Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Με αυτή τη δικαιολογία θα αποφύγει τη σχέση μαζί σου, το κάθε ζώδιο

Δώσε βάση!

13 Ιανουαρίου 2022 10:27
Με αυτή τη δικαιολογία θα αποφύγει τη σχέση μαζί σου, το κάθε ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι και αποφασισμένοι να είναι μαζί, ξεκινάει το ταξίδι της σχέσης τους. Ωστόσο, τι γίνεται με τις περιπτώσεις που το άτομο που έχεις απέναντι σου σε έχει σε μία αναμονή. Εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει έλξη, αλλά το επόμενο βήμα δεν έρχεται ποτέ. Τα άστρα αποκαλύπτουν ποιες είναι οι δικαιολογίες με τις οποίες θα σε αποφύγει το κάθε ζώδιο. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ τι είδους «αρνητής» είσαι ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός

Ο Κριός δεν φημίζεται για την δικαιολογίες του, είναι τόσο στεγνά ντόμπρος και ξεκάθαρος που πολλές φορές μπορεί να τον χαρακτηρίσεις και «ωμό» επομένως αν δεν θέλει σχέση μαζί σου δεν θα σου χαϊδέψει τα αυτιά, αλλά θα στο πει ξεκάθαρα! Αν επιμείνεις να μάθεις το γιατί τότε πολύ απλά θα σου πει «γιατί είμαι σε φάση που με νοιάζει μόνο ο εαυτός μου και πώς να περνάω καλά»!

Ταύρος

Ο Ταύρος θα βρει ως δικαιολογία τα οικονομικά και τις συνθήκες που υπάρχουν στην ζωή του! Θα προφασιστεί ότι είναι σε φάση που η προτεραιότητά του είναι να δημιουργήσει κάποιες ανέσεις στη ζωή του προκειμένου να τις χαρεί με τη σχέση του και ότι στην παρούσα φάση αν κάνει σχέση, δεν θα μπορεί να περνά καλά!

Δίδυμος

Εδώ θα βρούμε όχι μία, ούτε δύο αλλά πάρα πολλές δικαιολογίες αν ο Δίδυμος θέλει να αποφύγει σχέση! Θα γενικεύσει το θέμα και θα προσπαθήσει με επιχειρήματα να σε πείσει ότι δεν είναι εποχή για σχέσεις, είναι εποχή για να ζούμε την κάθε μέρα μέχρι την τελευταία της σταγόνα χωρίς να δίνουμε λόγο σε κανέναν .... Άλλες πάλι στιγμές μπορεί επί τούτου να σου πει : «Μα δεν με βλέπεις; Είμαι εγώ για σχέση; Δεν πιάνομαι σου λέω»!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα προφασιστεί τα ψυχολογικά του, ότι δεν είναι καλά, ότι δεν έχει όρεξη για τίποτα, ότι περνά κατάθλιψη, ή ότι τίποτα δεν τον ευχαριστεί έτσι και θέλει να μείνει μόνος του! Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο απλή: Ο Καρκίνος ο οποίος θέλει να αποφύγει σχέση, είναι ο Καρκίνος που δεν έχει ξεχάσει το παρελθόν του .... να το θυμάσαι αυτό!

Λέων

Ο Λέοντας δεν κακοκαρδίζει, δεν χαλά καρδιές αλλά είναι κουβαρντάς και γενναιόδωρος στην συμπεριφορά αλλά και στα συναισθήματά του! Αν επιμείνεις ότι θέλεις σχέση μαζί του και αυτός δεν θέλει να προχωρήσει σε σχέση μαζί σου, δεν θα σου πει τίποτα, δεν θα βρει δικαιολογία, αλλά θα τον δεις να απομακρύνεται αλλά και να σε αποφεύγει!

