώστας Λεφάκης. Ποια ζώδια προειδοποιεί; Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι χρειάζεται το κάθε ζώδιο για να φτιάξει η διάθεσή του

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη:

Κριός

Η αλλαγή του μήνα γίνεται επεισοδιακά μέσα από γεγονότα τα οποία δεν έχετε υπολογίσει. Το καλό είναι ότι υποχωρούν δυσκολίες και καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα, που είχαν σημαδέψει ένα μεγάλο διάστημα. Συμπτώσεις και πληροφορίες που συλλέγετε θα συμβάλλουν στη λύση προβλημάτων, πρακτικών και εργασιακών. Μεταξύ των άλλων θα σας απασχολήσει και το οικογενειακό περιβάλλον και θα χρειαστεί να ελιχθείτε αρκετά προκειμένου να διατηρήσετε δύσκολες ισορροπίες.

Η μετακίνηση του Άρη στον Αιγόκερω σας επιστρατεύει στον τομέα της δουλειάς και σας υποχρεώνει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να διεκπεραι ώσετε υποχρεώσεις, ή να αντιμετωπίσετε καταστάσεις με σχεδόν ηρωικό τρόπο.

Ταύρος

Η Αφροδίτη γυρίζει ορθόδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω και καθώς είναι κυβερνήτης του ζωδίου και της ζωής σας, πολλά πράγματα έρχονται στον κανονικό τους ρυθμό, μετά από μεγάλη καθυστέρηση. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε καινούριες επιλογές, μερικές βασικές αναθεωρήσεις και ίσως μια επανεκτίμηση κοινωνικής, ή οικονομικής φύσεως.

Η μετακίνηση του Άρη στον Αιγόκερω ευνοεί τη δική σας ομάδα σε επιδιώξεις, ως και σε πραγματοποίηση βασικών σας επιθυμιών. Η δυσαρμονία του Άρη με τον Κρόνο που σας ταλαιπώρησε πρόσφατα, έχει υποχωρήσει. Ο Δίας από τους Ιχθύς γίνεται πιο ευεργετικός και, προχωρώντας η καινούρια χρονιά, απαλύνει πόνους, μειώνει στεναχώριες και ενισχύει ελπίδες και αισιοδοξία.

Δίδυμοι

Ο Φεβρουάριος μετά τον Ιανουάριο, βρίσκει τον Άρη να διέρχεται τον Αιγόκερω και η Αφροδίτη να γυρίζει ορθόδρομη στον ίδιο ζωδιακό χώρο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε ψυχολογικό και οικονομικό ανεφοδιασμό, βελτίωση σχέσεων και συνεργασιών και γρηγορότερη κάλυψη, τόσο των βασικών, όσο και των έκτακτων πρακτικών και άλλων αναγκών σας.

Καλό θα είναι να αξιοποιείτε το χρόνο, όπως πρέπει και να διεκπεραιώνετε έγκαιρα τις βασικές σας υποχρεώσεις. Ο Φεβρουάριος προβλέπεται πιο ανανεωτικός και πιο ουσιαστικός, σε σύγκριση με το μήνα που αφήνετε πίσω σας.

Καρκίνος

Η συνύπαρξη της ορθόδρομης Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνει νέα τροπή στον τομέα των σχέσεων, προσωπικών και κοινωνικών. Ο ορίζοντας διευρύνεται. Ο Ερμής επίσης στον Αιγόκερω σας βοηθά για καλύτερη συνεννόηση, αποκατάσταση παρεξηγήσεων και διασαφήνιση κρίσιμων θεμάτων της ζωής σας. Ο Δίας στους Ιχθύς προχωρά σταθερά, ετοιμάζοντας νέους δρόμους να διανύσετε, ή εμπνέοντάς σας να βάλετε καινούριους στόχους για το μέλλον.

Οι σχέσεις σας με τους άλλους αρχίζουν να βελτιώνονται, όπως και η αρκετά ταλαιπωρημένη,, ερωτική σας ζωή. Η υγεία σας είναι σε καλή φόρμα και οι επιθυμίες σας για ταξίδια και μετακινήσεις μπορούν να υλοποιηθούν ευκολότερα.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Λέων

Εξελίξεις στην εργασία, αλλά όχι ακόμα στα αισθηματικά σας. Δώστε προσοχή σε ότι σας εξυπηρετεί και οργανώστε καλύτερα το χρόνο και τις δραστηριότητές σας. Κάποιοι στο περιβάλλον προσπαθούν να σας αποσπάσουν την προσοχή, ενώ αντίθετα, εσείς φαίνεται να μη δίνετε σημασία σε διάφορους αντιπερισπασμούς. Αισθηματικά φανείτε εγκρατείς και λιγότερο αυθόρμητοι, προστατέψτε τα κεκτημένα σας και την κοινή σας πορεία με τον σύντροφο που έχετε δίπλα σας.

Παρά μια κάποια στασιμότητα και την ύπαρξη ενός ανικανοποίητου, διατηρείτε ένα μέρος της αισιοδοξίας σας και συνεχίζετε να προσπαθείτε για τη βελτίωση της σχετικής σας καθημερινότητας. Οικονομικά αποφύγετε τις σπατάλες και φροντίστε με τα χρήματα που διαθέτετε να καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις σας.

