Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου - Ερωτικά διλήμματα για 3 ζώδια

Δύσκολα τα πράγματα!

29 Ιανουαρίου 2022 10:13
Ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου - Ερωτικά διλήμματα για 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας. Έτσι από δω και κάτω σταδιακά, κι ακόμη πιο έντονα από τις 4/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, θα νιώσουμε διαφορά στις σχέσεις μας, καθώς θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα τους στόχους μας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Δείτε επίσης: Ανησυχεί η Άση Μπήλιου: Πίεση και προβληματισμός για αυτό το ζώδιο

Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο weekend, όπου θα μας ενδιαφέρει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε, παρά να χαλαρώσουμε και να το ρίξουμε έξω. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτες εξελίξεις και μας βάζει σιγά-σιγά στην επιρροή της Νέας Σελήνης που έρχεται την 1/2. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές και τα απρόοπτα και οι ανατροπές στο προσκήνιο.

Κριός

Η Σελήνη προχωρά στον Αιγόκερω εκεί που βρίσκονται Αφροδίτη, Ερμής, Άρης και Πλούτωνας και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σχηματίσει συνόδους με όλους αυτούς τους πλανήτες. Και οι δυο μέρες έχουν έμφαση στη δράση, στην πρακτικότητα και για σας τους Κριούς στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας γενικότερα. Δεν είναι ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο σε καμία περίπτωση και θα χρειαστεί ίσως να δουλέψετε κάποιες ώρες, να κλείσετε εκκρεμότητες ή ακόμη και να τακτοποιήσετε άλλες υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια. Το Σάββατο σταματά η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, που είχε ξεκινήσει από τις 20/12 δημιουργώντας κάποια σύγχυση ή στατικότητα στα θέματα της καριέρας σας. Θα δείτε ακόμη περισσότερες εξελίξεις την άλλη εβδομάδα που θα σταματήσει κι η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε αυτό τον τομέα. Ο Φεβρουάριος θα δώσει πράσινο φως για αλλαγές στα επαγγελματικά ή θα επιταχύνει τους ρυθμούς φέρνοντας νέα δεδομένα στη δουλειά. Η Κυριακή είναι κάπως πιο απαιτητική και πιθανώς να δεχτείτε και πιέσεις από φίλους και γνωστούς για κάποια έξοδο. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό την Κυριακή δημιουργεί τάση για έξοδα, γι’ αυτό προσέξτε τις παρορμήσεις σας.

Ταύρος

Οι προηγούμενες εβδομάδες δεν ήταν τόσο εύκολες, καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, από τις 20/12 βρισκόταν σε ανάδρομη πορεία, κόβοντας κάτι από την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση που μπορούσατε να πάρετε από τα σχέδια που είχατε και φέρνοντας καθυστερήσεις στις εξελίξεις. Το Σάββατο γυρίζει σε ορθή πορεία και σιγά-σιγά, κι ακόμη περισσότερο από τις 4/2 που θα γυρίσει κι ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται με άλλους ρυθμούς και τα σχέδια σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Θα νιώσετε μεγαλύτερη στήριξη από τους συνεργάτες ή τους ανθρώπους που προΐστανται στη δουλειά σας, τα εμπόδια θα κάμπτονται πιο εύκολα και θα καταφέρετε να βάλετε μπροστά τους μεγαλεπήβολους στόχους σας, είτε αναφέρονται στα επαγγελματικά, τις σπουδές ή ό,τι άλλο έχετε βάλει στο μάτι. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτη εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα κι είναι λίγο πιο ασταθής μέρα.

Δίδυμος

Με πρακτική διάθεση έρχεται το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη να διελαύνει στον Αιγόκερω και τις δύο μέρες, ωθώντας σας να ασχοληθείτε με επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά ζητήματα. Το θετικό του Σαββάτου είναι η ορθή πορεία της Αφροδίτης μετά από 6 εβδομάδες που βρισκόταν σε «χειμερία νάρκη» μέσα στον 8ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά τα οικονομικά, αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματα και την σεξουαλικότητα. Από δω και κάτω θα δείτε μια διαφορετική επιρροή και σίγουρα μετά τις 4/2 θα ομαλοποιηθούν αρκετά τα πράγματα. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό φέρνει κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα και μπορεί να σας δημιουργήσει περισσότερο άγχος. Προσπαθήστε να βάλετε όρια σε άτομα που σας δημιουργούν ένταση και μείνετε μακριά από τοξικά άτομα που θέλουν με το ζόρι να σας φορέσουν τα δικά τους προβλήματα. Θέματα που αφορούν λογαριασμούς, χρέη και γενικότερα τις οικονομικές δοσοληψίες σας, θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Καρκίνος

