Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

6 Ιανουαρίου 2022 08:05
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Παράλληλα, δείτε την εφιαλτική πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα φρόντισε να κινείσαι με παρασκηνιακό τρόπο και θα διαπιστώσεις πως θα βγεις κερδισμένος! Είσαι διαισθητικός και ενδεχομένως να έρθουν στιγμές, που θα προτιμήσεις την μοναξιά σου! Ήρθε η στιγμή, να ασχοληθείς με τις ανάγκες σου και να ασχοληθείς με πιο ουσιαστικά θέματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες και τοξικές καταστάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θες να βρεθείς μαζί με άλλους ανθρώπους και κυρίως μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους! Πετυχαίνετε κοινούς στόχους και σκοπούς και μαζί δημιουργείς εποικοδομητικές συμμαχίες! Ήρθε η ώρα, να κοινωνικοποιηθείς με τον τρόπο που επιθυμείς και να εκπληρώσεις τα σχέδια και όνειρα σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου θέση και υπόσταση! Ενδεχομένως να επαναξιολογήσεις την στάση σου στις κοινωνικές σου επαφές και να βελτιώσεις τα πάντα, προκειμένου να προχωρήσεις πιο εύκολα στους στόχους σας, κερδίζοντας ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρων σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις πολλές από τις επιθυμίες σου! Με γνώμονα την λογική και την σύνεση σου, υλοποιείς τα σχέδια σου, με ευκολία! Παράλληλα, έχεις διάθεση για περιπέτεια, για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και για να κάνεις διαφορετικά πράγματα απ’ό,τι συνήθως, την σημερινή ημέρα!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, σήμερα θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν κρυφό σου αντίπαλο, που τώρα αποκαλύπτεται με ποικίλους τρόπους! Πλέον αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων και μπορείς έτσι, να βρεις ωφέλιμες λύσεις! Να εμπιστεύεσαι την διορατικότητα σου και βγαίνεις κερδισμένος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα φίλε Παρθένε, θα απολαύσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να ξαναπλησιάσεις ένα πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί και απομακρυνθεί! Τώρα είναι η ιδανική ώρα, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε όλες τις σημαντικές σου συναναστροφές και επαφές!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα, μέσα από κάποιες συγκυρίες, αναγκάζεσαι να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου και σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητες! Οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές για εσένα και για το λόγο αυτό, φροντίζεις να τις τακτοποιείς, σε κάθε ευκαιρία! Κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή και άσκηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, αν περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και εγωισμό, θα καταφέρεις σήμερα να τραβήξεις όλον τον θαυμασμό επάνω σου, όσον αφορά την κοινωνική ζωή! Επίσης, θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, σήμερα ευνοούντα! Κατάλληλη ημέρα, για ψυχαγωγία, δημιουργικότητα και απολαύσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είσαι σίγουρα διαισθητικός και καταφέρνεις να προβλέψεις τις προθέσεις των γύρων σου! Καταφέρνεις να ξέρεις από πριν το τι κρύβει ο καθένας μέσα από τα λόγια του, γεγονός που εξυπηρετεί τους σκοπούς σου! Ήρθε η στιγμή, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, αλλά και να βιώσεις θετικές εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα απολαύσεις επαφές και συνομιλίες, όπως και αρκετές ευχάριστες συναντήσεις και εξόδους ψυχαγωγίας! Θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές! Επίσης, τα αδέρφια, οι γείτονες κι οι συγγενείς σου, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο για εσένα, την σημερινή ημέρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα αποφασίζεις να είσαι πρακτικός και προσγειωμένος! Καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου σχεδόν τα προβλήματα, αλλά και στα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων! Είσαι πολύ ικανός να κρίνεις σωστά τους άλλους. να ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και με ό,τι έχει αξία για εσένα. Κάποιες καινούργιες συνθήκες και συγκυρίες θα επαναφέρουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, όλα θα πάνε όπως επιθυμείς, για τους στόχους και τους σκοπούς σου! Η εκπλήρωση τους λοιπόν, θα σου δώσουν δύναμη και θάρρος! Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα σου προσφέρει σίγουρα ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, όπως και διάθεση για καινούργια ξεκινήματα! Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις, είναι η τάση σου για έπαρση!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share