Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη στα ζώδια: Αυτοί θα αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα

Πιθανές αναποδιές πολύ σύντομα

13 Ιανουαρίου 2022 09:39
Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη στα ζώδια: Αυτοί θα αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί και πάλι τα ζώδια για τα οικονομικά θέματα, που θα βρουν μπροστά τους, με τον ίδιο να αναφέρεται στο ποιοι πρέπει να προσέξουν παραπάνω.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, η Σελήνη είναι με Ήλιο – Αφροδίτη – Δία, φέρνοντας εναλλασσόμενες δυσκολίες και ταλαιπωρίες, με την Άση Μπήλιου επίσης να μιλά για κινδύνους.

Κριός

Στα οικονομικά χωρίς η κατάσταση να βελτιώνεται οι συνθήκες σας επιτρέπουν να κινηθείτε πιο άνετα. Στα αισθηματικά έχετε υπομονή και διπλωματία.

Ταύρος

Οι μέρες, έστω και με λίγη καθυστέρηση θα σας επιτρέψουν να λύσετε αρκετά από τα πρακτικά σας προβλήματα. Στα αισθηματικά παρουσιάζεστε ενισχυμένοι.

Δίδυμοι

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην εποχή αυτή θα παίξει η σχέση σας με έναν άνθρωπο, ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο, η υλοποίηση μιας ιδέας και τέλος η αναβάθμιση της δημιουργικής έκφρασης και δράσης σας.

Καρκίνος

Οικονομικά απαιτείται συντηρητικός χειρισμός ενώ αισθηματικά θα πρέπει να αναπροσαρμόζεστε κάθε φορά που το κλίμα αλλάζει αιφνίδια.

Λέων

Αποφάσεις που θα πάρετε και αλλαγές που θα σας προκύψουν θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον. Παρά τη δύσκολη εποχή, αξιοποιείτε τις μικρές ευκαιρίες για βελτίωση στα πρακτικά σας.

Παρθένος

Παρά τη δύσκολη εποχή, το αμέσως επόμενο διάστημα θα σας φέρει συμπτώσεις και ευκαιρίες βοηθώντας σας να δείτε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία.

Κώστας Λεφάκης ζώδια οικονομικά

Ζυγός

Προβλήματα δεν θα λείψουν από το στενό περιβάλλον αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε. Μέσα σε όλα φροντίστε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας αποφεύγοντας ανθρώπους που σας επιβαρύνουν.

Σκορπιός

Αισθηματικά χαρείτε την γοητεία που εξασκείτε αλλά αποφύγετε το ενδεχόμενο μιας όξυνσης της σχέσης σας με έναν άνθρωπο που δεν σας καταλαβαίνει.

Τοξότης

Κίνηση, ένταση, νέες δουλειές και ποικίλες συζητήσεις. Η δραστηριότητα σας αυξάνεται, μαζί με αυτή και η νευρικότητα.

Αιγόκερως

Φροντίστε την οργάνωση και τον προγραμματισμό προκειμένου να αξιοποιήσετε καλύτερα την καθημερινότητα. Συναισθηματικά θα δεχτείτε πιέσεις που δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Υδροχόος

Επαγγελματικά θα πρέπει να καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες και να σταθεροποιήσετε τους στόχους σας σε αυτόν τον τομέα. Οικονομικά περιορίστε τα περιττά έξοδα.

Ιχθύες

Το διάστημα δίνει μια αναπάντεχη έμφαση σε συναισθηματικές υποχρεώσεις που δεν μπορούν να αγνοηθούν και σε νέες αιφνίδιες οικονομικές ανάγκες τις οποίες δημιουργούν η κοινωνική σας θέση ή το αντικείμενο της εργασίας σας.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share