Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Περίεργο» τριήμερο για όλα τα ζώδια - Συναγερμός Λίτσας Πατέρα (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

21 Ιανουαρίου 2022 13:37
«Περίεργο» τριήμερο για όλα τα ζώδια - Συναγερμός Λίτσας Πατέρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ένα τριήμερο με αρκετές αντιφάσεις και με διαφορετικές συνθήκες στην κάθε ημέρα του έκανε λόγο η Λίτσα Πατέρα, στην έναρξη της ενότητας των αστρολογικών προβλέψεων στην εκπομπή «Το Πρωινό», την Παρασκευή. Επίσης, «καμπανάκι» σήμανε η Βίκυ Παγιατάκη για τα ζώδια, αναφέροντας για ποια είναι κρίσιμο το Σαββατοκύριακο που έρχεται, με αρκετά ευχάριστες μάλιστα εξελίξεις.

Όπως εξήγησε η αστρολόγος, η Παρασκευή αναμένεται να είναι δημιουργική σε ότι αφορά ζητήματα δουλειάς, αλλά και σε σχέση με την υγεία. «Το Σάββατο μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και πρέπει να προσέχουμε», συμπλήρωσε η Λίτσα Πατέρα. Σχετικά με την Κυριακή είπε ότι είναι μια ημέρα που μπορεί να υπάρξουν «απρόσμενοι έρωτες ή αποκατάσταση σχέσεων για όσους είχαν τσακωθεί ή απομακρυνθεί».

«Αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει να το εκμεταλλευθούμε, να συζητήσουμε πάλι για θέματα για τα οποία δεν είχαμε βρει μια λύση και κυρίως όσοι είναι “μαλωμένοι” μεταξύ τους, να συζητήσουν για να τα ξαναβρούν και να περάσουν μια ωραία Κυριακή», είπε η Λίτσα Πατέρα. Αμέσως μετά, η αστρολόγος της εκπομπής ανέφερε τις αναλυτικές προβλέψεις της για κάθε ζώδιο.

Παρακολουθήστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα, στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share