Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Τι είδους πατέρας είναι το κάθε ζώδιο; Ποιος είναι ο εκκεντρικός μπαμπάς;

Τα άστρα αποκαλύπτουν

28 Ιανουαρίου 2022 09:17
Τι είδους πατέρας είναι το κάθε ζώδιο; Ποιος είναι ο εκκεντρικός μπαμπάς;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πατρότητα είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή ενός άντρα. Αυτή η στιγμή που γίνεται πατέρας και παίρνει στην αγκαλιά του το παιδί του και η ζωή του αποκτάει ένα άλλο νόημα. Φυσικά κάθε πατέρας είναι διαφορετικός.

Τα άστρα αποκαλύπτουν τι είδους πατέρας θα γίνει το κάθε ζώδιο. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ πως φλερτάρει το κάθε ζώδιο.

Κριός

Ο Πατέρας Κριός είναι ανταγωνιστικός πατέρας, και αυτό το καταλαβαίνεις, άμα έχεις γιο. Πολλές φορές θα παίζει μαζί του και θα θέλει να κερδίζει, με άλλα λόγια δηλαδή, ξεχνά την ηλικία του και γίνεται παιδί. Όμως δεν είναι αυτός που θα ασχοληθεί πρακτικά με τις ανάγκες ενός παιδιού, θα είναι όμως παρών στις βόλτες και στα παιχνίδια. Πολλές φορές μιλάει απότομα, για αυτό και πρέπει να είσαι εσύ , αυτή που θα κρατάει ισορροπίες. Ένας μπαμπάς που έχει απαιτήσεις.

Ταύρος

Ο Πατέρας Ταύρος είναι στοργικός πατέρας, θέλει να είναι κοντά στο παιδί του και έχει μια φοβία μήπως δεν καταφέρει να καλύψει όλες τις ανάγκες του, με αποτέλεσμα να είναι αγχώδης και καταπιεστικός. Πολλές φορές μιλάει σαν να τα γνωρίζει όλα, με αποτέλεσμα να σε παραγκωνίζει και θέλει να επιβάλλει την άποψη του, και έτσι μπορει το παιδί να φοβάται να εκφράσει την άποψη του. Ένας μπαμπάς που πρέπει να μάθει να ακούει!

Δίδυμος

Ο Πατέρας Δίδυμος είναι πατέρας έφηβος, μιλάει αρκετά στο παιδί του, δεν παίρνει στα σοβαρά την πατρότητα και αυτό σημαίνει ότι θα φανεί σχετικά ανώριμος, και δυσκολεύετε να δώσει συμβουλές ή να βάλει όρια. Έτσι, πολλές φορές θα αναγκάζεσαι εσύ να είσαι η κακιά και αυτό μπορεί να σε κουράσει, ή να σε φέρει σε κόντρα μαζί του. Είναι ο μπαμπάς φίλος!!

Καρκίνος

Ο Πατέρας Καρκίνος είναι ο ιδανικός πατέρας, πραγματικά έχει γεννηθεί για να μεγαλώσει και να είναι κοντά στο παιδί του, για αυτό και έχει πολλές απαιτήσεις και θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη , μια που θα τεστάρει τις ικανότητες σου , ως μητέρα. Πολλές φορές θα μαγειρεύει, αντί για σένα, θα λέει παραμύθια και θα παίζει το ρόλο σου , με αποτέλεσμα να αρχίζεις να διεκδικείς την αγάπη του παιδιού σου. Είναι ο μπαμπάς, χαζομπαμπάς.

Τι είδους πατέρας είναι το κάθε Ζώδιο;

Λέων

Ο Πατέρας Λέων είναι ο πατέρας που θαυμάζει το παιδί του, κάνει τα πάντα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του και συνήθως θέλει να του προσφέρει υλική άνεση και είναι φοβερά γενναιόδωρος. Βέβαια, έχει μια μανία να διακριθεί μέσα από τα κατορθώματα του παιδιού του, με αποτέλεσμα να επιβάλλει με τυραννικό τρόπο τις απόψεις του, και έχει τρελές προσδοκίες. Γενικά ομως θα τον δεις να υπερβάλει με την αγάπη του. Είναι ο μπαμπάς δύναμη!

