Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Προσοχή! Αυτά είναι τα πράγματα που κάνουν έξω φρενών το κάθε ζώδιο

Όσα λένε τα άστρα

8 Ιανουαρίου 2022 21:21
Προσοχή! Αυτά είναι τα πράγματα που κάνουν έξω φρενών το κάθε ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε άνθρωπος έχει τα λεγόμενα "κόκκινα πανιά" του, πράγματα δηλαδή που ξεπερνούν τα όρια της αντοχής τους και τον βγάζουν εκτός εαυτού. Τα άστρα σε προειδοποιούν για τα όσα δεν πρέπει να συζητήσεις με το κάθε ζώδιο αν δεν θες να το εξοργίσεις. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ ποιοι είναι οι 4 τεμπέληδες του ζωδιακού κύκλου.

Κριός

Η υπομονή και η αντοχή ενός Κριού έχει περιορισμένα όρια, είναι απαγορευτικό να παίζει κανείς με τα νεύρα του και με την αντοχή του. Ενοχλείται σε μεγάλο βαθμό όταν αναγκάζεται να επαναλαμβάνεται, δεν του αρέσει ποτέ να λέει τα ίδια και τα ίδια, οι απαγορεύσεις και οι δηλώσεις του θέλει να γίνονται αμέσως κατανοητές. Τον εξιτάρει η ένταση, ωστόσο κι αυτό έχει κάποια συγκεκριμένα όρια, όταν τεντώνεται πολύ το σχοινί αρχίζει και χάνει την υπομονή του. Δεν αντέχει τη γκρίνια, τη ρουτίνα και τις προκαθορισμένες συνήθειες. Με λίγα λόγια όταν έχουμε να κάνουμε με έναν Κριό έχουν πολύ μεγάλη σημασία τα όρια, θα πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά από πού ξεκινάμε και πού πρέπει να σταματήσουμε για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Ταύρος

Τον θόρυβο και την πολύ βαβούρα δεν αντέχει ένας Ταύρος, όταν συνυπάρχουμε μαζί του θα πρέπει οι κινήσεις μας να είναι λίγο αθόρυβες, η μουσική θα πρέπει να είναι κάπως χαμηλωμένη, οι φωνές και οι τσιρίδες είναι απαγορευτικές. Ο Ταύρος δυσκολεύεται πάρα πολύ στην εξωτερίκευση των σκέψεων και των αισθημάτων του, απαγορευτικό είναι λοιπόν να προσπαθήσουμε να τον πιέσουμε να εκδηλωθεί και να δώσει μία πρακτική μορφή σε αυτό που νιώθει. Οι κινήσεις του είναι αργές, δεν αντέχει τη βιασύνη, το άγχος και την εσωτερική πίεση. Με λίγα λόγια δεν στρεσάρουμε ποτέ έναν Ταύρο, γιατί αν συμβεί αυτό τότε δεν θα πάρει ποτέ καμία απόφαση και δεν θα διατυπώσει καμία απολύτως πρόταση η επιθυμία.

Δίδυμος

Την κλειστή κοινωνική ζωή δεν αντέχει ο Δίδυμος, μην προσπαθήσετε να τον οριοθετήσετε σε κοινωνικό επίπεδο να ελέγξετε τις γνωριμίες του και τις φιλίες του, γιατί τότε θα τα βρείτε μπαστούνια. Έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να ελίσσεται, να κινείται κατά όπως εκείνος θέλει, να μιλάει με όποιον επιθυμεί είτε είναι φίλος, είτε είναι πρώην ταίρι, οπότε σε κοινωνικό επίπεδο είναι πολύ δύσκολο να τον ρεγουλάρετε. Την ανασφάλεια δεν μπορεί να χειριστεί ένας Δίδυμος, αν αισθανθεί χαλαρά τα αισθήματα που τρέφετε για αυτόν, τότε κάτι θα αλλάξει μέσα του, δεν θα μπορέσει να ισορροπήσει, κατά συνέπεια θα είναι αδύνατον να κινηθεί αποφασιστικά. Χαλαρότητα επιθυμεί στις επαφές του, αν νιώσει τις συνθήκες ασφυκτικές ή δεσμευτικές τότε θα φύγει και μάλλον δεν θα τον ξαναδείτε.

 Προσοχή! Αυτά είναι τα πράγματα που κάνουν έξω φρενών το κάθε ζώδιο

Καρκίνος

Ένας κλασικός Καρκίνος έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να τον ακούτε, να του συμπαραστέκεστε, να ανέχεστε την γκρίνια του και φυσικά να μην του λέτε ότι γκρινιάζει. Δεν πρέπει ποτέ λοιπόν να δείχνουμε αδιαφορία στα προβλήματα που έχει ή που νομίζει πως έχει, απαραίτητο θα είναι να δείχνουμε την κατανόηση και την αποδοχή που χρειάζεται. Δε λέμε ποτέ σε έναν Καρκίνο ότι επαναλαμβάνεται, ότι λέει τα ίδια και τα ίδια, ότι ανακυκλώνει τα θέματα που τον απασχολούν, πάντα δείχνουμε την απαραίτητη συναισθηματική κατανόηση που αναζητάει. Δεν συμπαθεί τα ξαφνικά και τα απρόοπτα, οι απότομες αλλαγές στα σχέδια και στα πλάνα τον αγχώνουν, απαραίτητο είναι να ακολουθηθεί το συνηθισμένο πρόγραμμα.

