Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022

Ζώδια και ταινίες: Ποια ταινία προτιμά το κάθε ζώδιο

Τι γούστο έχουν;

15 Ιανουαρίου 2022 11:50
Ζώδια και ταινίες: Ποια ταινία προτιμά το κάθε ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γούστο στις ταινίες είναι προφανώς υποκειμενικό, όμως η αστρολογία πιστεύει πως οι επιλογές σου βασίζονται εν μέρει και από το ζώδιο στο οποίο υπάγεσαι.

Με την ευκαιρία δες τι είδους «αρνητής» είσαι ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός

Ταινία που προτιμά: Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών

Ο Κριός θα προτιμήσει μια ταινία δράσης και περιπέτειας. Θέλει να ζήσει ένταση κι όχι να αποκοιμηθεί. Αν μια ταινία τον ενθουσιάσει, μπορεί να τη δει ξανά και ξανά!

Ταύρος

Ταινία που προτιμά: Se7en

Ο Ταύρος για να μη βαρεθεί, θα αφήσει τον εαυτό του να εξιχνιάσει ένα μυστήριο. Μια αστυνομική περιπέτεια με αρκετή δόση συναισθηματισμού, θα είναι ότι πρέπει. Και φυσικά, αυτό που θα δει, θα πρέπει να αφήνει και μερικά ερωτηματικά, για να μπορεί μετά να το κουβεντιάσει μαζί σου.

Δίδυμος

Ταινία που προτιμά: Forrest Gump

Του αρέσουν τα έξυπνα σενάρια, με χαρακτήρες που εμφανίζουν υψηλή νοημοσύνη. Ο Δίδυμος, ως εγκεφαλικός τύπος που είναι, θα επιλέξει ταινίες που θα του δώσουν τροφή για σκέψη.

Καρκίνος

Ταινία που προτιμά: Slumdog millionaire

Θέλει συναίσθημα και τρυφερότητα ο Καρκίνος, για να μπορεί να δακρύσει από συγκίνηση! Επιλέγει ταινίες που αφήνουν ένα κοινωνικό μήνυμα και μια γλυκιά αίσθηση αισιοδοξίας.

Λέων

Ταινία που προτιμά: Ο σημαδεμένος

ταινίες ζώδια σημαδεμένος

Επιλέγει ταινίες γκανγκστερικές, με έντονη δράση και πλοκή. Σε μια ταινία θέλει να δει έναν αρχηγό, που θα τον ακολουθούν οι πιστοί οπαδοί του, για να ταυτιστεί με τον πρωταγωνιστή και να νιώσει κι ο ίδιος ως ηγέτης!

Παρθένος

Ταινία που προτιμά: Έριν Μπρόκοβιτς

Ο Παρθένος θέλει μια ταινία που θα έχει αληθοφάνεια, οι αγαπημένες του είναι αυτές που στηρίζονται σε αληθινά γεγονότα. Θέλει να υπάρχει δράση και πλοκή, αλλά χωρίς υπερβολές και σε καμία περίπτωση δεν θα επιλέξει επιστημονική φαντασία

Ζυγός

Ταινία που προτιμά: Ο διάβολος φοράει Prada

Ο Ζυγός αναζητά σε μια ταινία τη χλιδή, την πολυτέλεια και την καλαισθησία. Θέλει να πάρει μια δόση από τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Του αρέσουν όμως και οι ταινίες που θα τον ταξιδέψουν σε εξωτικά μέρη.

Σκορπιός

Ταινία που προτιμά: Βασικό ένστικτο

Ο Σκορπιός θέλει μια ταινία με άγριες καταστάσεις, με ίντριγκες, κι εγκλήματα πάθους. Τον συναρπάζουν αυτές που έχουν σασπένς και αγωνία, αλλά το στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει, είναι ο αισθησιασμός.

Τοξότης

Ταινία που προτιμά: Peter Pan

Αναζητά την αθωότητα και την παιδικότητα. Ο Τοξότης θέλει από μια ταινία να του δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να ξαναγίνει για λίγο παιδί. Επίσης, του αρέσουν και οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας που τον οδηγούν σε έναν μαγικό κόσμο.

Αιγόκερως

Ταινία που προτιμά: Wall Street

Στον Αιγόκερω αρέσει η διαπλοκή, το παιχνίδι της εξουσίας και η μάχη της επικράτησης. Οι ταινίες που έχουν σκάνδαλα στον επαγγελματικό χώρο είναι αυτές που θα τον συναρπάσουν.

Υδροχόος

Ταινία που προτιμά: Η σιωπή των αμνών

Ο Υδροχόος λατρεύει τα ψυχολογικά θρίλερ. Δεν θέλει να καταλαβαίνει από την αρχή που το πάει η ταινία, η εξέλιξή της πρέπει να είναι απρόβλεπτη και να τον ξαφνιάζει μέχρι το τέλος!

Ιχθύς

Ταινία που προτιμά: Όσα παίρνει ο άνεμος

Ο Ιχθύς αποζητά από μια ταινία, το μαγικό κόσμο στον οποίο θα ήθελε να ζει ο ίδιος. Θέλει να δει κάτι που θα τον κάνει να ξεφύγει από την πραγματικότητα. Αυτές που επιλέγει να δει είναι ταινίες εποχής, ρομαντικές και με ευτυχισμένο τέλος!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share