Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ψυχροί και στη ζωή: Αυτά είναι τα 5 πιο "κρύα" ζώδια

Δεν τους αγγίζει τίποτα

26 Ιανουαρίου 2022 12:49
Ψυχροί και στη ζωή: Αυτά είναι τα 5 πιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η λέξη «κρύο» μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Όταν χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα άτομο, σημαίνει κάποιον απόμακρο άνθρωπο ο οποίος είναι συνήθως ψυχρός ή αδιάφορος για τα προβλήματα και τα συναισθήματα των άλλων.

Η αστρολογία μπορεί να πει αν η προσωπικότητά σας είναι περισσότερο ψυχρή παρά ζεστή. Και για τα πιο ψυχρά ζώδια, υπάρχουν πολλά πράγματα που τα οδηγούν σε αυτές τις παγωμένες αντιδράσεις.

«Έσκασαν» τα νέα από τον Κώστα Λεφάκη: Άνεμος ανανέωσης για αυτά τα ζώδια

Μπορεί να είναι ένα αμυντικό μέτρο για να μην πληγωθούν. Μπορεί να έχουν μεγαλώσει σε μια οικογένεια χωρίς αγάπη ή μπορεί να αισθάνονται άβολα να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Τα ψυχρά ζώδια δεν νοιάζονται για τα προβλήματα και τα συναισθήματά σας. Στην πραγματικότητα, αν επιμένετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, θα εκνευριστούν και θα σας αποκλείσουν. Αν ψάχνετε για συμπάθεια, μην την αναζητάτε από κάποιο από τα παρακάτω ζώδια.

Τις περισσότερες φορές, η ψυχρότητα τους, είναι απλώς ένας αμυντικός μηχανισμός. Δεν θέλουν οι άνθρωποι να πλησιάσουν πολύ ή να τους εκμεταλλευτούν, γι’ αυτό υψώνουν έναν τοίχο ψυχρότητας για να κρατήσουν μακριά πιθανούς εχθρούς. Τα ψυχρά ζώδια, δυσκολεύονται να αποκτήσουν στενές σχέσεις. Όταν κρατούν ανθρώπους συνεχώς μακριά από τη ζωή τους, κινδυνεύουν να μείνουν μόνοι.

ζωδια

Ποια είναι όμως τα πιο ψυχρά ζώδια στον αστρολογικό κύκλο και γιατί συμπεριφέρονται τόσο αποστασιοποιημένα;

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι απρόβλεπτοι. Τη μια στιγμή είναι ζεστοί και φιλόξενοι, την επόμενη να είναι ψυχροί, αποστασιοποιημένοι και εχθρικοί.

Το μόνο πράγμα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε είναι ότι δεν είναι ποτέ εντελώς αδιάφοροι. Γιατί όμως οι Δίδυμοι είναι τόσο ψυχροί; Αν τους έχετε πληγώσει ή αν πληγωθεί κάποιος που αγαπάνε, τότε ρυθμίζουν εσκεμμένα τον προσωπικό τους θερμοστάτη στο κρύο. Στο πολύ κρύο.

Δεν τους νοιάζει αν έχετε μια καλή δικαιολογία για αυτό που κάνατε. Θα αγνοήσουν εντελώς τα συναισθήματά σας και θα είναι «τοίχος» όταν προσπαθήσετε να τους μιλήσετε. Είναι πολύ καλύτερο να περιμένετε μέχρι να νιώσουν πιο φιλικά για να πάτε κοντά τους και να ζητήσετε συγχώρεση.

Καρκίνος

Γιατί οι Καρκίνοι είναι τόσο ψυχροί; Μπορεί να αναρωτιέστε πώς κάποιος που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου θα μπορούσε να θεωρηθεί ψυχρός, όταν είναι γνωστό ότι είναι τόσο στοργικός και συναισθηματικός. Αλλά είναι τα συναισθήματά τους που μπορεί να γίνουν η αίτια για κάτι τέτοιο.

