Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ευνοούνται τα σχέδια σας τις επόμενες ημέρες" - Τι προβλέπει η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια;

Οι προβλέψεις της αστρολόγου

26 Δεκεμβρίου 2021 14:08
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι προβλέπει η Λίτσα Πατέρα για σήμερα 26/12 και τι θα συμβεί για αυτά τα ζώδια τις επόμενες ημέρες; Παράλληλα, κρούει τον κώδωνα ο Κώστας Λεφάκης.

Δώστε προσοχή!

ΚΡΙΟΣ

Και σήμερα όπως και χθες, δείχνετε καλή θέληση αυτή την μέρα αγάπης, κάνοντας βήματα συγχώρεσης. Επίσης, η υγεία (εργασία) προωθείται! Επουλώστε λοιπόν «πληγές»!

ΤΑΥΡΟΣ

Τι καλύτερο από αυτές τις γιορτινές ημέρες να δώσετε όλη σας την αγάπη στους δικούς σας ανθρώπους! Η Σελήνη από την Παρθένο σας βοηθά… σκανδαλωδώς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα οικογενειακό θέμα θα μπορούσε να βρει λύση σήμερα που γιορτάζει η αγάπη! Ελάτε πιο κοντά στους οικείους σας και βοηθήστε τους με τα θέματά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε αυτό το γιορτινό κλίμα, η καλή όψη του Ερμή -επικοινωνία- με τον Ποσειδώνα σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, αλλά και στους οικείους σας!

ΛΕΩΝ

Η σημερινή ημέρα σας θυμίζει πως η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα, στις στιγμές που μοιράζεστε με αυτούς που αγαπάτε. Και όλο και θα βρεθεί λύση για ένα οικονομικό θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γιορτινή ημέρα και η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς θυμίζει πως πρέπει να μοιράζετε την αγάπη σας στους άλλους, και η μέρα θα κάνει το θαύμα της! Ένα προσωπικό θέμα προχωρά!

ζωδια

ΖΥΓΟΣ

Ακούστε την καρδιά σας αυτή την ημέρα και κάντε μια μικρή «απόδραση»! Σήμερα άλλωστε βρίσκετε λύσεις μέσα από την συζήτηση για ένα οικογενειακό θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην διστάσετε σήμερα να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να εκφράσετε την αγάπη σας και τις ευχές σας. Μέσα από τους φίλους σας άλλωστε βρίσκετε απαντήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκτός από… κουραμπιέδες και μελομακάρονα, αυτή η μέρα σας ευνοεί ιδιαίτερα και στην κοινωνική ζωή, ενώ ένα οικονομικό θέμα προωθείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανοιχτείτε σε νέους ορίζοντες, μιας και το χαρμόσυνο μήνυμα της ημέρας σας κάνει να γεμίζετε με αέρα αισιοδοξίας! Επίσης, προσεγγίστε και πρόσωπα που βρίσκονται μακριά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέρα αγάπης σήμερα και ο Ερμής -επικοινωνία- «καλοβλέπει» τον Ποσειδώνα, φέρνοντας τις επόμενες ημέρες καλά νέα και στα οικονομικά!

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε απόλυτα εναρμονισμένοι με το γιορτινό κλίμα σήμερα, καθώς προστρέχετε στο ταίρι σας ή γενικά στους σημαντικούς «άλλους» στην ζωή σας για να τους στηρίξετε και να σας στηρίξουν.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share