Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Συναγερμός της Άσης Μπήλιου για τα ζώδια: Στιγμές απογοήτευσης και προβληματισμού

«Καμπανάκι» της αστρολόγου

26 Ιανουαρίου 2022 08:45
Συναγερμός της Άσης Μπήλιου για τα ζώδια: Στιγμές απογοήτευσης και προβληματισμού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου δεν έχει και τα καλύτερα νέα να μας μεταφέρει… από τα άστρα, βλέποντας προβληματισμούς αρκετούς και πάσης φύσεως για τα ζώδια.

Σύμφωνα με τη γνωστή αστρολόγο, η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό δίνοντας έμφαση στον κόσμο του συναισθήματος και με το τετράγωνο προς τον Κρόνο τις πρωινές ώρες μπορεί να νιώθουμε ιδιαίτερη πίεση, αγανάκτηση, αίσθημα αδικίας, με τον Κώστα Λεφάκη να βλέπει αρκετή τύχη.

Κριός

Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σας απασχολεί περισσότερο σήμερα, αλλά μπορεί με κάποιο τρόπο να επιλυθεί προς το συμφέρον σας. Όμως η λύση μπορεί να προϋποθέτει λίγη ταλαιπωρία γραφειοκρατίας. Αξίζει όμως να την υποστείτε αν υπάρχει η πιθανότητα κέρδους. Σήμερα ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερου και μέσα στον τομέα των επαγγελματικών σας μέχρι τις 3/2. Σαφώς μέσα σε αυτό το διάστημα δεν πρέπει να αφήσετε τίποτε στην τύχη στα επαγγελματικά και την πορεία της καριέρας σας. Αν νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σε αυτή τη φάση, καλύτερα να μην πάρετε σημαντικές και δεσμευτικές αποφάσεις πριν τις 4/2 κι ακόμη καλύτερα όχι πριν τις 14/2 που ο Ερμής θα ξαναπεράσει στον φιλικό σας Υδροχόο. Η επικοινωνία και οι συνέργειες με συναδέλφους και συνεργάτες θα είναι σαφώς πιο δύσκολες κι απαιτητικές τις επόμενες ημέρες, γι’ αυτό προσοχή στις λεπτομέρειες.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό, κάνοντας ιδιαίτερα απαιτητική τη σημερινή μέρα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους άλλους. Επειδή είναι από τις μέρες που ο καθένας αντιλαμβάνεται με τελείως διαφορετικό τρόπο κάποια πράγματα, καλό είναι να σιγουρεύεστε πριν κάνετε κάτι ότι δεν θα ενοχλήσει με κάποιο τρόπο τους άλλους, ιδιαίτερα σε θέματα εργασίας και στις σχέσεις με συναδέλφους. Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 3/2 σε αυτή τη φάση. Για σας ο ανάδρομος Ερμής αφορά κυρίως ζητήματα επικοινωνίας, γι’ αυτό προσέξτε διότι ένα μικρό λάθος μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πιο σοβαρό. Παρεξηγήσεις και παρανοήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά με λίγη προσοχή και υπομονή κι αυτό θα περάσει. Αν έχετε πλάνα για κάποιο ταξίδι, σιγουρευτείτε πριν ξεκινήσετε ότι όλα είναι σωστά οργανωμένα.

Δίδυμοι

Οι υποχρεώσεις και όσα έχετε να κάνετε μπορεί να σας φαίνονται βουνό σήμερα, πιθανώς όμως είναι και η διάθεσή σας που μπορεί να τα κάνει να φαίνονται χειρότερα απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ψύχραιμοι και μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις, διότι αυτό επηρεάζει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σας. Από σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει στον Αιγόκερω, βέβαια σε ανάδρομη πορεία, μέχρι την τελική του έξοδο από αυτή τη φάση στις 3/2. Στο διάστημα αυτό προσέξτε περισσότερο σε θέματα οικονομικών, στις δοσοληψίες σας, στους κωδικούς, στα δεδομένα σας. Μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις και αποφύγετε έξοδα, αλλά και επενδύσεις. Την περίοδο αυτή μπορεί να υπάρχει και κάποια επαφή με έναν πρώην.

