Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άση Μπήλιου: Τραγικό τέλος του 2021 γι' αυτά τα ζώδια!

Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

31 Δεκεμβρίου 2021 11:14
Άση Μπήλιου: Τραγικό τέλος του 2021 γι' αυτά τα ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Και να που φτάσαμε στο τέλος κι αυτής της χρονιάς που μας ζόρισε με ποικίλους τρόπους και έφτασε πολλούς στα όρια τους. Εύχομαι η καινούρια να φέρει περισσότερη γαλήνη στις ψυχές μας και να μην είναι τόσο οδυνηρή και γεμάτη απώλειες. Η τελευταία μέρα του 2021 βρίσκει τη Σελήνη στον πιο αισιόδοξο Τοξότη και μας καλεί να προσπαθήσουμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων χωρίς να στεκόμαστε στις λεπτομέρειες. Με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο είναι μια παραγωγική ημέρα και η σύνοδος της με τον Άρη της δίνει και αυτή την ιδιαίτερα δραστήρια και αποφασιστική νότα, προκειμένου να τελειώνουμε νωρίς με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες μας για να γιορτάσουμε την έλευση του 2022. Από καρδιάς εύχομαι να έχετε μια υπέροχη Πρωτοχρονιά και το 2022 να μετράμε χαρές και όχι λύπες. Υγεία αγαπητοί-ες μου σε όλα τα επίπεδα!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου παρακάτω:

Κριός

Με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Άρη στον Τοξότη στον 9ο οίκο σας των ταξιδιών, της περιπέτειας, της αισιοδοξίας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε τη μέρα όπως θα θέλατε. Μακάρι να ταξιδεύετε ή να είστε ήδη σε έναν αγαπημένο σας προορισμό, διότι αυτό θα ανεβάσει τη διάθεση σας ακόμη περισσότερο. Όμως ακόμη κι αν δεν είναι έτσι, μπορείτε να βρείτε τρόπο να ικανοποιήσετε το ανήσυχο πνεύμα σας και να περάσετε όμορφα με τη συντροφιά αγαπημένων προσώπων. Πάρτε πρωτοβουλίες, βάλτε το μυαλό σας να λειτουργήσει με φαντασία και κανονίστε αυτό το βράδυ να σας μείνει αξέχαστο. Όμως επειδή είστε από τη φύση σας πολύ παρορμητικοί και λίγο απρόσεκτοι, μην ρισκάρετε συναθροίσεις χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ταύρος

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Άρη από τον Τοξότη μάλλον παραπέμπει σε ένα πιο ήσυχο Πρωτοχρονιάτικο βράδυ, με τον πολύ στενό σας κύκλο και όσους αγαπάτε πιο πολύ να σας συντροφεύουν. Όμως πάνω απ’ όλα φαίνεται ότι απόψε το πιο σημαντικό για σας είναι να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς. Ζήστε το, άλλωστε μια φορά τον χρόνο έχουμε Πρωτοχρονιά, αλλά μην το παρακάνετε με το αλκοόλ και τους γευστικούς πειρασμούς. Κι επειδή η Σελήνη θα κινείται σε έναν οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας, προσέξτε αν θέλετε να τηρήσετε τα έθιμα και να παίξετε χαρτιά για να μην βρεθείτε εκνευρισμένοι την πρώτη μέρα του χρόνου.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον Τοξότη μέσα στον τομέα των σχέσεων σε όλη τη διάρκεια της μέρας, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα είναι αν μη τι άλλο μια πολυάσχολη μέρα για σας γεμάτη υποχρεώσεις από τη μια και προετοιμασίες για το μαγικό βράδυ της έλευσης του νέου χρόνου. Με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη φαίνεται ότι θα έχετε αρκετές προσκλήσεις για να περάσετε το ρεβεγιόν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα κι είναι στο χέρι σας να επιλέξετε αυτό που θα σας κάνει περισσότερο κλικ. Από την άλλη, έχει και μια ερωτική νότα η αποψινή βραδιά και πιθανώς να ενθουσιαστείτε και με μια γνωριμία αν είστε μόνες-οι. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τον εκνευρισμό που μπορεί να σας προκαλέσει μια συζήτηση με κάποιο άτομο που έχετε τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της μέρας μάλλον η φετινή Πρωτοχρονιά δεν έχει ολονύκτια πάρτι και ξεσάλωμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσετε όμορφα. Στη διάρκεια της μέρας θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις και δουλειά αν εργάζεστε και θα αφιερώσετε εκεί τον χρόνο και την προσοχή σας. Η μόνη περίπτωση να χαλάσει κάτι τη διάθεση σας είναι να πάτε κόντρα σε αυτή, επηρεασμένοι από αυτά που μπορεί να θέλουν οι άλλοι για το βράδυ. Αν πάτε σύμφωνα με το τι επιθυμείτε εσείς πραγματικά να κάνετε, τότε μια χαρά θα είναι το βράδυ σας και θα καλωσορίσετε τη νέα χρονιά με τη καλύτερη διάθεση. Το μυστικό είναι να έχετε δίπλα σας φίλους, συγγενείς και αγαπημένα σας πρόσωπα που θέλουν να μοιραστούν μαζί τις ευχάριστες στιγμές και όχι άτομα που είναι ανεύθυνα και θέλουν να τους κάνετε τη «μαμά»!