Λέων

Ποτέ μα ποτέ δεν λέμε κακή κουβέντα ή κάποιο αρνητικό σχόλιο για την εξωτερική εμφάνιση και για την προσωπικότητα ενός Λέοντα. Πρέπει να φροντίζουμε πάντα να του μιλάμε με τα καλύτερα λόγια, να του δείχνουμε τον θαυμασμό και την εκτίμηση μας, δεν πρέπει ποτέ να τον θίξουμε ή να τον προσβάλλουμε, γιατί αυτό θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα που δεν θα είναι με τίποτα προσπεράσιμα. Στην περίπτωση που χρειαστεί ή που θελήσετε να αλλάξετε κάτι στη συμπεριφορά ή στην εμφάνισή του τα λόγια θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενα, άκρως διπλωματικά, όλα θα πρέπει να ειπωθούν με τρόπο γιατί δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να κάνουμε έναν Λέοντα να αισθανθεί μειονεκτικά.

Παρθένος

Την ακαταστασία απεχθάνεται ένας Παρθένος, δεν αντέχει να ζει ή να βρίσκεται σε έναν χώρο που δεν υπάρχει τάξη, καθαριότητα και τακτοποίηση. Το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα βάλετε έναν Παρθένο θα πρέπει να είναι πεντακάθαρο, να έχει και μία ελαφριά μυρωδιά του απορρυπαντικού, όλα θα πρέπει να είναι στη θέση τους, και τα παπούτσια φυσικά να μη βρίσκονται σε ορατό σημείο. Ο Παρθένος ανήκει στα ζώδια που εξωτερικεύονται με δυσκολία, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η πίεση. Δεν πρέπει ποτέ να πιέσουμε ή να προσβάλλουμε έναν Παρθένο, χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να εκδηλώσει αυτό που αισθάνεται. Αν νιώσει ότι πιέζεται ή ότι κατακρίνεται τότε θα παγώσει και δεν αποκλείεται να αποθαρρυνθεί κλείνοντας για τα καλά την πόρτα της καρδιάς του.

Ζυγός

Τη δικαιοσύνη αγαπάει ένας Ζυγός και αν κάνετε το τεράστιο λάθος να του καταλογίσετε ευθύνες ή λάθη που τα θεωρεί άδικα, τότε θα κατεβάσει πλερέζες, θα σφραγίσει την καρδιά του και θα πέσει σε κατάθλιψη. Ανήκει στα κοινωνικά ζώδια, θέλει οπωσδήποτε να βρίσκεται πάντα με κάποιον δίπλα του είτε είναι φίλος, είτε είναι ταίρι. Δεν αντέχει τη μοναχικότητα, συνεπώς όταν τον αφήνετε μόνο θα στρέψει το ενδιαφέρον του αλλού, θα κάνει λάθη που δεν θα σας βγουν σε καλό. Να εκτιμάτε και να θαυμάζετε τον Ζυγό, να του λέτε πόσο δίκαιος και πόσο έξυπνος είναι, γιατί δεν αντέχει την υποτίμηση. Αν η κριτική που του ασκηθεί είναι αρνητική ή τα σχόλια που ακούσει είναι άδικα τότε θα βρει τρόπο να παγώσει την κατάσταση και να απευθυνθεί σε άλλο ταίρι.

Σκορπιός

Ποτέ μα ποτέ δεν δείχνουμε πως έχουμε ανακαλύψει κάποιο γεγονός ή αντικείμενο που είχε πολύ καλά κρυμμένο στο ντουλάπι του ή στην καρδιά του ένας Σκορπιός. Θέλει να έχει μυστικά, αισθάνεται πολύ καλά όταν υπάρχει κάτι που πρέπει να το κρύψει και να το κρατήσει μόνο για τον εαυτό του, γι’ αυτό σε καμία περίπτωση δεν φανερώνουμε αυτό που έχουμε ανακαλύψει. Ο Σκορπιός είναι κτητικός, θέλει να έχει τον έλεγχο, ζηλεύει και θέλει να νιώθει τη σιγουριά πώς διατηρεί την αποκλειστικότητα. Συνεπώς όταν νιώθει αβεβαιότητα ή όταν θεωρεί πως κρύβουμε κάτι ή πως υπάρχει ένα ψέμα στην υπόθεση, τότε κάτι θα στραβώσει στη συμπεριφορά του, θα αρχίσει να βγαίνει η εμμονική πλευρά της προσωπικότητάς του και θα αρχίσει να ασκεί ασφυκτική πίεση.

