Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

18 Ιανουαρίου 2022 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία δες εδώ τη πρόβλεψη της Βίκυς Παγιατάκη για αυτό το ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Πανσέληνο στον Καρκίνο, θα έρθουν αρκετές δυσκολίες! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις, γι’αυτό προσπάθησε να παραμείνεις λογικός, ώριμος και ψύχραιμος! Μην επαναφέρεις παλιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως είχαν μείνει πίσω! Οφείλεις να επικρατήσεις ηρεμία στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο, επηρεάζει κυρίως τις κοινωνικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές σου, αλλά και τις όποιες μετακινήσεις σου! Επίσης, επαφές με αδέρφια, γνωστούς, γείτονες και συγγενείς, απαιτούν την προσοχή σου αφού μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις! Να προσέχεις επίσης, την οδήγηση σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα σου φέρει αρκετές ανασφάλειες όσον αφορά τις αξίες σου, τα κεκτημένα σου και τα δεδομένα που έχεις στην ζωή σου! Ωστόσο, εσύ δεν πρέπει να παρασύρεσαι σε καταπιεστική και απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στα άτομα που θα θα έχεις συναναστροφές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις μέσα από δύσκολες καταστάσεις, γεγονότα και αρνητικές συγκυρίες, πως πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Επιπλέον, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, μείνε μακριά από νεύρα και ξεσπάσματα!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα προκαλέσει συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση και θα σου επαναφέρει άγχος, ανασφάλειες, αβεβαιότητα και αδικαιολόγητες φοβίες! Οφείλεις οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου, αφού κινδυνεύεις από μεγάλες αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να φέρουν δυσάρεστες συνέπειες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Καρκίνου, θα ωθήσει το ενδιαφέρον σου να επικεντρωθεί στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Δώσε λοιπόν, προτεραιότητα στις φιλίες σου την σημερινή ημέρα, αλλά χωρίς να είσαι υπερβολικά επιθετικός, απαιτητικός και δογματικός προς τα φιλικά σου πρόσωπα!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, θα πλήξει σημαντικά τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού! Οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις κλονίζονται από εντάσεις και παρεξηγήσεις! Μην παρασύρεσαι λοιπόν, λόγω ανασφάλειας, σε λάθη, που ίσως να πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, με την σημερινή Πανσέληνο στον Καρκίνο, ενδεχομένως κάποιες απογοητευτικές εξελίξεις, μέσα από συνομιλίες, επαφές, συναναστροφές και μετακινήσεις, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις αρκετούς στόχους και σκοπούς! Προσοχή χρειάζεται και στις μετακινήσεις σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, πιθανόν σήμερα να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κάποιων παρασκηνιακών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα, δεν ήξερες. Κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οφείλεις να είσαι έτοιμος να δεις το αληθινό πρόσωπο των γύρων σου και να αλλάξεις στρατηγική!

ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η Πανσέληνος απέναντι σου, στο Ζώδιο του Καρκίνου, θα φέρει σίγουρα πολλές δυσκολίες και αναποδιές! Πρόκειται για μια κρίσιμη ημέρα για πολλούς από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ορισμένα πρόσωπα, μέσα από συναναστροφές, επαφές και συναντήσεις, πιθανόν να σε εκνευρίσουν και σε απογοητεύσουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Καρκίνου, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα! Οφείλεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται χωρίς σταματημό! Ακόμα κι αν νιώθεις εξαντλημένος από τα τρεξίματα, θα χρειαστεί να κινηθείς με πρακτικότητα, λογική και οργάνωση και να απαλλαχθείς από αβεβαιότητες και άγχος!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα διαπροσωπικών επαφών, συναναστροφών και μετακινήσεων, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Καρκίνου! Θα πρέπει να περιμένεις ορισμένες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας δεν περίμενες καν και προσγειώνεσαι απότομα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share