Παρθένος

Είσαστε από τους πιο ευνοημένους από τις πλανητικές μετακινήσεις στην αλλαγή του μήνα. Οι επιδράσεις τους ενισχύουν τη δημιουργική σας έκφραση και βελτιώνουν την κατάσταση στα αισθηματικά σας. Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου θα φέρει μερικά αναπάντεχα στις εξωτερικές σας δραστηριότητες, γι αυτό, σαν καλά παιδιά του Ερμή, πρέπει να φροντίσετε να έχετε εναλλακτικές λύσεις. Κάποιες καθυστερήσεις που επιβάρυναν νευραλγικούς τομείς της ζωής σας, υποχωρούν.

Η προοπτική για βελτίωση, ή αλλαγή στις συνθήκες εργασίας, τονίζεται! Θα χρειαστεί όμως και από εσάς τους ίδιους, φιλότιμη προσπάθεια για αυτό. Μια αναπάντεχη είδηση, ή μια σύμπτωση θα σας δώσει χαρά, ή την ευκαιρία να λύσετε ένα χρόνια πρόβλημα πρακτικής φύσεως.

Ζυγός

Καθώς ο Φεβρουάριος διαδέχεται τον Ιανουάριο και ο Άρης έρχεται να συναντήσει την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα εκδηλωθούν γεγονότα που θα δώσουν νέες προοπτικές τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Στο μεταξύ θα σας κουράσει λίγο το οικογενειακό περιβάλλον και οι άνθρωποί του, εξ αιτίας της εκδήλωσης ενός περιστατικού που μπορεί να μη σας αφορά, αλλά η όλη αναστάτωση που θα φέρει, θα σας επηρεάσει ψυχολογικά. Οι νεότεροι έχετε την ευκαιρία μιας πρωτιάς, ή μιας επιτυχίας στον τομέα των δραστηριοτήτων σας και οι ερωτευμένοι φτάνετε γρηγορότερα στους στόχους που έχετε βάλει.

Σκορπιός

Με την αλλαγή του μήνα και το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, βρίσκετε τρόπο, είτε να επεκταθείτε εκεί που δεν μπορούσατε μέχρι σήμερα, είτε να κλείσετε βασικές συμφωνίες για τις δραστηριότητές σας που οι δυό προηγούμενοι μήνες τις είχαν φρενάρει.

Ο Δίας στους Ιχθύς προχωρά σταθερά ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή. Ο Κρόνος γίνεται λιγότερο πιεστικός και ο Ουρανός στον Ταύρο παύει να προκαλεί τις ταραχές εκείνες που σημάδεψαν τις προηγούμενες εβδομάδες στον τομέα των σχέσεων. Επομένως, κινηθείτε πιο αποφασιστικά, ή τολμηρά, αποκαταστήστε ζημιές που προξένησαν κάποια γεγονότα και ανεφοδιάστε τους τομείς που υπέστησαν απώλειες.

Τοξότης

Παρά την αλλαγή του μήνα και το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, η ζωή σας συνεχίζει να κυλά στον ίδιο ρυθμό, με μόνο καλό την επίληση αρκετών μικρών, ή μεσαίων προβλημάτων και τη βελτίωση της συνεννόησης με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος.

Η εργασία μπαίνει σε καλύτερες προοπτικές, τυχόν προβλήματα υγείας που κάποιοι είχατε ξεπερνιούνται και οι αγωνίες για τους δικούς σας ανθρώπους περιορίζονται. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Αιγόκερως

Χαρακτηριστικό προβλέπεται το διάστημα που ακολουθεί για τους περισσότερους από εσάς. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας ταρακουνά τα ήσυχα νερά της καθημερινότητάς σας, σας υποχρεώνει ή σας εμπνέει να αναλάβετε καινούριες ευθύνες, αλλά και να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας.

Μαζί με τη δημιουργικότητα, ή την πολυμέρεια που αναπτύσσεται, αυξάνει και η νευρικότητά σας. Στο χέρι σας είναι να την ελέγχετε, ή να την καταστείλετε. Κάποια περιστατικά θα σας απασχολήσουν, χωρίς να είναι άσχημα, απλώς έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα για το μέλλον.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου σας βοηθά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, φυσικές ή πνευματικές, να γιορτάσετε τα φετινά σας γενέθλια, να αναθεωρήσετε μερικές από τις συνήθειές σας, αλλά και να ξοδέψετε χρήματα με απερίσκεπτο τρόπο.

Η εργασία θα σας απασχολήσει εξ αιτίας των αλλαγών που θα υποστεί και κάποιοι παρασκηνιακοί παράγοντες θα σας κουράσουν με τις ιδιοτροπίες τους. Φροντίστε να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας, μη δίνετε λαβή για σχόλια και πάρτε αποστάσεις από ανθρώπους και περιβάλλοντα που δεν σας καταλαβαίνουν.

Ιχθύες

Για σας ο Φεβρουάριος προβλέπεται καλύτερος από τον Ιανουάριο που προηγήθηκε. Η Νέα Σελήνη του μήνα αυτού θα φέρει καινούρια μαντάτα στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ανθρώπους και περιστάσεις που σας απασχόλησαν , ή και σας ταλαιπώρησαν.

Καιρός να μπείτε σε καινούριες σκέψεις και καινούριες πρακτικές για την υποστήριξη των συμφερόντων σας. Τα αισθηματικά σας λειτουργούν αρκούντως ικανοποιητικά. Αποφύγετε λάθη κρίσης και μάταιες θυσίες.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share