Λέων

Η Σελήνη στον Τοξότη είναι στην πιο εορταστική της θέση για το δικό σας ζώδιο και όποια κι αν είναι τα αποψινά σας πλάνα δεν πρέπει να παραλείψετε να βάλετε τα πιο γιορτινά σας ρούχα και διάθεση και να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά, είτε μείνετε σπίτι είτε είστε καλεσμένοι και έχετε κάποια έξοδο. Από την άλλη, αυτή η Σελήνη για σας πάντα δείχνει και μια πιο ερωτική διάθεση και όρεξη για φλερτ και παιχνίδι. Αν είστε σε σχέση κανονίστε ένα ρομαντικό δείπνο για δυο, ανοίξτε ένα καλό κρασί και υποδεχτείτε με τον αγαπησιάρικο τρόπο τη νέα χρονιά. Αν πάλι είστε αποφασισμένοι να βγείτε δεν είναι απίθανο να κάνετε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Σε κάθε περίπτωση οι όψεις σας ευνοούν.

Άση Μπήλιου: Τραγικό τέλος του 2021 γι' αυτά τα ζώδια!

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη δεν είναι ακριβώς ό,τι έχετε ονειρευτεί για τη σημερινή μέρα που σας βρίσκει μάλλον σε διάθεση να μείνετε σπίτι. Ενδεχομένως να θέλετε να περάσετε τη μέρα αυτή σε αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον ή αν μένετε μόνοι-ες μόνο με την εκλεκτή σας παρέα. Η τάση σας θα είναι γενικά να είστε πιο απομονωμένοι αυτή την παραμονή, ίσως γιατί νιώθετε κουρασμένοι-ες ή γιατί μπορεί να είστε και πιο ανήσυχοι με ό,τι συμβαίνει γύρω μας, οπότε θα θέλετε να προφυλάξετε τον εαυτό σας και να μην τον εκθέσετε σε περιβάλλοντα που συναθροίζεται κόσμος. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσετε όμορφα. Αρκεί να βάλετε τα όρια σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας χωρίς να προσπαθήσετε να γίνετε αρεστοί στους άλλους.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον Τοξότη, τουλάχιστον σε σχέση με τις δυο προηγούμενες ημέρες, θα έχετε καλύτερη διάθεση και σίγουρα θα θέλετε όπως όλα τα πράγματα στη ζωή σας να περάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον δικό σας τρόπο. Σκεφτείτε με ποιο τρόπο λοιπόν θέλετε να πείτε αντίο σε αυτή τη χρονιά και μη διστάσετε να το πράξετε. Θέλετε ένα ρομαντικό τετ α τετ με το ταίρι σας; Ένα πάρτι με λίγους και καλούς φίλους ή μια έξοδο κι όπου σας βγάλει η βραδιά; Εσείς αποφασίζετε. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι τα έξοδα, διότι με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Άρη η τάση σας θα είναι να είστε πολύ παρορμητικοί και να μην υπολογίζετε τι ξοδεύετε. Από την άλλη, αν το στρώσετε σε πατροπαράδοτο χαρτάκι μην ανοιχτείτε πολύ.

