Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

14 Ιανουαρίου 2022 07:02
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία δες εδώ ποια είναι τα 3 ζώδια που δεν θα πουν ποτέ "ευχαριστώ".

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, είναι η κατάλληλη ημέρα για να ανοιχθείς στον κοινωνικό σου κύκλο, να μιλήσεις και να πεις όλα αυτά που μέχρι τώρα κρατούσες μέσα σου! Το μυαλό σου τρέχει, είσαι οξυδερκής και ιδιαίτερα επικοινωνιακός και καταφέρνεις μέσα από επαφές, συνομιλίες, μετακινήσεις και συναναστροφές, να πετύχεις σημαντικούς σκοπούς για την ζωή σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα έχεις αυτοπεποίθηση, ηρεμία, άνεση και όμορφες, γαλήνιες και αρμονικές στιγμές! Κατάλληλη ημέρα, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με τα πράγματα που σου αρέσει να καταπιάνεσαι! Ορισμένες καταστάσεις, θα σε κάνουν να αισθανθείς ξανά, βεβαιότητα και ασφάλεια, για τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θες να πετύχεις ουσιαστική και εποικοδομητική επικοινωνία με τους κοινωνικούς σου κύκλους! Γνωρίζεις τον τρόπο πλέον, πως να εκφράσεις αυτό που πραγματικά έχεις στο νου σου! Οι διαπροσωπικές σου συναναστροφές, θα σε ικανοποιήσουν πραγματικά! Προσπάθησε μόνο να μην παρασύρεσαι σε υπερβολές και ξεσπάσματα, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς!

ζώδια προβλέψεις 14 Ιανουαρίου

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα προσπάθησε να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στον εαυτό σου, στις βαθιές επιθυμίες σου και στις πραγματικές ανάγκες σου! Η σημερινή ημέρα, είναι σίγουρα θετική, όσον αφορά ώριμες αποφάσεις και συναισθηματική ανασυγκρότηση! Επίσης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να συγχωρέσεις ή ακόμα και να ζητήσεις εσύ συγνώμη!

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, οφείλεις να αποκτήσεις ένα νέο δυνατό όραμα, να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και να εκπληρώσεις στόχους και σκοπούς! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, όπως και οι φίλοι σου, που σε βοηθούν με συμβουλές και πράξεις! Επιπλέον, περνάς υπέροχα κοινωνικά!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε σήμερα οφείλεις να διατηρήσεις την ωριμότητα και την σοβαρότητα σου! Οι συγκυρίες και οι καταστάσεις, θα σε αναγκάσουν να βάλεις σε δεύτερη μοίρα, ψυχαγωγικές και κοινωνικές δραστηριότητες! Ήρθε η ώρα, να πάρεις σπουδαίες αποφάσεις, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνική σου θέση και εικόνα!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, χορταίνεις ψυχαγωγικές εξόδους, κοινωνική ζωή, συναντήσεις, συναναστροφές, έχεις κέφι, ανεμελιά και αισιοδοξία! Οι προτάσεις για διασκέδαση, θα είναι πολλές και καλό θα ήταν την σημερινή ημέρα, να πεις ναι και σε μία πρόταση για ένα ταξίδι, μία εκδρομή ή απλά μία βόλτα! Εύνοια σε αθλητικές δραστηριότητες, σπουδές και σεμινάρια!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, καλό θα ήταν, την σημερινή ημέρα να μειώσεις λίγο τους ρυθμούς σου! Ασχολήσου με τις συναισθηματικές σου ανάγκες και τις βαθιές επιθυμίες σου! Θα καταφέρεις να απαλλαχτείς από τοξικές σχέσεις, κρυφούς εχθρούς και πρόσωπα, που ενδεχομένως σε φθονούν!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα απολαμβάνεις αρμονία, ηρεμία, βελτιωμένες διαπροσωπικές σχέσεις, γλυκιά κοινωνικοποίηση που σου δίνει ευχαρίστηση και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ομορφιά, τέχνες και διασκέδαση! Καταφέρνεις και διορθώνεις διαφορές ή παρεξηγήσεις με ορισμένα άτομα που συναναστρέφεσαι και είχατε κάποια προβλήματα παλαιότερα!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για ενασχόληση και βελτίωση της καθημερινότητας σου! Είναι η ιδανική ώρα, να ασχοληθείς με την κατάσταση του σώματος σου και την ψυχική σου ευεξία! Αρπάζεις ευκαιρίες, για να ξεκουραστείς, να ξεκινήσεις διατροφή ή άσκηση, να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου, να κάνεις εκκαθάριση και ξεκαθάρισμα στο σπίτι σου, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να κόψεις κακές συνήθειες!

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, σου προσφέρει μόνο τύχη, την οποία πρέπει να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο! Κατακτάς επιθυμίες, σκοπούς και φιλοδοξίες, απολαμβάνοντας την διεκδίκηση τους! Αν αποφύγεις έπαρση και εγωιστικές συμπεριφορές, θα απολαύσεις θαυμασμό και αναγνώριση από τον κοινωνικό περίγυρο σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, βάζεις προτεραιότητα το σπίτι και την οικογένεια σου! Θα περάσεις αρκετό χρόνο με τα άτομα της οικογένειας σου, που τώρα σε χρειάζονται και μάλιστα θα περάσετε όμορφα μαζί. Αν πρόσφατα υπήρξε παρεξήγηση ή τσακωμός, θα έρθει τώρα η ευκαιρία για εξομάλυνση των οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share