Το Σάββατο η Αφροδίτη επανέρχεται στην ορθή της πορεία στον Αιγόκερω μέσα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο των σημαντικών σας σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών, μετά από 6 εβδομάδες που δημιούργησε ένα σωρό προβλήματα, καθυστερήσεις, αναβολές ή δυσκολίες στην επικοινωνία με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να είχατε γκρίνιες και διαφωνίες για μικροπράγματα το διάστημα αυτό, ενώ αν είστε μόνοι-ες μπορεί να μην βρήκατε κάτι αξιόλογο για να δεσμευτείτε. Σιγά-σιγά από σήμερα, κι ακόμη περισσότερο από τις 4/2 που θα έχει ολοκληρωθεί κι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον ίδιο τομέα, θα αρχίσετε να έχετε περισσότερες εξελίξεις και να ομαλοποιούνται κάπως τα πράγματα. Η Σελήνη πάντως και τις δυο μέρες, Σάββατο και Κυριακή, στον Αιγόκερω δείχνει ένα αρκετά κουραστικό γουηκέντ, με υποχρεώσεις και απαιτήσεις των άλλων από σας. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει πιο αγχώδεις και νευρικούς, ενώ δεν είναι απίθανο να μάθετε κάτι από ένα φιλικό πρόσωπο ή έναν συνεργάτη που μπορεί να σας ταράξει.

προβλέψεις Άση Μπήλιου διλήμματα ζώδια

Λέων

Αν τις προηγούμενες 6 εβδομάδες προσπαθούσατε δίνοντας καθημερινά αγώνα να υιοθετήσετε καλύτερες διατροφικές συνήθειες, να ακολουθήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή ή αυστηρή δίαιτα και δεν τα καταφέρνατε ή αν είχατε παρά τις καλές σας προθέσεις προβλήματα με συνεργάτες ή και πελάτες στη δουλειά, μπορεί να υπάρχει μια πολύ καλή δικαιολογία που λέγεται ανάδρομη Αφροδίτη. Από το Σάββατο όμως η Αφροδίτη επανέρχεται στην ορθή της πορεία κι από τις 4/2 θα επανέλθει στον ίδιο τομέα ορθόδρομος κι ο Ερμής κι έτσι οι δικαιολογίες τελειώνουν και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δημιουργώντας μια πιο κουραστική καθημερινότητα, πιθανώς με εκκρεμότητες που πρέπει να μαζέψετε από όλη την εβδομάδα, δουλειές στο σπίτι ή και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα και απρόβλεπτες εξελίξεις για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο σε θέματα δουλειάς ή σε θέματα σχέσεων.

Παρθένος

Το σημαντικό νέο του Σαββάτου είναι η ορθή επιτέλους μετά από 6 εβδομάδες πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, που το διάστημα της ανάδρομης πορείας της κάτι έκοβε από την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση που μπορούσατε να πάρετε από την καθημερινότητα, τις σχέσεις σας, τον έρωτα και τις δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά. Η Αφροδίτη επανέρχεται και μόλις επανέλθει κι ο Ερμής από τις 4/2 στον ίδιο τομέα σε ορθή πορεία, τίποτε δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία σας αγαπητοί μου Παρθένοι. Θα είστε ίσως το πιο ευνοημένο ζώδιο του Φεβρουαρίου στα θέματα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της φήμης, των επιχειρηματικών σας σχεδίων. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω σε μια φιλική θέση προς το ζώδιο σας. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα σας, είτε σε θέματα εργασίας είτε ακόμη και σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, όχι όμως κάτι που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε.

Ζυγός

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, επανέρχεται μετά από 6 εβδομάδες στην ορθή της πορεία στον Αιγόκερω και μόλις ολοκληρωθεί κι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, δηλαδή στις 4/2, τα πράγματα που αναφέρονται στις οικογενειακές σας σχέσεις, στα θέματα σπιτιού, αλλά και εξ αντανακλάσεως και στις επαγγελματικές σχέσεις, θα ομαλοποιηθούν και θα παίρνετε περισσότερη ικανοποίηση. Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο με τη Σελήνη στον Αιγόκερω στα θέματα του σπιτιού ως οίκημα και στην οικογένεια σας. Δεν είναι ένα χαλαρό γουηκέντ σε καμία περίπτωση, αλλά θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικό για σας. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτη εξέλιξη ή αλλαγή στο πρόγραμμα σας ή μπορεί να προκύψει κάτι που αφορά στον σύντροφό σας ή αν είστε γονείς σε ένα σας παιδί που πρέπει να φροντίσετε περισσότερο. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές ιδιαίτερα στο διαδίκτυο αυτή τη μέρα.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω το Σάββατο μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες και υπόσχεται καλύτερες μέρες στις επαφές σας με τους άλλους, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα νιώσετε αυτόν τον αέρα αλλαγής πιο έντονα βέβαια από τις 4/2 κι έπειτα που θα γυρίσει στο ίδιο ζώδιο ορθός κι ο Ερμής. Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξε κάποια έντονη διαφωνία, μια ρήξη ή ψυχρανθήκατε με κάποια άτομα, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την κατάσταση μέσα στον Φεβρουάριο. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω κι εσείς θα είστε σε κίνηση ή σε διάθεση επικοινωνίας και επαφών με φίλους και συνεργάτες. Είναι ένα γουηκέντ για να είστε παραγωγικοί, να τελειώνετε με εκκρεμότητες της εβδομάδας και να κάνετε και προετοιμασία για την επόμενη πιο απαιτητική εβδομάδα. Την Κυριακή μπορεί να υπάρχει μια απρόοπτη εξέλιξη σε μια σχέση ή τα σχέδια σας κάπως να απορρυθμιστούν με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου.

