Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Σκούρα τα πράγματα για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

24 Ιανουαρίου 2022 12:02
Σκούρα τα πράγματα για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα εβδομάδα ξεκινά στα... λευκά με τον Κώστα Λεφάκη να αναλύει τα άστρα, μέσα από την συνεργασία του με το elle.gr. Ποια ζώδια θα τα βρουν σκούρα; Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη παρακάτω στο Athensmagazine.gr!

Κριός
Η εβδομάδα που ξεκινά σας υποχρεώνει να γίνετε πιο ρεαλιστές και άλλο τόσο πρακτικοί. Οι συγκυρίες, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή όλα αυτά που ξεκινήσατε το προηγούμενο διάστημα.

Ταύρος
Πρέπει να φανείτε προνοητικοί και προσεκτικοί με την διαχείριση των χρημάτων και πόσο αυτά μπορούν να επηρεάσουν ή και να συμβάλλουν στην πρόοδο κάποιων νευραλγικών τομέων της ζωής σας.

Δίδυμοι
Παρά την δύσκολη εποχή οι περισσότεροι θα σημειώσετε επαγγελματική πρόοδο ή θα εκσυγχρονίσετε τις συνθήκες εργασίας σας. Το χρήμα και οποιαδήποτε σχέση σας μαζί του θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο.

Καρκίνος
Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι οι μεγάλες προσωπικές δυσκολίες έχουν λήξει και ότι αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, δεν είναι υποχρεωτικό να επηρεάζουν την πορεία της ζωής και των συμφερόντων σας.

Λέων
Επαγγελματικά συνεχίζετε ή αρχίζετε το κυνήγι της επιτυχίας Αποφύγετε σήμερα να επηρεαστείτε από φήμες, ειδήσεις, προπαγάνδες και φόβους του στενού και του ευρύτερου περιβάλλοντος.

 Σκούρα τα πράγματα για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Παρθένος
Όσοι αρχίζετε κάτι καινούργιο στην ζωή σας, αισθηματικό ή επαγγελματικό, μην ξεχνάτε πως έκτος από το να καταπιέζετε ή να κακομαθαίνετε τους άλλους υπάρχει και η μέση οδός.

Ζυγός
Ότι πετύχετε επαγγελματικά ή πρακτικά στην διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αποτελέσει βάση η οποία θα στηρίξει τα επόμενα χρόνια εσάς και τις επιδιώξεις σας.

Σκορπιός
Όσοι παραμένετε μόνοι μην βιαστείτε να κάνετε μεγάλα σχέδια στην εκδοχή μιας νέας γνωριμίας. Καλύτερα να περιμένετε πριν πάρετε αποφάσεις που επηρεάζουν και την καθημερινότητά σας.

Τοξότης
Για τα αισθηματικά σας η περίοδος είναι περισσότερο μεταβατική παρά καθοριστική. Τακτοποιήστε κάποιες υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως που θα σας απαλλάξουν από το σχετικό άγχος.

Αιγόκερως
Η υγεία σας σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε καλή φόρμα. Αυτό συμβάλλει και στην καλή σας διάθεση, έστω και αν είστε πολύ απασχολημένοι με θέματα της εργασίας.

Υδροχόος
Η επιτυχία στην εργασία θα φανεί σαν βελτίωση εισοδήματος το οποίο θα συμβάλει στον να κλείσουν χρόνιες εκκρεμότητες. Οργανωθείτε καλύτερα στις δραστηριότητές σας.

Ιχθύες
Είστε έτοιμοι να βγείτε δυναμικά προς τα έξω και να καταρρίψετε τα εμπόδια που θα φράξουν το δρόμο σας. Ακόμα και όσοι έχετε ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας, φροντίστε να το ξεπεράσετε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share