Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Προσοχή στις «παγίδες» για αυτά τα 3 ζώδια

Τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν;

27 Ιανουαρίου 2022 09:16
Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Προσοχή στις «παγίδες» για αυτά τα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει μια γενικά καλή μέρα για τα ζώδια, ζητώντας όμως την προσοχή τους σε κάθε είδους «παγίδα», καθώς για ορισμένους δε θα είναι όλα ιδανικά.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, η Σελήνη που βρίσκεται σε δυσαρμονία με Δία και αρμονία με Ήλιο και Ερμή σημαίνει, ότι κάποιοι θα καταφέρουν και θα επιδιώξουν αλλά και κάποιοι θα εμποδιστούν, με την Άση Μπήλιου παράλληλα να βλέπει φουρτούνες.

Κριός

H μέρα θα ενισχύσει το ψυχικό σας σθένος, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τα όρια των δραστηριοτήτων σας και να συμβάλει για ανακούφιση των οικονομικών σας.

Ταύρος

Ανεξάρτητα το τι συμβαίνει γύρω σας, θα πρέπει να καλλιεργήσετε την αισιοδοξία και να περιφρουρήσετε τον εαυτό σας από την επιρροή δυσάρεστων ειδήσεων και δραματικών εικόνων.

Δίδυμοι

Η μέρα αποτελεί μια ασπίδα που καλύπτει τα νώτα σας, και παράλληλα γίνεται μέσον ανακίνησης των ταλέντων σας ώστε αυτά να αξιοποιηθούν κατάλληλα και παράλληλα.

Καρκίνος

Οι διαθέσεις και οι παραινέσεις των άλλων θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε την δύναμη που έχετε και δεν το γνωρίζατε, αλλά η ματαιοδοξία σας στήνει παγίδες στις προσπάθειές σας.

Λέων

Μια συνάντηση, ή μια εξέλιξη με τη δουλειά σας, λειτουργεί για να σας προετοιμάσει για ένα σημαντικό ξεκίνημα ή για μια μεγάλη ανανέωση. Όμως πρέπει να τηρήσετε κάποια προσχήματα.

Παρθένος

Είναι η περίοδος που ψάχνετε και που θα βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα, θα βάλετε καινούργιους στόχους και θα πρέπει να στηρίξετε τις προσπάθειες σας για επέκταση και για δημιουργία σε νέα πλάνα ιδεών που μέχρι τώρα διστάζατε.

Κώατας Λεφάκης παγίδες για τα ζώδια

Ζυγός

Η μέρα σας βοηθά να μπείτε σε ένα καινούργιο πλαίσιο και να συναρμολογήσετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και καθημερινότητας. Αισθηματικά κρατηθείτε σε απόσταση ασφάλειας από τα προβλήματα.

Σκορπιός

Σήμερα φροντίστε τη συμπεριφορά σας σε χαμηλούς τόνους ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε τις σχέσεις που σας αφορούν και τις οποίες χρειάζεστε.

Τοξότης

Ο Δίας στους Ιχθύς και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συνεχίζουν τις μικρές ή τις μεγάλες πιέσεις από τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος ή του οικογενειακού τομέα.

Αιγόκερως

Οι τελευταίοι μήνες που πέρασαν σας άφησαν μια πολύτιμη πείρα με αποτέλεσμα να μπορέσετε να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας αυτή την περίοδο αξιοποιώντας τις δικλείδες ασφάλειας και την πείρα του παρελθόντος.

Υδροχόος

Ο Άρης στην είσοδό του στον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε σωστά το ένστικτο σας όχι μόνο για την επιβίωση σας αλλά και για τις επιλογές που θα κάνετε.

Ιχθύες

Παρά το γεγονός ότι η γενικότερη κατάσταση δεν βελτιώνεται στα οικονομικά, εσείς θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τις οικονομικές σας υποθέσεις και να καλύπτετε ευκολότερα τις τρέχουσες ανάγκες σας.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share