Τοξότης

Το Σαββατοκύριακο βρίσκει τη Σελήνη στον Αιγόκερω δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο γουηκέντ σας και αρκετές υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που πρέπει να φέρετε εις πέρας. Γενικώς θα σας απασχολήσουν θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σας, καθώς πλησιάζουμε και στο τέλος του μήνα και οι υποχρεώσεις συσσωρεύονται. Το θετικό νέο του Σαββάτου είναι η ορθή μετά από 6 εβδομάδες πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που θα διαρκέσει μέχρι τις 6/3. Αν υπήρχε μια στασιμότητα στα έσοδα και γενικώς και στη δουλειά οι εξελίξεις κόλλησαν κάπως, τώρα θα αρχίσει το κουβάρι να ξετυλίγεται. Θα το δείτε ακόμη πιο έντονα μετά τις 4/2 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και ο Ερμής στον ίδιο τομέα. Την Κυριακή ο Ήλιος συναντά σε τετράγωνο τον Ουρανό κι είναι πιθανόν να υπάρχει κάποια απρόοπτη εξέλιξη είτε σε θέματα δουλειάς, σε θέματα επικοινωνίας και σε ό,τι αφορά ζητήματα τεχνολογίας.

Αιγόκερως

Μετά από 6 εβδομάδες ανάδρομης φαινομενικά πορείας στο ζώδιο σας, η Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία για να σας απαλλάξει από πολλές δυσκολίες στις επαφές σας με τους άλλους. Τα καλά νέα είναι ότι θα απαλλαγείτε από αναβολές, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία στην επικοινωνία, σύγχυση στα μηνύματα που λαμβάνετε και παρεξηγήσεις. Αυτό θα το δείτε βέβαια πιο έντονα από τις 4/2 όταν θα γυρίσει κι ο Ερμής σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας. Θεωρητικά μπορείτε να αναστρέψετε το κλίμα υπέρ σας από δω και κάτω. Το Σαββατοκύριακο αυτό πάντως, που βρίσκει και τη Σελήνη στο ζώδιο σας, είναι αρκετά κουραστικό με υποχρεώσεις έναντι του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και της δουλειάς. Ίσως έχετε μαζέψει αρκετές εκκρεμότητες από την εβδομάδα αυτή που πρέπει να τις καλύψετε μέσα στο γουηκέντ. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια έκπληξη ή μια απρόοπτη εξέλιξη σε μια σχέση. Προσέξτε ιδιαίτερα όμως με αυτή την όψη τα οικονομικά και τις δοσοληψίες σας, ιδιαίτερα αυτές που γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω καρτών και διαδικτύου.

Υδροχόος

Μετά από 6 εβδομάδες σύγχυσης, παρεξηγήσεων, αλλά και ονειροπόλησης, η Αφροδίτη προχωρά σε ορθή πορεία και σας γειώνει στο εδώ και τώρα και στην αλήθεια των σχέσεων και των καταστάσεων στη ζωή σας. Ίσως το προηγούμενο διάστημα να δυσκολευτήκατε να επικοινωνήσετε καλά με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας ή να βάλετε σε εκκίνηση τα πλάνα σας. Οι δυσκολίες αυτές θα κρατήσουν κυρίως μέχρι τις 4/2 που παραμένει ανάδρομος κι ο Ερμής στον Αιγόκερω. Αμέσως μετά όλα θα είναι αρκετά πιο εύκολα. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό δείχνει κάποιες αλλαγές ή απρόοπτες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με την οικογένεια σας ή το σπίτι ως χώρο. Μπορεί κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον να απευθύνεται σε σας για βοήθεια. Από την άλλη, μπορεί να σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν το σπίτι ως χώρο ή ένα ακίνητο. Κάποιοι μπορεί να χρειάζεται να κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι ή μια μετακόμιση. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα δουλειάς, αλλά και υγείας και φυσικής κατάστασης.

Ιχθύς

Μετά από 6 εβδομάδες η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω το Σάββατο και θα διευκολύνει κατά πολύ τόσο το κλίμα στις σχέσεις με συνεργάτες, πελάτες, φίλους, όσο και την επίτευξη των στόχων σας. Βέβαια, θα καταλάβετε διαφορά μόλις επιστρέψει κι ο Ερμής σε ορθή πορεία στις 4/2 στο ίδιο ζώδιο. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας έμφαση στις πρακτικές πλευρές της δουλειάς και των σχέσεων σας. Αν είχατε διαφορές ή προβλήματα σε μια σχέση με έναν συνεργάτη ή φίλο, θα μπορέσετε πιο εύκολα να εξομαλύνετε την κατάσταση από την άλλη εβδομάδα. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, δημιουργώντας κάποια νοητική υπερένταση ή κούραση εξαιτίας των υποχρεώσεων σας ή μιας απρόοπτης κατάστασης που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε όμως να ξεκουραστείτε λίγο, διότι έρχεται μια κοπιαστική εβδομάδα που πρέπει να είστε στις επάλξεις.

πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share