Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη: Δύσκολες ώρες οικονομικά για αυτό το ζώδιο

Αυτοί θα βρουν κινδύνους

18 Ιανουαρίου 2022 10:41
Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη: Δύσκολες ώρες οικονομικά για αυτό το ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το συναγερμό σημαίνει ο Κώστας Λεφάκης για τα ζώδια, αναφέροντας πως ορισμένα εξ αυτών θα βιώσουν δύσκολες ώρες, ειδικά στο οικονομικό κομμάτι.

Ο γνωστός αστρολόγος αναφέρει πως η δυσαρμονία Ερμή και Άρη επιτάσσει προσοχή σε λάθη, ατυχήματα, παρεξηγήσεις, με την Άση Μπήλιου επίσης να βλέπει μπελάδες.

Κριός

Μεγαλώνει η κίνηση και η πολυμέρεια στο χώρο της εργασίας σας. Υπολογίστε ότι δεν θα καλυφθείτε οικονομικά όταν το χρειάζεστε και εντοπίστε έγκαιρα την πηγή που θα σας εφοδιάσει.

Ταύρος

Αρκετή ένταση θα φέρει η εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς. Τυχόν δυσκολίες στην δουλειά σας απαιτούν προσοχή, οργάνωση και σωστή αντιμετώπιση των ευθυνών σας.

Δίδυμοι

Καλλιεργείστε την υπομονή στο περιβάλλον της εργασίας και αποφύγετε καινούργια ανοίγματα που θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τα οικονομικά.

Καρκίνος

Αποφύγετε τις διαφωνίες στο οικογενειακό περιβάλλον και στις σχέσεις σας και μην υψώνετε τον τόνο της φωνής σας όταν δεν υπάρχει λόγος.

Λέων

Η εποχή είναι κατάλληλη να ταξιδέψετε, να διαπραγματευτείτε, να αγοράσετε ή να πουλήσετε, ακόμα και να τολμήσετε κάτι που άλλοι θεωρούν ριψοκίνδυνο επαγγελματικά.

Παρθένος

Με λίγη σύνεση θα μπορούσαν να τακτοποιηθούν και οικονομικά προβλήματα και ίσως να απαλλαγείτε από ένα πρόβλημα που σας δημιουργούσε άγχος.

Κώστας Λεφάκης οικονομικές δυσκολίες ζώδια

Ζυγός

Πολλοί είστε εσείς που νοιώθετε έντονα τη μοναξιά σας και, περισσότεροι, που διαπιστώνετε ότι μια σημαντική για εσάς σχέση δεν σας ικανοποιεί.

Σκορπιός

Ένας άνθρωπος θα σας βοηθήσει σημαντικά παίρνοντας το μέρος σας σε μια διαφωνία. Αρκετή κίνηση και διερχόμενα ενδιαφέροντα στη ζωή σας θα παρατηρηθούν αυτήν την εβδομάδα.

Τοξότης

Όσοι βρίσκεστε στα πρόθυρα για μία αγορά ή μετακομίζετε κάπου αλλού και όσοι αναλαμβάνετε νέες επαγγελματικές ευθύνες, βάλτε τα δυνατά σας και μην επηρεάζεστε από περιστασιακές απογοητεύσεις.

Αιγόκερως

Οι ικανότητες σας γίνονται πιο έκδηλες και η επιρροή σας στο περιβάλλον μεγαλώνει. Μην αφήσετε τίποτα στη τύχη.

Υδροχόος

Αρκετά οικονομικά προβλήματα θα σας κρατήσουν σε ένταση, αλλά δυστυχώς οι λύσεις που θα βρεθούν θα είναι μάλλον βραχυπρόθεσμες.

Ιχθύες

Χρειάζεται να υιοθετήσετε μια συντηρητική τακτική και να είστε προνοητικοί και λογικοί στα σχέδια σας. Ετερόκλητα γεγονότα θα σας απασχολήσουν περισσότερο σύντομα.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share