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας σάς φέρνει στο επίκεντρο, αλλά σας δημιουργεί και μεγαλύτερο άγχος ώστε να είναι όλα έτοιμα για το αποψινό βράδυ. Με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις στη διάρκεια της μέρας κι ανάλογα με τα αποψινά σας πλάνα, θα τρέχετε σε πιο γρήγορους ρυθμούς για να τα προλάβετε όλα. Επειδή η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη, προσέξτε λίγο παραπάνω μόνο τις υπερβολές, είτε με το ποτό είτε με τους γευστικούς πειρασμούς, για να μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας. Σίγουρα θα είναι λιγότερο πιεστικά πάντως σε σχέση με τα Χριστούγεννα και θα έχετε πολλή ενέργεια να καλοδεχτείτε τη νέα χρονιά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Τοξότη σας δημιουργεί μια εσωτερική ανησυχία σήμερα και πιθανώς να μην βοηθά τόσο πολύ να εξελίσσονται τα πράγματα μέσα στη μέρα σας όπως θέλετε. Δεν είναι ανάγκη να τα ελέγχετε όλα όμως και μερικές φορές ακόμη κι εσείς οι ελεγκτικοί Αιγόκεροι πρέπει να αφήνετε τα πράγματα λίγο στη ροή τους και την τύχη, χωρίς να πρέπει να ασχολείστε και με την τελευταία λεπτομέρεια. Μολονότι δεν είναι μια ιδιαίτερα εξωστρεφής μέρα για σας, αυτό δε σημαίνει ότι θα αποκοπείτε από τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να σας πιάνει μια νοσταλγία για το παρελθόν κι από την άλλη μπορεί οι τάσεις φυγής σας να αυξάνονται και να πληθύνονται. Αν μπορείτε να κανονίσετε έστω μια βόλτα ή μια εκδρομή για το γουηκέντ, ακόμη και απρογραμμάτιστα, θα νιώσετε σίγουρα καλύτερα.

Υδροχόος

Με μια σούπερ κοινωνική Σελήνη έρχεται η παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον Τοξότη και θα θέλετε να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με φίλους, συνεργάτες, γενικώς τους ανθρώπους που μοιράζεστε μαζί τους τις χαρές και τις λύπες, που σας καταλαβαίνουν και έχετε κοινά γούστα, αλλά και πεποιθήσεις. Επειδή η Σελήνη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, καλύτερα να αποφύγετε να δείτε απόψε άτομα τα οποία σας εκνευρίζουν με τις απόψεις τους ή δεν τα πάτε καλά, διότι δύσκολα θα κρατήσετε ψύχραιμη στάση. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια πιο έντονη μέρα, αλλά σας πάει πολύ περισσότερο σε σχέση με τα Χριστούγεννα που ήταν πιο πεσμένη ίσως η διάθεση σας.

Ιχθείς

Η Σελήνη στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της μέρας περισσότερο σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια, παρά σας χαλαρώνει για να υποδεχτείτε όπως της πρέπει τη νέα χρονιά. Φροντίστε να μην υπερφορτώσετε τη μέρα σας με υποχρεώσεις και αναλάβετε κι ευθύνες άλλων, διότι θα φτάσετε το βράδυ να είστε εξουθενωμένοι από όσα πρέπει να κάνετε. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ αγαπητοί μου Ιχθύες, εκεί είναι και θα σας περιμένουν και την άλλη εβδομάδα. Φροντίστε όμως να καλοδεχτείτε μια χρονιά που αν μη τι άλλο υπόσχεται να κάνει έστω ένα όνειρό σας πραγματικότητα.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share