Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

Λίτσα Πατέρα: «Προσοχή στο τι λέμε!» - Έκρουσε καμπανάκι η αστρολόγος για όλα τα ζώδια! (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

14 Ιανουαρίου 2022 13:33
Λίτσα Πατέρα: «Προσοχή στο τι λέμε!» - Έκρουσε καμπανάκι η αστρολόγος για όλα τα ζώδια! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Η Αφροδίτη προσπαθεί να δημιουργήσει έρωτες, όμως ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και θέλει προσοχή στο τι λέμε και στο τι υπογράφουμε» είπε η Λίστα Πατέρα. Παράλληλα, η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας (14/1), ενώ προειδοποιεί και 4 ζώδια ενόψει του Σαββατοκύριακου.

Αμέσως μετά η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της. Παρακολουθήστε την ενότητα με τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Λίτσα, στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

Αυτά είναι τα 3 ζώδια με την περισσότερη αρνητική ενέργεια

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί πάντα σκανάρουν τον κόσμο γύρω τους και χρησιμοποιούν συνεχώς τις αισθήσεις τους, μπορεί να μην μοιάζουν ακριβώς προσιτοί. Βασίζονται στη διαίσθησή τους και είναι πολύ επιφυλακτικοί. Αν νιώσουν πως κάτι δεν πάει καλά, βγάζουν το κεντρί τους για προστασία και κρύβονται. Αν γίνουν πιο ευάλωτοι, θα μπορέσουν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε κατάσταση και να είναι πιο ανοιχτοί στις επικοινωνίες τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες κάνουν έντονη πρώτη εντύπωση. Για κάποιους αυτή η σθεναρότητα ίσως να φαίνεται κακία. Είναι αρκετά απότομοι και μιλούν πριν σκεφτούν - πράγμα που τους βάζει συνεχώς σε μπελάδες. Θα πρέπει να κάνουν μία παύση πριν γράψουν ή μιλήσουν και να σκεφτούν πρώτα, έτσι ώστε τα βέλη τους να μην πληγώσουν τους άλλους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι άγρυπνοι φρουροί. Μπορεί αυτό να τους προστατεύει σε μερικές καταστάσεις, αλλά τους κάνει να δείχνουν και πιο απότομοι. Είναι σκληροί με την κριτική τους μερικές φορές, μόνο και μόνο επειδή βλέπουν τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως "θα έπρεπε" να είναι. Μερικές φορές θα πρέπει απλά να κάνουν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους και απλά να διασκεδάσουν λίγο. Δε χρειάζεται να βρίσκονται συνέχεια σε εγρήγορση - χαλαρώστε και έτσι θα χαλαρώσουν και οι υπόλοιποι μαζί σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share