Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Αστρολογικός σεισμός από Μπήλιου και Λεφάκη: Δυστυχώς αυτό το ζώδιο

Οι δύο έμπειροι αστρολόγοι προειδοποιούν

19 Ιανουαρίου 2022 10:38
Αστρολογικός σεισμός από Μπήλιου και Λεφάκη: Δυστυχώς αυτό το ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Δυσκολίες για αρκετά ζώδια κρύβει η σημερινή μέρα (19/01) με την Άση Μπήλιου και τον Κώστα Λεφάκη να αναλύουν τα άστρα της ημέρας! Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω!

Άση Μπήλιου

Αν και η Σελήνη σήμερα βρίσκεται όλη μέρα στο σταθερό περιβάλλον του Λέοντα, εξαιτίας των πολύ δυναμικών της όψεων με τον Ουρανό μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και με τον Κρόνο στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας, κάνει την Τετάρτη σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης. Προσπαθήστε να μην βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας στην επιστροφή από τις καθημερινές σας ασχολίες στο σπίτι, ώστε να καταφέρετε έτσι να κοιμηθείτε γαλήνια. Από την αρχή της εβδομάδας σας έχω επισημάνει ότι πρόκειται για μια νευρική, γεμάτη απρόοπτα, εβδομάδα που χρειάζεται για να εξελίσσονται τα πράγματα θετικά να είμαστε ψύχραιμοι, ευέλικτοι και όσο γίνεται πιο ήρεμοι.

Κριός

Μολονότι η Σελήνη στον Λέοντα είναι σε μια θέση που σας πηγαίνει, οι όψεις της δείχνουν μεγαλύτερη νευρικότητα σήμερα και πρέπει να διαλέξετε με προσοχή τα λόγια σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο είτε στον χώρο εργασίας είτε και στο φιλικό σας περιβάλλον, διότι μπορεί η πρόθεση σας να είναι άλλη και τελικά η κατάσταση να διαμορφωθεί πολύ διαφορετικά από αυτό που υπολογίζατε αρχικά. Σε γενικές γραμμές, η καλύτερη τακτική αυτές τις μέρες είναι η αποστασιοποίηση. Πάρτε τη σωστή απόσταση, παρατηρήστε περισσότερο και αφήστε να περάσουν αυτές οι περίεργες ημέρες αν θέλετε να κάνετε μια πολύ σοβαρή συζήτηση.

Ταύρος

Την έκφραση «κάθομαι» σε αναμμένα κάρβουνα μπορεί να τη νιώσετε στο πετσί σας σήμερα, καθώς υπάρχει ατμόσφαιρα έντασης ή και αγωνίας για μια εξέλιξη. Με τη Σελήνη στον Λέοντα ενδεχομένως να σας απασχολούν διάφορα πράγματα που γίνονται είτε στον χώρο εργασίας είτε στον χώρο του σπιτιού. Ειδικά τις πρωινές ώρες είναι πιθανόν να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα και ανυπομονησία. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι παραγωγικό και μην τη μεταδίδετε και στους άλλους. Κάποια εμπόδια σε θέματα εργασίας ή μια αυστηρή κριτική μπορεί να σας αποθαρρύνουν λίγο, αλλά μη το βάζετε κάτω.

Δίδυμοι

Καθώς και σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που το μυαλό σας τρέχει με 1000, προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που επιτείνουν τη νευρικότητα και το άγχος σας. Προσέξτε ακόμη και πόσο καφέ θα πιείτε για να μην γίνετε ακόμη πιο νευρικοί ή ανήσυχοι. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σας φέρει μια πολύ ωραία ιδέα ή μια λύση εξ ουρανού σε ένα πρόβλημα που ίσως σας απασχολεί. Εννοείται και σήμερα προσοχή στην επικοινωνία, αλλά και στις μετακινήσεις σας. Μην βιάζεστε σε τίποτε! Κάποιες καθυστερήσεις στην εξέλιξη ενός πρότζεκτ μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν ψυχολογικά.

Αστρολογικός σεισμός από Μπήλιου και Λεφάκη: Δυστυχώς αυτό το ζώδιο

Καρκίνος

Αν και θεωρητικά η Σελήνη στον Λέοντα είναι ουδέτερη προς το δικό σας ζώδιο, οι πολύ δυναμικές όψεις που σχηματίζει στη διάρκεια της ημέρας δημιουργούν ένα πιο νευρικό πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθείτε. Από την άλλη, είναι και ένα πολύ αποτελεσματικό πλαίσιο αν εστιάσετε σε αυτά που έχετε να κάνετε και συγκεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας. Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε πόσο παραγωγικοί μπορεί να είστε σήμερα. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε το με πειθαρχία και όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τα παρορμητικά έξοδα.

