Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Το Ερωτικό «φινάλε» του Δεκέμβρη 2021, by MagicF’Ariel!

Δώστε βάση!

28 Δεκεμβρίου 2021 12:49
Ζώδια: Το Ερωτικό «φινάλε» του Δεκέμβρη 2021, by MagicF’Ariel!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ω ναι το σύμπαν κράτησε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για το τέλος του έτους!
Η Αφροδίτη ανάδρομη, μας άναψε φωτιές που μια θα σιγοκαίνε, μια θα φουντώνουν, πάντως κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος!

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου, έχει ετοιμάσει ήδη τους φακέλους του, τα μηνύματα έχουν ήδη γραφτεί, οπότε προσμένουμε με αγωνία στις 29/12 και 30/12 για τις μαγικές αποκαλύψεις του σύμπαντος!

Τα μηνύματα έχουν προορισμό, είναι φουλ ερωτικά και αγαπησιάρικα και θα πάνε εκεί που θα τα εκτιμήσουν στο 100%! Συναντήσεις, αρκετοί θα επιδιώξουν με το πρόσωπο που αγαπούν, που θέλουν οπωσδήποτε να περάσουν τις τελευταίες ημέρες του πιο δύσκολου έτους που έχει υπάρξει στα χρονικά! Το φινάλε πρέπει να είναι γλυκό, ρομαντικό, λαμπερό, να έχει όλα τα χρώματα του κόσμου!

Να τούτη τη στιγμή, η Αφροδίτη πίνει το καφεδάκι της παρέα με τον Ερμή, μας κοιτάζουν από εκεί ψηλά και χαμογελούν πονηρά, γιατί ξέρουν αυτά που εμείς ακόμα δε ξέρουμε!

Ο Άρης από τον Τοξότη είναι η έκπληξη, που φτιάχνει το σκηνικό, φουντώνει τα πάθη, προτιμά ρεβεγιόν στο κρεβάτι, παρέα με τον εκλεκτό της καρδιάς μας! Φράουλες, σαμπάνια και σοκολάτα να φροντίσουμε να έχουμε, κεριά αρωματικά και σατέν σεντόνια! Ρεβεγιόν λοιπόν φουλ στο πάθος, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα! Μμμμ συναρπαστικό;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share