Τοξότης

Δεν ρωτάμε ποτέ έναν Τοξότη που ήσουν; τι έκανες; με ποιον πήγες; τι ήπιες; τι έφαγες; Τον έλεγχο δεν τον αντέχει ένας Τοξότης, η ανάκριση τον εκνευρίζει, δεν του αρέσει να δίνει λογαριασμό, θέλει να έχει το ελεύθερο να κινείται κατά όπως θέλει εκείνος χωρίς να πρέπει να δίνει αναφορά. Οι πολλές ερωτήσεις θα ξενερώσουν έναν Τοξότη, θα του δημιουργήσουν την ανάγκη να απομακρυνθεί για να βρει την ηρεμία του. Αγαπάει τις εξορμήσεις, τα ταξίδια, τις περιπέτειες, δεν του αρέσει να παίρνει αρνητικές απαντήσεις στις προτάσεις που κάνει. Έχει ενέργεια μέσα του και έχει ανάγκη να την εκτονώσει, δεν κλείνουμε ποτέ μέσα στο σπίτι ή μέσα σε τέσσερις τοίχους έναν Τοξότη, τον ακολουθούμε στον περίπατο του, στο τζόκινγκ του, στη βόλτα του με το ποδήλατο.

Αιγόκερως

Ποτέ μα ποτέ δεν ενοχλούμε έναν Αιγόκερω όταν εργάζεται, πάνω από όλα βάζει τη δουλειά του, τις υποχρεώσεις του και τις οικονομικές του υποθέσεις. Δεν προσπαθούμε σε καμία περίπτωση να κλέψουμε χρόνο από αυτόν που διαθέτει για την εργασία του, διότι αν δεν δουλέψουμε πώς θα βγάλουμε χρήματα, συνεπώς πώς θα μπορέσουμε να πάμε εκεί που θέλουμε, να φάμε αυτό που θέλουμε, να αγοράσουμε το ρούχο που θέλουμε. Πρακτική και λογική είναι σκέψη ενός Αιγόκερου, δεν τον αναστατώνουμε όταν δουλεύει, δεν αποσπούμε ποτέ την προσοχή του από τα χαρτιά του και γενικότερα από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Δεν αντέχει τις βιαστικές και απρόοπτες αλλαγές, αναγκαίο είναι να ακολουθεί το γνωστό καθιερωμένο του πρόγραμμα, συνεπώς δεν του ζητάμε να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που συνηθίζει να κάνει.

Υδροχόος

Ένας κλασικός Υδροχόος έχει την ανάγκη να αισθάνεται έξυπνος πρωτοποριακός και αντισυμβατικός, συνεπώς ποτέ μα ποτέ δεν λέμε σε έναν Υδροχόο ότι κάνει αυτό που κάνουν οι πολλοί, ότι είναι συντηρητικός ή ότι ακολουθεί την πεπατημένη και δεν ρισκάρει. Αυτό που θα σκεφτεί και θα προτείνει ένας Υδροχόος είναι οπωσδήποτε καινοτόμο, άρα θα πρέπει να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας για την ευστροφία του και για το πρωτοποριακό του πνεύμα αποφεύγοντας την αρνητική κριτική. Του αρέσει να βρίσκεται σε ένα κοινωνικό σύνολο και σε μία ομάδα, θα είναι λάθος αν προσπαθήσουμε να απομονώσουμε κοινωνικά τον Υδροχόο, θέλει οπωσδήποτε να συναναστρέφεται και να ανήκει σε ένα συγκεκριμένο σύνολο ατόμων.

Ιχθύς

Συναισθηματικός, ονειροπόλος και κάπως φαντασιόπληκτος είναι ένας Ιχθύς, δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να του βάζουμε όρια στη φαντασία του και να τον προσγειώνουμε απότομα στην πραγματικότητα. Του αρέσει να αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις με τη δική του ιδιαίτερη οπτική, συχνά βρίσκεται πάνω στα σύννεφα, θα είναι λάθος να προσπαθήσουμε να τον κατεβάσουμε από τα ύψη και να τον προσγειώσουμε στο έδαφος. Αφηρημένος είναι συνήθως ένας Ιχθύς, δεν πρέπει ποτέ να κουραζόμαστε να του λέμε τα ίδια και τα ίδια, συνήθως ξεχνάει, απαραίτητο θα είναι να είμαστε σε θέση να του υπενθυμίζουμε το οτιδήποτε. Την πίεση το άγχος και τη μιζέρια δεν αντέχει ένας Ιχθύς, δεν είναι σε θέση να χειριστεί προβλήματα, αρνητισμούς και δυσκολίες, αφήστε τον στον κόσμο του, υποστηρίξτε τη συναισθηματική του κατάσταση.

Πηγή: zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share