Παρθένος

Ο Πατέρας Παρθένος είναι ο πατέρας που θα είναι κοντά στο παιδί του, θα ανταπροκριθεί στις πρακτικές ανάγκες ενός παιδιού και γενικά θα είναι κοντά σου, για να μεγαλώσετε το παιδί σα, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Βέβαια, δεν είναι εκδηλωτικός, αλλά θα αφιερώνει ποιοτικό χρόνο με το παιδί του . Έχει εμμονές με την υγεία του παιδιού του και για αυτό θα τεστάρει τις ικανότητες σου. Είναι ένας ιδιόρρυθμος μπαμπάς.

Ζυγός

Ο Πατέρας Ζυγός είναι ο πατέρας που δεν δημιουργεί προβλήματα, αλλά ούτε και επεμβαίνει, αρκετά και όσο πρέπει , στην ανατροφή του παιδιού του για αυτό και μπορεί να τον πεις και αδιάφορο. Γενικά, είναι παρών, αλλά δεν χαλάει το πρόγραμμα του για να ασχοληθεί με τις δραστηριότητες του παιδιού του. Φυσικά και δεν θέλει να είναι ο κακός μέσα στην οικογένεια του και δεν χαλάει χατίρια. Είναι ο καλόβουλος μπαμπάς.

Σκορπιός

Ο Πατέρας Σκορπιός είναι ο πατέρας που θα αφοσιωθεί στο παιδί του, φυσικά θέλει να ξέρει τα πάντα γύρω από το μεγάλωμα του παιδιού του και είναι πάντα παρών , ακόμα και όταν είναι δραστήριος. Πολλές φορές βάζει όρια και φαίνεται αρκετά αυστηρός , με αποτέλεσμα να προκαλεί το φόβο , με αποτέλεσμα να του κρύβεται πράγματα. Πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να ελέγχει τη σκέψη και τις επιθυμίες του παιδιού του. Είναι ο μπαμπάς με προσδοκίες και αρκετά αδιάκριτος.

Τοξότης

Ο Πατέρας Τοξότης είναι ο πατέρας που χαίρεται τη παρέα του παιδιού του, θα μοιραστεί το μεγάλωμα του παιδιού του, μαζί σου , αλλά μην περιμένεις να παθιαστεί με την έννοια της πατρότητας. Πιστεύει πολύ στην ελευθερία και θα προσπαθήσει να κόψει από νωρίς τον ομφάλιο λώρο, με αποτέλεσμα εσύ να θυμώνεις ή να αγχώνεσαι. Ένας μπαμπάς που σέβεται τα δικαιώματα του παιδιού του.

Αιγόκερως

Ο Πατέρας Αιγόκερως είναι ο πατέρας που θα είναι παρών στο μεγάλωμα του παιδιού του, αλλά δεν θα αποκοπεί από τα επαγγελματικά του ενδιαφέροντα, και πιθανόν να μη αλλάξει ποτέ τις πάνες... Όμως είναι σοβαρός και υπεύθυνος και φυσικά αναλαμβάνει να συμβουλέψει το παιδί του και να το μεγαλώσει με αρχές. Βάζει συχνά τιμωρίες και αυτό ίσως είναι κάτι που θα σας φέρνει σε σύγκρουση. Είναι ο μπαμπάς πρότυπο.

Υδροχόος

Ο Πατέρας Υδροχόος είναι ο εκκεντρικός πατέρας, θα κάνει ωραία παρέα με το παιδί του και θα προσπαθήσει να του εμφυσήσει ιδανικά για να γίνει ξεχωριστός και κυρίως διαφορετικός. Γενικά, κρατάει τις αποστάσεις , δεν θέλει να επιβάλλει τις απόψεις του και είναι αρκετά φιλελεύθερος. Αγαπά τα παιδιά , αλλά δεν θα αλλάξει τη πορεία της ζωής του, επειδή έγινε πατέρας. Είναι ο μπαμπάς που σε χαλαρώνει.

Ιχθύς

Ο Πατέρας Ιχθύς είναι ο πατέρας που θα θυσιάσει τα πάντα για να είναι ευτυχισμένο το παιδί του και για αυτό δεν βάζει κανόνες, ούτε όρια. Έτσι, θα ασχοληθεί με το μεγάλωμα του παιδιού του, αλλά θα το κακομάθει και αυτό σίγουρα θα σας φέρει σε κόντρα και θα αναρωτιέσαι, γιατί είναι τόσο μαλθακός. Είναι ελαστικός, όμως και αρκετά κυκλοθυμικός . Σίγουρα λατρεύει την πατρότητα , αλλά δεν ξέρει πως να χειριστεί το ρόλο του. Είναι ένας μπαμπάς ανασφαλής!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share