Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τρομερή τύχη για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

25 Ιανουαρίου 2022 11:09
Τρομερή τύχη για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Ήλιος – Δίας σε μικρή αρμονία και Ερμής – Άρης επίσης σε μικρή αρμονία: Η τύχη λειτουργεί αιφνίδια όπως και το θετικό αποτέλεσμα σε διάφορες πρωτοβουλίες που θα παρθούν! Τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης, μέσα από την ιστοσελίδα elle.gr;

Κριός
Στην περίοδο που διανύουμε θα φανεί η ικανότητα σας να συντηρήσετε ή να υπερασπιστείτε μια σχέση που ξεκίνησε λίγο καιρό πριν. Μη βιάζεστε να ενοχληθείτε από τη στάση του συντρόφου σας σε κάτι προσωπικό.

Ταύρος
Η εργασία έχει περισσότερες απαιτήσεις από εσάς αυτήν την περίοδο. Βάλτε τα δυνατά σας και ξεπεράστε τα εμπόδια του χαρακτήρα σας. Προσοχή στους δύσκολους πελάτες!

Δίδυμοι
Η περίοδος με τις πιέσεις που συνεπάγεται, συνεχίζει να διατηρεί αντιδραστικό και επαναστάτη το χαρακτήρα σας. Σκεφτείτε όμως αν έτσι εξυπηρετείτε το συμφέρον σας.

Καρκίνος
Αποφύγετε τις συναισθηματικές παγίδες του εαυτού σας. Οι άλλοι χρειάζονται στήριξη εκ μέρους σας. Οικονομικά, υπολογίστε καλύτερα τα υπέρ και τα κατά ενός στόχου και μιας σας αγοράς.

Τρομερή τύχη για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Λέων
Η μέρα σας βοηθά να ξεφύγετε από κάποιες υποχρεώσεις, να στηρίξετε καλύτερα εκείνους που αγαπάτε, αλλά και να κερδίσετε μια επαγγελματική αναγνώριση από σημαντικούς συνεργάτες.

Παρθένος
Όσο και αν δεν το πιστεύετε, η τύχη σας βοηθά να πρωτοτυπήσετε δημιουργικά ή επαγγελματικά. Επωφεληθείτε από τις διευκολύνσεις που επιτυγχάνετε για να προωθήσετε τους στόχους σας.

Ζυγός
Στο προσωπικό σας περιβάλλον μην υπερβάλετε και μην παραμελείτε μια διακριτική απειλή με ενδεχόμενες λανθασμένες εκτιμήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν ηθικά και οικονομικά.

Σκορπιός
Η περίοδος, παρά τις δυσκολίες της, θα τονίσει την δίψα σας για γνώση, περιπέτεια και γενικότερη βελτίωση του προσωπικού και βιοτικού σας επιπέδου. Αποφύγετε ακατάλληλους ανθρώπους.

Τοξότης
Μετά από τρία χρόνια γεμάτα δυσκολίες τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά αλλά εδώ παρουσιάζεστε πιο τυχεροί και πετυχαίνετε την υλοποίηση σχεδίων που εξασφαλίζουν το μέλλον σας.

Αιγόκερως
Ο Άρης στο ζώδιό σας ενισχύει την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή σας σε σημαντικούς τομείς. Επαγγελματικά αποφύγετε εντάσεις και άσκοπες παρεξηγήσεις.

Υδροχόος
Σκεφτείτε πριν αποφασίσετε να τερματίσετε μια σχέση, όχι απαραίτητα αισθηματική. Παράλληλα είστε πιο ικανοί τώρα να καθοδηγήσετε ή να προστατέψετε άλλους οι οποίοι θα χρειαστούν την βοήθεια σας.

Ιχθύες
Είστε πιο ευάλωτοι στα οικογενειακά σας και εδώ θα πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα τις διαφορές με τους δικούς σας και να αποφύγετε αντιθέσεις που δεν εξυπηρετούν τίποτα και κανέναν.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share