Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φουρτούνες για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

27 Ιανουαρίου 2022 08:48
Φουρτούνες για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ στις 07:28 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 09:34 που θα περάσει στον Τοξότη. Οι σημαντικές όψεις της από τον Τοξότη είναι το τετράγωνο με τον Δία και το εξάγωνο με τον Ήλιο που μας δίνουν μια αίσθηση αισιοδοξίας για τη μέρα και μας επιτρέπουν να κινηθούμε κάπως καλύτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Γι’ αυτό θα σας πρότεινα να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα στο έπακρο. Απλά σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε ό,τι κάνετε και μην ανακοινώνετε σχέδια τα οποία δεν τα έχετε κλείσει. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 3/2, άρα υπάρχουν απρόοπτα και διαταράξεις στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις.

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου παρακάτω:

Κριός

Με τη Σελήνη στον φιλικό σας Τοξότη σήμερα είναι μια καλύτερη και σίγουρα πιο αισιόδοξη μέρα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο σας προτρέπει να κοιτάξετε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να πιστέψετε με δύναμη στο καινούριο που έρχεται. Βρείτε κάτι να σας εξελίσσει είτε πρόκειται για ένα νέο γνωστικό πεδίο, ένα σεμινάριο, μετεκπαίδευση, ένα νέο δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο για να πέσετε με τα μούτρα και να μην χάνετε την ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα. Άλλωστε αυτό είναι και το μήνυμα του Ήλιου στον τομέα των στόχων. Κάντε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας, τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά. Βέβαια, τις εκκινήσεις και τις δράσεις σας θα πρέπει να τις τοποθετήσετε μετά τις 4/2 που θα έχει τελειώσει και η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Ταύρος

Μολονότι η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα και αύριο είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας, μπορεί να μη νιώθετε ιδιαίτερα καλά σε ενεργειακό επίπεδο ή να υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία σας απασχολούν και πρέπει να τα τακτοποιήσετε. Τα ψυχολογικά, αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει αυτό το φεγγάρι και είναι η ευκαιρία σας να βρείτε τρόπους σήμερα, που είναι σχετικά πιο ήπια μέρα, να τα προσέξετε και να τα τακτοποιήσετε. Επειδή από την άλλη εβδομάδα οι μέρες θα είναι πιο απαιτητικές, προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ένα αίσθημα σύγχυσης ή μπερδέματος σε κάποιες σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές εξακολουθεί ακόμη να υπάρχει, αλλά αυτό θα υποχωρήσει μόλις γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής από τις 4/2 και έπειτα.

Δίδυμοι

Η πορεία της Σελήνης στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας -προσωπικές και επαγγελματικές. Οι σχέσεις άλλωστε είναι ο καθρέπτης μας. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά εκεί, ίσως πρέπει να το αλλάξετε ή να πάρετε τα μέτρα σας ώστε να μην σας ενοχλεί πια. Το να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα είναι η καλύτερη τακτική σήμερα και αύριο, ειδικά αν βλέπετε ότι υπάρχουν άνθρωποι είτε στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό περιβάλλον που δεν τα σέβονται. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε και μια επαγγελματική πρόταση. Ακόμη είναι μια πιο κοινωνική μέρα για σας. Επειδή ακόμη ο Ερμής όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει εντελώς, πριν τις 4/2 θα ήταν καλό να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας.

Καρκίνος

Αδιαμφισβήτητα η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα σας σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά προτεραιότητα δεν μπορεί να είναι οι άλλοι, αλλά ο εαυτός σας. Θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών, χρειάζονται επιμέλεια από σας. Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους. Σήμερα και αύριο είναι μέρες «λάντζας», με την έννοια ότι θα χρειαστεί να κάνετε όλα αυτά που συνήθως σας φαίνονται βαρετά ή κουραστικά. Όμως επειδή το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο απαιτητικό και μπορεί να σας ζορίσει περισσότερο, μην αναβάλλετε πράγματα γι’ αργότερα.

