Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Άση Μπήλιου: Νεύρα και εντάσεις για 5 ζώδια - Αστρολογικές προβλέψεις!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

25 Ιανουαρίου 2022 10:21
Άση Μπήλιου: Νεύρα και εντάσεις για 5 ζώδια - Αστρολογικές προβλέψεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η Σελήνη σχηματίζει την τελευταία της όψη, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα και στις 00:10 βγαίνει σε φάση κενής πορείας στον Ζυγό μέχρι τις 05:57 το ξημέρωμα που προχωρά στον Σκορπιό. Από τη θέση αυτή σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ουρανό που θα είναι ακριβείας το βράδυ. Μπορεί να είμαστε πιο ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό. Κάποιες φορές αυτές οι όψεις δεν αναφέρονται σε ανθρώπινες συμπεριφορές, αλλά σε περίεργα συμβάντα ή γεγονότα και συνθήκες που μας προκαλούν στη διάρκεια της ημέρας και μας πετούν εκτός προγράμματος. Σαφώς δεν είναι μια μέρα που πρέπει να προτάξουμε τον εγωισμό μας, τη δυσαρέσκεια ή τον θυμό μας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας και η πιο ισχυρή της όψη θα είναι η αντίθεση με τον Ουρανό φέρνοντας κάποια απρόοπτα να διαχειριστούμε μέσα στη μέρα. Ας είμαστε όλοι πιο ψύχραιμοι και πιο προσεκτικοί, δεδομένου ότι θα έχουμε και δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια θα έχετε μια πιο απαιτητική μέρα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου παρακάτω:

Κριός

Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας σήμερα και μην αφήνετε την αβεβαιότητα και ό,τι άλλο σκέφτεστε να σας παρασύρει. Επίσης, βάλτε τα όρια σας στις σχέσεις σας -προσωπικές κι επαγγελματικές- και μην αφήνετε κανένα να τα υπερβεί. Αν κάποιος από το περιβάλλον της δουλειάς προσπαθήσει να σας επιτεθεί λεκτικά ή σας ασκήσει δριμεία κριτική μην αντιδράσετε παρορμητικά. Ακούστε τι έχει να σας πει και επανέρχεστε με καθαρό μυαλό αργότερα. Από την άλλη, πρέπει να επανεκτιμήσετε ίσως τον ρόλο που παίζουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας. Σήμερα προσοχή και στα παρορμητικά έξοδα.

Ταύρος

Η Τρίτη φέρνει τη Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας κι από την άλλη το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο. Θα χρειαστεί να τιθασεύσετε αρκετά τα νεύρα και τις παρορμήσεις σας σήμερα, ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τους δικούς τους τρόπους ή ιδέες. Με το να αντιτάξετε εγωιστικά και μόνο τα δικά σας δεν πρόκειται να κάνει καλύτερη την κατάσταση. Ίσα-ίσα που θα δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα. Σήμερα ακόμη προσέξτε την οδήγηση και όταν μεταχειρίζεστε επικίνδυνα εργαλεία και μηχανήματα.

Δίδυμοι

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό σάς βρίσκει σε μια υπερένταση σήμερα, αλλά και με έντονα προαισθήματα είτε για μια κατάσταση στη δουλειά είτε για κάποιο πρόσωπο. Τώρα μάλιστα με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να περάσει φευγαλέα κάποιο πρόσωπο από το μυαλό σας και το επόμενο λεπτό να δείτε το τηλέφωνο σας να δέχεται κλήση του. Τα κάνει αυτά τα τρελά ο ανάδρομος κυβερνήτης σας. Η σημερινή μέρα παρόλα αυτά θέλει μια μικρή προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, αλλά και στη δουλειά με τους συνεργάτες σας. Βλέπετε οι αγωνίες δεν τελειώνουν.

Καρκίνος

Η μέρα ξεκινά με πίεση, καθώς οι όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ουρανό σας ζορίζουν λίγο παραπάνω σε κάποιες σχέσεις. Από την άλλη, χρειάζεται προσοχή πόσο εξαρτητικές είναι οι σχέσεις σας. Άλλο δείχνω εμπιστοσύνη και ξέρω ότι κάποιος θα είναι στο πλευρό μου όταν και αν τον χρειαστώ και άλλο δίνω τα κλειδιά του οδηγού και του παραχωρώ τη θέση μου στις εξελίξεις της ζωής μου. Επειδή θέλετε να νιώσετε ασφάλεια και ότι μπορείτε να ακουμπήσετε κάπου σταθερά, μην κάνετε το λάθος να εκχωρήσετε την ανεξαρτησία και την αυτοδιάθεση σας. Κατά τα άλλα, θέματα που αφορούν το σπίτι, αλλά και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Λέων

Οι όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ουρανό δημιουργούν ένα πιο φορτισμένο πλαίσιο σήμερα στον χώρο της δουλειάς ή και του σπιτιού κι εσείς καλείστε να βρείτε μέσα σ’ αυτό μεγαλύτερη ισορροπία. Καθώς οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται και πληθύνονται και στα δύο μέτωπα, και κάπως έτσι θα πάει κι όλη η εβδομάδα, πρέπει να βρείτε τρόπους να ικανοποιείτε και τις δικές σας επιθυμίες, αλλά και να ανταποκρίνεστε και στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τόσο των συνεργατών όσο και της οικογένειας. Η σημερινή μέρα έχει απρόοπτα και αρκετή ασυνεννοησία, γι’ αυτό φανείτε υπομονετικοί.

