Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

Οικονομική καταστροφή γι' αυτό το 1 ζώδιο: Βόμβα από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

12 Ιανουαρίου 2022 12:33
Οικονομική καταστροφή γι' αυτό το 1 ζώδιο: Βόμβα από τον Κώστα Λεφάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Ο Κώστας Λεφάκης, μέσα από την συνεργασία του με το elle.gr, αναλύει τον αστρολογικό χάρτη των ζωδίων!

Ποιο ζώδιο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στα οικονομικά του σήμερα; Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τις προβλέψεις και θα καταλάβετε...

Κριός

Όσο και αν οι μέρες παραμένουν δύσκολες δείτε με αισιοδοξία την επαγγελματική αλλά και την οικονομική πλευρά των προοπτικών που επιδιώκετε.

Ταύρος
Αισθηματικά θα τύχετε αιφνίδιων επιτυχιών και απρόοπτων συναντήσεων. Οικονομικά θα υπάρξουν μερικές καθυστερήσεις και δυσκολίες.

Δίδυμοι
Στο χέρι σας είναι να βοηθήσετε τον εαυτό σας παίρνοντας πρακτικές αποφάσεις, βάζοντας σε μια καινούργια τάξη τη ζωή σας και καταργώντας προσκολλήσεις οι οποίες σας ταλαιπώρησαν και σας έβλαψαν.

Καρκίνος
Αρκετά έντονες διαγράφονται οι επόμενες μέρες, καθώς αρχίζουν να διαφαίνονται οι λύσεις για τα προβλήματα που σας βασανίζουν. Προσαρμοστείτε στο πνεύμα της εποχής.

Οικονομική καταστροφή γι' αυτό το 1 ζώδιο: Βόμβα από τον Κώστα Λεφάκη!

Λέων
Καινούριες σκέψεις και προοπτικές για ένα επαγγελματικό ζήτημα θα σας απασχολήσουν. Τονισμένη είναι δημοτικότητα σας, μαζί και η τύχη να εξυπηρετηθείτε οικονομικά ακόμα και όταν τα χρήματα σας δεν επαρκούν.

Παρθένος
Τις μέρες αυτές πρόσωπα και γεγονότα θα σας ενθαρρύνουν ή θα σας δώσουν στιγμές απολαύσεων. Οι μέρες σας βοηθούν στην πραγματοποίηση των προσωπικών σας επιδιώξεων.

Ζυγός
Πρώτο σας μέλημα για τώρα είναι η οικονομική σας ανασυγκρότηση και η αλλαγή προτεραιοτήτων στις εξοφλήσεις των υπαρχουσών εκκρεμοτήτων.

Σκορπιός
Η καθημερινότητα παρουσιάζεται νευρική, οι σχέσεις σας με τους άλλους απαιτούν ευελιξία και ο χρόνος σας καλύτερη αξιοποίηση.

Τοξότης
Η υπομονή σας βρίσκεται σε φάση εξάντλησης αλλά οι επιτυχίες που έχετε ήδη σημειώσει ενισχύουν το ηθικό σας. Τα ερωτικά σας αποτελούν ένα τομέα εύκολο για εσάς και επιτυχημένο από τις συμπτώσεις.

Αιγόκερως
Η μέρα σας βρίσκει αντιμέτωπους με ανθρώπους και καταστάσεις και σας υποχρεώνει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να διατηρήσετε τις δέουσες ισορροπίες.

Υδροχόος
Αποφύγετε αντιθέσεις τόσο στο στενό όσο και στο ευρύτερο περιβάλλον και μην προσθέτετε καινούργια έξοδα στο πρόγραμμα σας. Αποφύγετε επίσης αβέβαιες κινήσεις στα οικονομικά.

Ιχθύες
Υπάρχουν αντιξοότητες στον εργασιακό χώρο, η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι τόσο σπουδαία αλλά με το πέρασμα των ημερών θα φανούν νέες ευκαιρίες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share