Παρθένος

Ο Παρθένος θα εκφράσει ότι σε αυτό το διάστημα της ζωής του είναι δοσμένος μόνο στην εργασία του και ότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο! Είναι γεγονός ότι ο Παρθένος το ρίχνει στην δουλειά όταν είναι απογοητευμένος ή δεν είναι ερωτευμένος, όμως συχνά η εργασία γίνεται και το «άλλοθι» για να αποφύγει και την σχέση ιδιαίτερα με άτομο που δεν του κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Ζυγός

Σιγά μην σου βρει δικαιολογία ο Ζυγός αγάπη μου αν δεν θέλει σχέση μαζί σου ... Δεν θα σε κακοκαρδίσει, δεν θα σου κλείσει την πόρτα, θα σε έχει στο περίμενε και αυτός απλά θα είναι μπες και βγες, θα έρχεται, θα φεύγει, θα χάνεις τα ίχνη του και μετά πάλι φτου και από την αρχή!

Με αυτή τη δικαιολογία θα αποφύγει τη σχέση μαζί σου, το κάθε ζώδιο

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα σου πει στεγνά ότι σε βλέπει μόνο σεξουαλικά και ότι σε αυτή την φάση δεν είναι για ρομάντζα και για τίποτα περισσότερο ... Η πραγματικότητα είναι ότι ο Σκορπιός δεν έχει ξεπεράσει πληγές του παρελθόντος και δεν αφήνει το συναίσθημα ελεύθερο! Δεν χρειάζεται να πάρεις προσωπικά την συμπεριφορά του γιατί ακόμα και αν έχει αρχίσει να την πατά μαζί σου, δεν θα στο ομολογήσει εύκολα!

Τοξότης

Τρελό παιδί χαρά γεμάτο και δύσκολα δεσμεύεται ο Τοξότης, όταν το κάνει είναι στην «ζούλα» δηλαδή γίνεται χωρίς να το καταλάβει! Από δικαιολογίες ωστόσο για να αποφύγει σχέσεις είναι πρώτος: Δεν έχω ζήσει ακόμα την ζωή μου, θέλω κι άλλες εμπειρίες, επιθυμώ να γνωρίσω και νέους ανθρώπους και όλα αυτά θα μου τα στερούσε μία σχέση.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως όταν δεν θέλει σχέση θα θέσει ως δικαιολογία πάντα την καριέρα του! Η αλήθεια είναι ότι όταν είναι δοσμένος στα επαγγελματικά του δεν αφήνει περιθώρια για σχέσεις, δεν παύει όμως να είναι και η πιο συχνή «καραμέλα» που βάζει στο στόμα του όταν θέλει να αποφύγει τις δεσμεύσεις! Αν δεν καταξιωθώ επαγγελματικά, δεν θα κάνω ποτέ κάτι σοβαρό.

Υδροχόος

Ο άπιαστος, ουράνιος και απρόβλεπτος υδροχόος είναι γεγονός ότι βγάζει καντήλες στην σκέψη της δέσμευσης... Αν δεν έχει πολύ «αέρα» μαζί σου θα πει πολλές δικαιολογίες για να ξεγλιστρήσει όπως : « δεν θέλω να χαλάσουμε την φιλία που έχουμε, το ξέρεις πως σε εκτιμώ και η αλήθεια είναι ότι λειτουργώ ανώριμα» ... Εκτός από την δικαιολογία της φιλίας, θα σου πει και την δικαιολογία της πρώην σχέσης που τον καταπίεζε και τον έκανε να σιχαθεί την δέσμευση ... Έννοια σου όταν ο Υδροχόος θέλει σχέση το κάνει σε χρόνο ντε τε και απρόβλεπτα!

Ιχθύς

Από δικαιολογίες είναι πρώτος ο Ιχθύς και το κάνει και με τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις το παραμύθι σαν πραγματικότητα ... Αν θέλει να αποφύγει την σχέση μαζί σου είναι βέβαιο ότι θα προφασιστεί ότι δεν θέλει να σε πληγώσει, θέλει να έχει πρώτα την σιγουριά ότι αυτό που θα σου προσφέρει είναι αυτό που πραγματικά αξίζεις .... Ο συναισθηματικός τρόπος έκφρασής του αλλά και τα μπες βγες από τη ζωή σου θα σε κάνουν να βρίσκεσαι στο περίμενε για καιρό!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share