Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δραματική πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα: Ξαφνικά προβλήματα για τα ζώδια!

Προειδοποίηση από την αστρολόγο

24 Ιανουαρίου 2022 14:16
Δραματική πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα: Ξαφνικά προβλήματα για τα ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί για ακόμη μια φορά τα ζώδια, τονίζοντας πως στα περισσότερα θα εμφανιστούν κάποια ξαφνικά προβλήματα, που οφείλουν να προσέξουν.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρεται στα «εμπόδια», που θα υπάρξουν από το πουθενά, με τη Βίκυ Παγιατάκη να βλέπει να έρχονται κρίσιμες ώρες για ορισμένους.

ΚΡΙΟΣ

Ένα οικονομικό (συναισθηματικό θέμα) θα σας ξαφνιάσει. Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω θα φέρει εντάσεις στον επαγγελματικό-κοινωνικό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σας θα πάρουν μια νέα τροπή (α’ δεκ). Θα περάσετε σε περίοδο δράσης (μέχρι 6/3). Ανοίγονται νέοι δρόμοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον εργασιακό σας χώρο (ή υγείας) θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Θα ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αδράξτε κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα εμφανιστούν απρόοπτα (α’ δεκ). Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Ένα οικογενειακό θέμα θα σας ξαφνιάσει (α’ δεκ)! Θα πρέπει το διάστημα που ακολουθεί θα ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρχονται ώρα δράσης αλλά και απρόβλεπτων γεγονότων τα οποία θα σας ξαφνιάσουν (α’ δεκ) με την είσοδο του Άρη, στο ζώδιο του Σκορπιού.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης εγκαταλείπει την φιλική για σας θέση που είχε ως τώρα, και κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω (μέχρι 6/3). Τα οικογενειακά εν δράση. Προσοχή κρυολογήματα, μικροατυχήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να περιμένετε απρόσμενα γεγονότα (οικονομικά-συναισθηματικά) αλλά αρχίζει και περίοδος δράσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας. Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικές συναλλαγές. Προσοχή στο εξής στα έξοδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας θα σας δώσει την ευκαιρία να δράσετε αλλά και να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Προσοχή στις… παρορμήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις στον επαγγελματικό-κοινωνικό χώρο (α’ δεκ). Προσοχή παρασκήνιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σας ξαφνιάσουν οι εξελίξεις, οι οποίες έρχονται (α’ δεκ). Θα περάσετε σε περίοδο δράσης. Φίλοι βοηθούν.

Καλημέρα φίλοι μου, καλή εβδομάδα! ♈️ΚΡΙΟΣ Ένα οικονομικό (συναισθηματικό θέμα) θα σας ξαφνιάσει. Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω θα φέρει εντάσεις στον επαγγελματικό-κοινωνικό χώρο. ♉️ΤΑΥΡΟΣ Οι σχέσεις σας θα πάρουν μια νέα τροπή (α’ δεκ). Θα περάσετε σε περίοδο δράσης (μέχρι 6/3). Ανοίγονται νέοι δρόμοι. ♊️ΔΙΔΥΜΟΙ Στον εργασιακό σας χώρο (ή υγείας) θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Θα ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις. ♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αδράξτε κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα εμφανιστούν απρόοπτα (α’ δεκ). Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις. ♌️ΛΕΩΝ Ένα οικογενειακό θέμα θα σας ξαφνιάσει (α’ δεκ)! Θα πρέπει το διάστημα που ακολουθεί θα ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα. ♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ Έρχονται ώρα δράσης αλλά και απρόβλεπτων γεγονότων τα οποία θα σας ξαφνιάσουν (α’ δεκ) με την είσοδο του Άρη, στο ζώδιο του Σκορπιού. ♎️ΖΥΓΟΣ Ο Άρης εγκαταλείπει την φιλική για σας θέση που είχε ως τώρα, και κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω (μέχρι 6/3). Τα οικογενειακά εν δράση. Προσοχή κρυολογήματα, μικροατυχήματα. ♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μπορείτε να περιμένετε απρόσμενα γεγονότα (οικονομικά-συναισθηματικά) αλλά αρχίζει και περίοδος δράσης. ♐️ΤΟΞΟΤΗΣ Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας. Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικές συναλλαγές. Προσοχή στο εξής στα έξοδα! ♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας θα σας δώσει την ευκαιρία να δράσετε αλλά και να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Προσοχή στις… παρορμήσεις! ♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ Θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις στον επαγγελματικό-κοινωνικό χώρο (α’ δεκ). Προσοχή παρασκήνιο. ♓️ΙΧΘΥΕΣ Θα σας ξαφνιάσουν οι εξελίξεις, οι οποίες έρχονται (α’ δεκ). Θα περάσετε σε περίοδο δράσης. Φίλοι βοηθούν. #LitsaPatera

Posted by Litsa Patera on Sunday, January 23, 2022

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share