Λέων

Δυναμική για το ζώδιο σας η σημερινή μέρα, αλλά και άκρως νευρική, καθώς η Σελήνη συναντά τον Ουρανό και τον Κρόνο και θα είναι δύσκολο να περιορίσετε ίσως τη νευρικότητα σας στη διάρκεια της μέρας. Από την άλλη, όταν μιλάμε για Ουρανό μιλάμε για απρόοπτα και αυτά είναι επίσης πιθανά μέσα στο σενάριο της Τετάρτης. Ακόμη, οι σημερινές όψεις σας καλούν να σκεφτείτε τους στόχους και τα όνειρα σας. Πόσο κοντά ή μακριά είναι η καθημερινότητα σας από αυτό που επιθυμείτε; Τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε ίσως κάποια πράγματα; Φυσικά αυτά τα ερωτήματα δεν θα απαντηθούν σήμερα. Ίσως όμως η μέρα σάς δώσει τροφή για σκέψεις σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας. Σήμερα προσοχή σε σχέσεις, υγεία, δουλειά.

Παρθένος

Με τόση ενέργεια σε έναν παρασκηνιακό, αλλά και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου (καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας και σε όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο), είναι πιθανόν από τη μια να υπάρχει μια κινητικότητα σε θέματα που λειτουργούν μυστικά, ακόμη κι αν κι εσείς οι ίδιοι συμμετέχετε, ενώ από την άλλη μπορεί να είναι από αυτές τις ημέρες που σας απευθύνονται άτομα στον χώρο εργασίας προκειμένου κάτι να σας πουν ή να σας αποκαλύψουν σε σχέση με άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε γενικά αποστασιοποιημένοι, μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά και σίγουρα μην κάνετε κι εσείς αυτό που δεν θα θέλατε να σας κάνουν. Από την άλλη, ενδέχεται να έρχονται σε σας άτομα είτε για να τους βρείτε λύσεις είτε για να τους δώσετε συμβουλές. Προσέξτε να μην εξαντληθείτε όμως.

Ζυγός

Με τη Σελήνη σε όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο είναι η κατάλληλη μέρα να βάλετε σε προτεραιότητα τους δικούς σας στόχους αγαπητοί μου Ζυγοί, χωρίς να ανησυχείτε συνέχεια για κάποιον άλλον. Πότε ήταν η τελευταία φορά που γελάσατε με την καρδιά σας, που συζητήσατε κάτι χωρίς να πέφτετε ψυχολογικά; Να νιώσετε έστω για μια ώρα ξένοιαστοι; Αυτός πρέπει να είναι ένας στόχος για σήμερα έστω και το βράδυ. Μιλήστε με φίλους (όχι πάλι για δουλειά και προβλήματα), σταματήστε έστω για λίγο να ανησυχείτε για το αύριο (γιατί και που ανησυχείτε δεν κερδίζετε κάτι) και κοιτάξτε πώς θα περάσετε κάπως διασκεδαστικά με όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να το κάνετε.

Σκορπιός

Άλλη μια μέρα που η πίεση στη δουλειά μπορεί να σας ταλαιπωρήσει περισσότερο. Από την άλλη, καθώς η Σελήνη δημιουργεί όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο, ίσως πρέπει να δείτε πώς εκλαμβάνουν την παρουσία και τη δουλειά σας και οι συνεργάτες σας. Δεν είναι κακό να έχετε εικόνα της απήχησης που έχει η δουλειά σας, ώστε να βελτιώσετε ό,τι μπορεί να μην πηγαίνει όπως το θέλετε. Τις πρωινές ώρες, επειδή τα απρόοπτα καραδοκούν, καλά θα κάνετε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας. Επίσης, αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις με άτομα από τον χώρο της δουλειάς σας ή της οικογένειας σας.

Τοξότης

Μολονότι η Σελήνη στον Λέοντα είναι θετική για το ζώδιο σας, οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε αγανάκτηση, ειδικά για κάποιο πρόσωπο που μπορεί να εργάζεστε μαζί. Ίσως πρέπει να εκφράσετε τα παράπονα σας με τρόπο ή ακόμη ίσως πρέπει με τον τρόπο σας να τον-ην κάνετε να δει τη δική σας οπτική αν θέλετε να βοηθήσετε. Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει όμως να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα τους, καθώς μετά νιώθουν «κενοί». Αν έχετε πέσει σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε πολλά, ίσως μόνο ένα: να διασώσετε τη δική σας ενέργεια.

Αιγόκερως

Άλλη μια «τρελή» μέρα ξημερώνει με τη Σελήνη να δημιουργεί όψεις έντασης με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Έτσι το πλαίσιο που πρέπει να κινηθείτε είναι κάπως απρόβλεπτο και κάποιες φορές ιδιαίτερα νευρικό. Δεν είναι απίθανο δε σήμερα να υπάρχει κάποια αποκάλυψη σε ό,τι αφορά μια σχέση. Πιθανώς να νιώθετε κι εσείς ότι κάπου έχετε φταίξει ή ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολογίζατε και κάτι σας ξέφυγε στην πορεία. Οι επόμενες μέρες, που θα είναι πιο φιλικές προς το ζώδιο σας, θα είναι πιο βοηθητικές για να επιλύσετε κάποια ζητήματα. Ακόμη σήμερα σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν κάποια θέματα σε οικονομικό επίπεδο.

