Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Δώστε βάση: Έτσι θα κατακτήσετε ερωτικά έναν Aιγόκερο

Πώς θα τα καταφέρετε;

20 Ιανουαρίου 2022 11:13
Δώστε βάση: Έτσι θα κατακτήσετε ερωτικά έναν Aιγόκερο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είστε ερωτευμένοι με έναν άνδρα ή μία γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου και θέλετε να κερδίσετε την καρδιά και το μυαλό του. Τα άστρα αποκαλύπτουν ποια είναι τα βήματα, που πρέπει να κάνετε για να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας αφορά. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ τι πρέπει να προσέξεις με βάση το ζώδιο στο πρώτο ραντεβού.

Τα βήματα κατάκτησης

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε για λίγο στην άκρη το συναίσθημά σας και να σκεφτείτε με τη λογική σας τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάτε από τον Αιγόκερω. Θα πρέπει να έχετε σοβαρές προθέσεις και όχι διάθεση για ένα απλό επιπόλαιο ερωτικό παιχνίδι, γιατί τότε δεν θα σας δώσει καμία σημασία! Ξεκάθαρες απέναντι του πρέπει να είναι οι προθέσεις σας, οι διαθέσεις σας μα προπάντων η συμπεριφορά σας.

Το φλερτ σας πρέπει να είναι διακριτικό και όχι προκλητικό. Ο Αιγόκερως είναι ένας άνθρωπος σοβαρός και συντηρητικός και ενίοτε καχύποπτος. Για αυτό λοιπόν δείξετε την συμπάθεια σας σε αυτόν αρχικά με ένα γλυκό βλέμμα και στην πορεία προσεγγίστε τον με όλη σας την φιλική διάθεση!

Ξεκινήστε μία ανάλαφρη συζήτηση μαζί του και ρωτήστε τον για την ζωή του και πιο συγκεκριμένα για την δουλειά του. Ακούστε με λεπτομέρεια όσα έχει να σας πει για την καριέρα του και τις φιλοδοξίες του! Δείξτε θαυμασμό για τα επιτεύγματα του και επαινείστε τον για την πρόοδο που έχει στη ζωή του!

Δώστε βάση: Έτσι θα κατακτήσετε ερωτικά έναν Aιγόκερο

Μιλήστε με ειλικρίνεια για τον εαυτό σας, δείξτε του ότι είστε ένας άνθρωπος που έχει όνειρα και στόχους για τη ζωή και ότι η προτεραιότητα σας είναι η πρόοδος και η εξέλιξη!

Από τη στιγμή που θέλετε να κατακτήσετε έναν Αιγόκερω σημαίνει ότι γνωρίζετε καλά ότι οι προθέσεις σας πρέπει να είναι σοβαρές. Εκφράστε την επιθυμία σας λοιπόν ότι θέλετε μία μόνιμη σταθερή σχέση στη ζωή σας και ότι δεν σας αρέσουν οι περιστασιακοί δεσμοί!

Μην τον πιέσετε να προχωρήσει η γνωριμία σας. Θέλει τον χρόνο του για να σας γνωρίσει και πρέπει πρώτα από όλα να καταφέρετε να του κερδίσετε την εμπιστοσύνη του!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share