Λέων

Με τη Σελήνη στον Τοξότη από το πρωί βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά, βρείτε πώς θα διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας και πώς μπορείτε να εκφραστείτε ακόμη και καλλιτεχνικά αν έχετε τέτοιο ταλέντο. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το φεγγάρι και μπορεί να σας δώσουν περισσότερη ικανοποίηση. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας τη σημερινή και την αυριανή μέρα και να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για μετά το Σαββατοκύριακο. Ακόμη, σήμερα ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί και με θέματα που αφορούν στα οικονομικά.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Τοξότη είναι αρκετά πιο απαιτητική. Μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας που σας γνωρίζουν καλά και δεν χρειάζεται να εξηγείτε το πώς και το γιατί. Από το πρωί, που η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Δία, αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας ή υποχρεώσεις προς τη δουλειά ή την οικογένεια και να νιώθετε ήδη κουρασμένοι. Από την άλλη, μια σχέση ή μια συνεργασία μπορεί να σας δημιουργεί εξαιρετική σύγχυση. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι σωστές μέρες σήμερα και αύριο να λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη έχουμε ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 3/2, άρα τα πράγματα στην καθημερινότητα σας δεν θα είναι εντελώς ομαλά.

Φουρτούνες για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Αν μέσα σας «βράζετε» γιατί κάτι σας ενοχλεί, σας πιέζει ή νιώθετε ότι σας αδικεί, δεν είναι απίθανο να κάνετε ένα ξέσπασμα σήμερα ή αύριο. Ειδικά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της εβδομάδας θα κορυφωθούν οι πιέσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε αν πρέπει να συζητήσετε κάτι να το κάνετε στη διάρκεια της σημερινής μέρας που είναι σχετικώς πιο ήπια. Σήμερα και αύριο είναι έντονη και η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας. Δεν θα σας πρότεινα σε καμία περίπτωση όμως το Σαββατοκύριακο για να ξεκινήσετε κάποιο διάλογο. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βρείτε καμία άκρη και πιθανώς να μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο. Μέχρι τις 3/2 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μπορεί να υπάρχουν περισσότερα προβλήματα.

Σκορπιός

Η πορεία της Σελήνης στον Τοξότη μπορεί να σας κάνει να εστιάζετε στο πώς θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πώς γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας σε πρακτικό επίπεδο. Καλώς ή κακώς βαδίζουμε σε ένα απαιτητικό διάστημα και η σύγχυση και η αστάθεια θα κορυφωθούν από το ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας. Από το να πιέζετε όμως καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά, δείτε πώς συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υλικών αγαθών, πόση αξία δίνετε εσείς οι ίδιοι στο χρήμα και πόσο τελικά είναι προτεραιότητα στη ζωή σας. Από την άλλη, αναρωτηθείτε αν εσείς οι ίδιοι κάνετε λάθη ή δείχνετε επιπολαιότητα στη διαχείριση του ή το χρησιμοποιείτε για να καλύπτετε άλλες ανάγκες σας.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα, δημιουργώντας περισσότερο άγχος ίσως και μεγαλύτερη κόπωση. Καλώς ή κακώς βρισκόμαστε σε μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα. Εσείς όμως δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε ή να κρύβετε τα συναισθήματα σας, ακόμη κι αν είναι αρνητικά, κάτω από το χαλάκι. Πείτε τα με τον δικό σας τρόπο, χωρίς βέβαια να δραματοποιείτε καταστάσεις και προσπαθήστε να είστε πιο παρατηρητικοί με ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη έχουμε ανάδρομο Ερμή μέχρι την επόμενη εβδομάδα στις 3/2 και θα υπάρχουν μικροπροβλήματα να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητα σας.

Αιγόκερως

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σήμερα, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι ή με πολύ δικά σας άτομα, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε-δώσε. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεββάτι για να πάτε στη δουλειά, στα ψώνια ή στις όποιες υποχρεώσεις σας θα σας φανεί ίσως βουνό. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Επειδή το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είναι πιο απαιτητικές οι μέρες, προσπαθήστε να μην αναβάλλετε πολλές υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Σήμερα προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε στο πρόγραμμα σας, που είναι αρκετά πιο βοηθητική ημέρα και μην τα αναβάλλετε. Η Σελήνη στον Τοξότη, σε εξάγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ίσως είναι μια καλή μέρα για μια σύσκεψη για να κάνετε brainstorming! Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η! Μπορεί κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να έχει ανάγκη τη βοήθεια σας για ένα δικό του πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια πιο άνετη Πέμπτη, που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα σας.

Ιχθείς

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή η σημερινή μέρα. Η Σελήνη στον Τοξότη σας καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μη νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Είναι αλήθεια ότι ο Άρης σ’ αυτό τον τομέα, ειδικά το προηγούμενο διάστημα, δοκίμασε αρκετά τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος στα θέματα της δουλειάς, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αρχίσει να καλμάρουν κάπως και μόλις τελειώσει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 3/2 θα εξομαλυνθούν ακόμη περισσότερο. Από κει και κάτω θα είναι όλα πιο ξεκάθαρα. Γι’ αυτό μην βιάζεστε να εξαγάγετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε δράσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share