Παρθένος

Η μέρα ξεκινά με πιέσεις από πολλές πλευρές σε επίπεδο δουλειάς ή υποχρεώσεων και αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια περίοδο που πραγματικά σας κουράζει υπερβολικά πνευματικά ή και ψυχολογικά, καθώς είναι πολλά αυτά για τα οποία έχετε μεγαλύτερη αγωνία. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να τον διαθέτετε στον εαυτό σας μέσα σε όλα. Και γιατί έχετε ανάγκη να χαλαρώνετε κάποιες ώρες και γιατί το μυαλό σας πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρο, ώστε να εστιάζετε στις προτεραιότητες σας και να μην διαχέεται η ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα. Σήμερα μπορεί να προκύψει ένταση στον χώρο της δουλειάς με κάποιο πρόσωπο, ενδεχομένως έναν συνεργάτη.

 Άση Μπήλιου: Νεύρα και εντάσεις για 5 ζώδια - Αστρολογικές προβλέψεις!

Ζυγός

Ήδη η πορεία του Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση στο πρόγραμμα σας, ενδεχομένως και κάποιες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ίσως παίρνουν λίγο πιο προσωπικά και βαριά κάποια πράγματα και έχουν μια συμπεριφορά κάπως κυνική και καυστική. Εσείς δεν χρειάζεται όμως να χάσετε την υπομονή και την ψυχραιμία σας. Μολονότι η Σελήνη σάς κάνει πιο υπερευαίσθητους, έχετε τον τρόπο και τη διπλωματική προσέγγιση ώστε να μην πέφτετε σε λάθος αντιδράσεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό ωθεί την προσοχή σας σε θέματα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά που πρέπει να επιλύσετε, καθώς μπορεί να προκύπτουν και απρόοπτα.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι είστε στο μέσον μιας αντιπαράθεσης ανάμεσα σε άτομα του επαγγελματικού ή του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και η αντίθεση με τον Ουρανό κάνει πιο έκρυθμη και νευρική την ατμόσφαιρα και σας προκαλεί ίσως να συμμετέχετε κι εσείς. Προτιμήστε όμως την αποστασιοποίηση κι αυτό που κάνει εσάς πιο ευτυχείς, από να μπείτε σε μια διαμάχη που δεν σας αφορά τόσο στην τελική. Είπαμε, η σημερινή μέρα θέλει να προτάξουμε όχι τον εγωισμό μας, αλλά την κατανόηση μας. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό σήμερα ευνοεί τις πιο ψύχραιμες στάσεις.

Τοξότης

Με πίεση ξεκινά η μέρα αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ουρανό, που βρίσκεται μέσα στον τομέα της δουλειάς και της καθημερινότητας, σας δημιουργεί ένα περίεργο πλαίσιο νευρικότητας και αστάθειας. Το πρόγραμμα των υποχρεώσεων σας θα είναι αρκετά βαρύ, με αποτέλεσμα να μην βρίσκετε ίσως λίγο χρόνο για να τον διαθέσετε όπως επιθυμείτε σε σας τους ίδιους. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα στη δουλειά και μπορεί να μην είναι ο φόρτος της δουλειάς, αλλά η ένταση που δεν αντέχετε. Η μέρα θα έχει απρόοπτα που πρέπει να αντιμετωπίσετε με στωικότητα.

Αιγόκερως

Η μέρα ξεκινά με γκάζι με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Άρη στο ζώδιο σας και από την άλλη με τις απαιτητικές όψεις της Σελήνης προς τον Ήλιο και τον Ουρανό ενδεχομένως να υπάρχει μια κατάσταση πίεσης είτε σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας αν είστε γονείς ή κάποια ερωτική σχέση, πιθανώς όμως και στα οικονομικά. Ευτυχώς είναι κάτι προσωρινό και δεν θα διαρκέσει τόσο όσο να σας κουράσει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι τα ξαφνικά έξοδα ή τα παρορμητικά σας έξοδα. Πριν αποφασίσετε ειδικά για κάτι ακριβό, περιμένετε λίγο και δώστε μια δεύτερη σκέψη. Έχουμε και ανάδρομο Ερμή μην ξεχνιέστε και από αύριο θα περάσει στο ζώδιο σας.

Υδροχόος

Η μέρα ξεκινά με γκάζια, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιο σας και δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας -προσωπικές και επαγγελματικές. Από την άλλη, ίσως σας κατηγορήσουν για εγωιστικές συμπεριφορές τη σημερινή μέρα. Προσέξτε λίγο περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Πέρα από τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις, που καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε και να τις αποφύγετε, προσέξτε περισσότερο στην οδήγηση και όταν χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα ή εργαλεία. Η αντίθεση της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό δημιουργεί απρόοπτα είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Ιχθείς

Η μέρα ξεκινά με περισσότερη πίεση σε επίπεδο καθημερινότητας και επικοινωνίας και δημιουργεί μια νοητική υπερένταση στη σημερινή μέρα. Επειδή ταυτόχρονα έχουμε και την αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό και μπορεί να είστε λίγο πιο αφηρημένοι, να διασπάται η προσοχή σας και γενικά να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε, προσπαθήστε αν έχετε έναν μεγάλο όγκο δουλειάς να τον σπάτε σε μικρότερα κομμάτια. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε και πιο κουρασμένοι, άρα ίσως πρέπει να δείτε πώς μπορείτε να φροντίζετε τον εαυτό σας περισσότερο.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share