Καρκίνος

Σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην ατμόσφαιρα, είτε στις προσωπικές είτε στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Με κάποιο τρόπο είστε πιο συναισθηματικοί και μπορεί κάποια πράγματα να σας ενοχλούν και να μη μπορείτε να κρατήσετε τον θυμό ή την αγανάκτησή σας. Και η αλήθεια είναι ότι ίσως δεν πρέπει κιόλας αν νιώθετε αδικημένοι ή παραγκωνισμένοι. Από σήμερα επιστρέφει ο Ερμής στον Αιγόκερω, ακόμη όμως ανάδρομος μέχρι τις 3/2. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερες αφορμές για ασυμφωνίες και εντάσεις στις σχέσεις σας. Κάποια θαμμένα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να σας κατακλύσουν και να μη μπορείτε παρά να τα εκδηλώσετε. Καθώς οι ανάδρομες πορείες των πλανητών κυβερνούν το παρελθόν, είναι πιθανό να προκύψει μια συνάντηση ή κάποιο μήνυμα από μια παλιότερη σχέση ή να επανακάμψει μια παλιότερη επαγγελματική πρόταση.

Λέων

Θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας, κυρίως σε επίπεδο οικογενειακό ή με τους συγκατοίκους σας, μπορεί να σας απασχολούν σήμερα περισσότερο. Ενδεχομένως νιώθετε ότι δεν σας στηρίζει κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας και αυτό να σας δημιουργεί περίεργα συναισθήματα. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι την τελική του έξοδο από αυτή τη φάση στις 3/2. Μέσα στον τομέα της καθημερινότητας, της υγείας και φυσικής κατάστασης, αλλά και της δουλειάς, το επόμενο απαιτητικό διάστημα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα σχέσεων με τους συνεργάτες σας, αλλά και στα θέματα επικοινωνίας της ίδιας της δουλειάς σας, καθώς θα είναι εύκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις ή χαλασμένο τηλέφωνο. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο οργανωμένοι γίνεται και διπλοτσεκάρετε τα πάντα.

Παρθένος

Κάποιους προβληματισμούς σε σχέση με τη δουλειά ή τις μετακινήσεις σας, πιθανώς και λόγω των συνθηκών, μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα τις πρωινές ώρες και πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στον τρόπο που θα τους διαχειριστείτε, ειδικά με άτομα από το περιβάλλον εργασίας. Σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι την τελική του έξοδο από αυτή τη φάση στις 3/2. Στο διάστημα αυτό προσέξτε περισσότερο την επικοινωνία στις ερωτικές σας σχέσεις ή αν είστε γονείς με τα παιδιά σας. Πιθανώς να χρειαστεί να επιλύσετε κάποια προβλήματα δικά τους. Αν είστε μπερδεμένοι σε σχέση με μια ερωτική ιστορία, είναι πιθανόν μέχρι τις 3/2 να μην μπορείτε να έχετε μια ξεκάθαρη απάντηση. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, καλύτερα να το αφήσετε μετά τις 4/2 για να έχετε θετικότερα αποτελέσματα.

Άση Μπήλιου προβληματισμός και απογοήτευση για τα ζώδια

Ζυγός

Θέματα οικονομικών μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως εκνευριστείτε με κάποιους λογαριασμούς. Μπορεί από την άλλη να είναι κάποια πρακτικά ζητήματα που αφορούν στη δουλειά ή το σπίτι που χρειάζεται να βρείτε λύσεις κι αυτό να σας πιέζει ψυχολογικά. Μια μικρή ενόχληση είναι πιο πιθανή τις πρωινές ώρες. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι την τελική του έξοδο από αυτή τη φάση στις 3/2. Αυτό είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα για την επικοινωνία, ενώ μπορεί να προκύψουν εντάσεις με άτομα από το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μπορεί τα προβλήματα να είναι παλιότερα, αλλά να μην τα είχατε επιλύσει όταν έπρεπε και να ξαναέρχονται στο προσκήνιο. Σε κάθε περίπτωση, προσέξτε τις λεπτομέρειες, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας.