Αν έχουν πληγωθεί στο παρελθόν ή αν κάποιος τους έχει προδώσει με κάποιο τρόπο, μπορεί να γίνουν «πάγος». Θα συμπεριφέρονται στο άτομο που ξεπέρασε τα όρια σαν να είναι νεκρό για αυτούς, και από τη στιγμή που δολοφονηθείτε συναισθηματικά, δεν υπάρχει επιστροφή. Κρατάνε κακία, σκορ και θα φροντίσουν ο εχθρός τους να πληρώσει για όποιο έγκλημα διέπραξε.

Παρθένος

Υπάρχουν στιγμές που ο Παρθένος πιστεύει πραγματικά ότι είναι το πιο έξυπνο άτομο στο δωμάτιο και ότι όλοι οι άλλοι δεν είναι τόσο λαμπροί όσο αυτοί.

Οι Παρθένοι αγαπούν να μαθαίνουν και να επιδεικνύουν αυτά που έχουν μάθει. Γιατί όμως οι Παρθένοι είναι τόσο ψυχροί; Επειδή είναι συγκεντρωμένοι τόσο πολύ σε αυτό που συμβαίνει στο κεφάλι τους, μερικές φορές μπορεί να αγνοήσουν αυτό που συμβαίνει στην καρδιά τους.

Μπορούν να φανούν πολύ έξυπνοι για το καλό τους και ψυχροί και χωρίς αίσθηση. Τείνουν να προσπαθούν για την τελειότητα και αυτό τους κάνει να έχουν λίγη υπομονή για ελαττώματα, λάθη και πράγματα που μας κάνουν ανθρώπους. Οι Παρθένοι δεν είναι ψυχροί εσκεμμένα. Μπορεί να μην γνωρίζουν καν πώς φαίνονται στους γύρω τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι αρνούνται να αφήσουν τα συναισθήματά τους να γίνουν αιτία για να τους εκμεταλλευτούν. Οπότε, αν μπορούν, προτιμούν να είναι ψυχροί παρά να λειτουργούν με το θυμικό τους.

Δεδομένου ότι οι Αιγόκεροι πιστεύουν ότι το να έχουν τη σωστή εικόνα είναι το κλειδί για την επιτυχία, φροντίζουν η στάση τους να μιλά από μόνη της. Τείνουν να πιστεύουν ότι το να είσαι πολύ συναισθηματικός ή κολλημένος στο παρελθόν, μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι αδύναμος και να βλάπτει τον τρόπο με τον οποίο σε βλέπουν οι άλλοι.

Γιατί λοιπόν οι Αιγόκεροι είναι τόσο ψυχροί; Επειδή προτιμούν να θεωρούνται ως πρακτικοί, λογικοί και πάντα υπό έλεγχο. Μερικοί Αιγόκεροι δε θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν κάποιον προς όφελός τους, ακόμα κι αν αυτό έχει αρνητική επίδραση στο άλλο άτομο.

Υδροχόος

Γιατί ο Υδροχόος είναι ένα από τα πιο ψυχρά ζώδια; Όλα έχουν να κάνουν με το ότι θέλουν να κρατήσουν υπό έλεγχο τα συναισθήματά τους. Και θα το ίδιο θα προτιμούσαν να κάνουμε κι όλοι οι υπόλοιποι.

Οι Υδροχόοι δεν θέλουν να σπαταλήσουν καμία εγκεφαλική δύναμη για να βοηθήσουν κάποιον με συναισθηματικό πρόβλημα, εάν μπορούν να το αποφύγουν. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτοί που πρέπει να πάτε όταν χρειάζεστε έναν ώμο για να κλάψετε.

Σίγουρα μπορούν να φανούν ψυχροί και απόμακροι, και είναι εντάξει με αυτό. Εάν έχετε κάνει ένα λάθος, αυτό είναι δικό σας και ο Υδροχόος θα δείξει ελάχιστη -έως καθόλου – συμπόνια.

Πηγή: ladylike.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share