Υδροχόος

Πολλά και διάφορα μπορεί να συμβαίνουν γύρω σας σήμερα απαιτώντας την προσοχή σας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και στο σπίτι σας. Και μολονότι είστε πολύ ικανοί να τα φέρετε εις πέρας όλα και μάλιστα παράλληλα, σήμερα είναι από τις μέρες που είναι πιθανόν κάτι να σας ξεφύγει ή να μην προλαβαίνετε να κάνετε όσα θέλετε ή να διαταράσσεται η προσοχή σας από όσα απρόοπτα συμβαίνουν. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας χωρίς άγχος και πανικό και στο τέλος θα καταφέρετε να βρείτε και λίγο χρόνο για να τον μοιραστείτε με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας. Αν δεν εργάζεστε, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε όσες δουλειές είναι σε εκκρεμότητα στο σπίτι σας.

Ιχθείς

Άλλη μια μέρα που μπορεί η δουλειά να σας φαντάζει βουνό είτε γιατί δεν έχετε την απαιτούμενη ενέργεια να την κάνετε είτε γιατί σας αποσυντονίζουν διάφορα πράγματα που γίνονται στον εργασιακό σας χώρο και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει. Από την άλλη, είναι μια μέρα που καλά θα κάνετε να βρείτε μια διέξοδο σε λίγη άσκηση, έστω λίγο περπάτημα, κάτι που να διώξει με φυσικό τρόπο την νευρικότητα και την ένταση από το σώμα σας. Ίσως είναι μια από τις πιο κουραστικές ημέρες της εβδομάδας για εσάς.

Πηγή: Asibiliou.gr

Κώστας Λεφάκης

Αστρολογικός σεισμός από Μπήλιου και Λεφάκη: Δυστυχώς αυτό το ζώδιο

Κριός

Η μέρα σας ωθεί να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας, είτε στον αισθηματικό είτε στον επαγγελματικό τομέα και σας βοηθά να είστε πιο αποτελεσματικές στην διεκπεραίωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

Ταύρος

Μην βιάζεστε να δεχθείτε προτάσεις αν οι όροι δεν είναι ικανοποιητικοί και μην μιλάτε για τα σχέδια σας σε τρίτους. Συναισθηματικά, οι εξελίξεις δεν είναι ίσως όπως περιμένατε αλλά χρειάζεται υπομονή.

Δίδυμοι

Η μέρα είναι αρκετά σημαντική για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις καθώς οι ευκαιρίες για γενική βελτίωση δεν θα λείψουν. Θα πρέπει όμως να οργανώσετε τη δραστηριότητα σας.

Καρκίνος

Αποφύγετε κάθε είδους βιαστική ενέργεια που θα έβαζε σε κίνδυνο κάποια επιδίωξη σας και μην απογοητεύεστε αν κάτι ή κάποιος που περιμένετε δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Λέων

Ένας φίλος μπορεί να σας απογοητεύσει λίγο, αλλά σε αυτό συμβάλει περισσότερο η δική σας ευθιξία. Εκμεταλλευθείτε σωστά το χρόνο σας για να είστε δημιουργικοί και αποτελεσματικοί.

Παρθένος

Αν επιδίωξη σας είναι η επαγγελματική πρόοδος και αποκατάσταση, το πιθανότερο είναι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις, αλλά και την καλή γνώμη των άλλων για εσάς.

Ζυγός

Η κάλυψη των οικονομικών σας αναγκών γίνεται πιο εύκολη. Στα αισθηματικά σας η περίοδος είναι μεταβατική με δυνατές τις στιγμές των ερωτικών συγκινήσεων.

Σκορπιός

Σήμερα δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να προωθήσετε κάποιες επιδιώξεις σας και, ίσως, να ξεκαθαρίσετε μερικά συναισθηματικά προβλήματα που σας βασανίζουν από καιρό.

Τοξότης

Αποφύγετε κάθε συζήτηση που θα σας κουράσει και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις που θα σας βοηθήσουν να διακριθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά.

Αιγόκερως

Η μέρα δίνει μία ώθηση στις επιδιώξεις σας και σας βγάζει ευκολότερα στην επιφάνεια των πραγμάτων. Αποφύγετε αντιθέσεις στο περιβάλλον της εργασίας.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να μην κάνετε λάθη που θα σας εκθέσουν στους ανωτέρους σας. Η περίοδος προβλέπεται ικανοποιητική και για τα ερωτικά σας.

Ιχθύες

Φιλίες και κοινωνικές γνωριμίες υποστηρίζουν τις θέσεις σας και τις ιδέες σας. Οικονομικά φροντίστε να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση και τις ανάγκες της ακίνητης περιουσίας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share