Σκορπιός

Η μέρα ξεκινά με κάποια συναισθήματα απογοήτευσης ίσως ή με κάποιους προβληματισμούς και μπορεί να ψάχνετε να βρείτε τι ή και ποιος φταίει που νιώθετε έτσι. Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι δεν θα βρείτε άκρη, οπότε μην αυτομαστιγώνεστε και κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Ίσως κάποια προβλήματα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν, γι’ αυτό να είστε όσο πιο υπομονετικοί γίνεται. Αυτό συμβουλεύει και ο ανάδρομος Ερμής, που από σήμερα προχωρά στον Αιγόκερω μέσα στον τομέα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Σε αυτή τη φάση της ανάδρομης πορείας του θα μείνει μέχρι τις 3/2 κι αυτό είναι το πιο απαιτητικό διάστημα που πρέπει να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται (μολονότι δεν φημίζεστε γι’ αυτό). Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, η λάθος διαχείριση μιας συζήτησης μπορεί να στοιχίσει περισσότερο. Κάποιοι μπορεί να έρθετε σε επαφή με φίλους από τα παλιά ή παλιότερους συνεργάτες.

Τοξότης

Η μέρα ξεκινά με πιο εσωστρεφή διάθεση και ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις απόψεις σας με κανένα. Μπορεί γενικότερα να θέλετε να αποφύγετε τις πολλές επαφές με κόσμο και να ασχοληθείτε με τα δικά σας προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν. Πιθανώς δε το πρωί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα είτε στην επικοινωνία είτε ακόμη και στις μετακινήσεις σας. Σήμερα ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι την τελική του έξοδο στις 3/2 από αυτή τη φάση. Μέσα στον τομέα των οικονομικών ο Ερμής μπορεί να φέρει παλιούς και ξεχασμένους λογαριασμούς και οφειλές ή ακόμη και απρόοπτα έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Το μόνο θετικό θα ήταν να πάρετε χρήματα που σας οφείλονταν από το παρελθόν μέχρι τις 3/2.

Αιγόκερως

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση αναφορικά με θέματα που αφορούν τις σχέσεις με συνεργάτες και τους επαγγελματικούς σας στόχους και πιθανώς να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα. Από σήμερα επιστρέφει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο σας και μέχρι τις 3/2 που θα βγει από τη φάση αυτή θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Σε αυτό το διάστημα καλό είναι να σκεφτείτε κάποια πράγματα που αφορούν τους προσωπικούς σας στόχους, αλλά να μην καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις. Με κάποιο τρόπο μπορεί να προκύψουν και επαφές με άτομα από το παρελθόν, φίλους ή συνεργάτες, ακόμη όμως και κάποιον-α πρώην που ζητά μια δεύτερη ευκαιρία.

Υδροχόος

Σήμερα, τις πρωινές ώρες, μπορεί κάποιοι να απευθύνονται σε σας στον χώρο της δουλειάς σας προκειμένου να τους βρείτε λύσεις ή να τους βοηθήσετε. Όμως μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, όσο κι αν είναι κολακευτικό να σας θεωρούν «σωτήρα» τους. Επίσης, μην υπερβαίνετε τα όρια, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να λειτουργήσει εις βάρος σας. Από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής σταματά να βρίσκεται στο ζώδιο σας και οπισθοχωρεί σε αυτό του Αιγόκερου μέχρι τις 3/2 που θα βγει από αυτή τη φάση. Πιθανώς αυτές τις μέρες να «ξύνει» κάποιες πληγές του παρελθόντος ή να προκύπτουν ξανά στο προσκήνιο παλιά άλυτα ζητήματα, προκειμένου να τα αντιμετωπίσετε πρακτικά αυτή τη φορά. Στο διάστημα αυτό προσέξτε περισσότερο και θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας.

Ιχθείς

Κάποια προβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο. Από την άλλη, ίσως δεν συμφωνείτε με κάποια άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς ή και κάποια φιλικά σας πρόσωπα. Ο Ερμής οπισθοχωρεί στον Αιγόκερω ανάδρομος μέχρι την τελική του φάση στις 3/2. Σε αυτό το απαιτητικό διάστημα προστατέψτε τα πολύτιμα δεδομένα σας σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα, κάντε πιο ισχυρούς τους κωδικούς πρόσβασης σε τράπεζες ή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσέχετε σε τι συμφωνείτε. Από την άλλη, μπορεί να κάνετε διαπιστώσεις σε αυτό το διάστημα για κάποια άτομα που είτε συνεργάζεστε είτε έχετε φιλικές σχέσεις μαζί τους. Κρατήστε τις σημειώσεις σας, αλλά μην πάρετε καθοριστικές αποφάσεις τόσο για σχέσεις όσο και για τους στόχους σας.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share