Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024

Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη: Ραγδαίες οι εξελίξεις μες στις γιορτές για 2 ζώδια

Η προειδοποίηση του αστρολόγου

24 Δεκεμβρίου 2021 11:52
Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη: Ραγδαίες οι εξελίξεις μες στις γιορτές για 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το συναγερμό σημαίνει για τα ζώδια ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος βλέπει πολύ σημαντικές εξελίξεις μες στις γιορτές, που διέπονται από αρκετό προβληματισμό.

Ο γνωστός αστρολόγος αναφέρει πως ο Δίας βρίσκεται σε αρμονία με Ουρανό και Κρόνος σε τετράγωνο με Ουρανό: Η ζωή με το ένα χέρι δίνει και με το άλλο παίρνει. Οι ατυχίες είναι περισσότερες, κάτι που επισημαίνει και η Άση Μπήλιου.

Κριός

Τα τέλη του Δεκεμβρίου, σας βρίσκουν σε πλήρη εκνευρισμό ίσως και λίγο αδιάθετους αλλά είναι στο χέρι σας να ξεπεράσετε και τα δύο με λίγη αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.

Ταύρος

Φανείτε προνοητικοί στον οικονομικό τομέα, μην κάνετε περιττά έξοδα και μην βασίζεστε σε συμβουλές ανθρώπων που δεν ξέρουν να βλέπουν στο βάθος.

Δίδυμοι

Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας γιατί δεν αντέχετε τις δυσκολίες. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις υπερβολές που συχνά αρέσκεται ο χαρακτήρας σας!

Καρκίνος

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή μια προσωπική σας υπόθεση αλλά θα χρειαστεί παράλληλα να φανείτε συνετοί στην διαχείριση ενός δύσκολου επαγγελματικού ζητήματος.

Λέων

Μετά από αρκετές δυσκολίες που σας προβλημάτιζαν επαγγελματικά, τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και να εξελίσσονται ραγδαία. Θυμηθείτε πως οι ευθύνες φέρνουν ικανοποιήσεις και μην τις αποφεύγετε.

Παρθένος

Τώρα είναι που πρέπει να μετράτε την κάθε σας κίνηση και να μην βιαστείτε να τελειώσετε με κάτι που προέκυψε στην προσωπική σας ζωή, αλλά να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να το διαχειριστείτε.

Κώστας Λεφάκης εξελίξεις στα ζώδια

Ζυγός

Αν και όλο τον υπόλοιπο Δεκέμβριο θα αμφιταλαντεύεστε ως προς την τελική έκβαση μιας ερωτικής σχέσης σας, σύντομα θα δείτε πως είχατε παρεξηγήσει αρκετά στη συμπεριφορά του ανθρώπου σας και θα αποφασίσετε να κάνετε μία έντιμη προσπάθεια να θεμελιώσετε το δεσμό σας σε πιο στέρεες βάσεις.

Σκορπιός

Μεγάλη ένταση μαζί και αγωνιστικότητα διακατέχει τον επαγγελματικό σας τομέα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην οξύνετε καταστάσεις με περιττά σχόλια.

Τοξότης

Συναισθηματικά είστε αρκούντως καλυμμένοι θα έπρεπε όμως να κάνετε μια πιο ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφο σας όσοι αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα μαζί του.

Αιγόκερως

Οι μέρες είναι εξαιρετικά καταναλωτικές και χρειάζεται προγραμματισμός και σωστός καταμερισμός. Οικονομικά μην είστε παρορμητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας.

Υδροχόος

Οι δυσκολίες και οι αντιξοότητες δεν λείπουν αλλά θα μπορέσετε στο τέλος να έχετε μια επιτυχή έκβαση. Σκεφτείτε και συμπεριφερθείτε πρακτικά σε όλους τους τομείς.

Ιχθύες

Στα αισθηματικά σας η κατάσταση είναι ρευστή. Ωστόσο μια ευχάριστη συνάντηση όπως και μια ευκαιρία για κάτι καλό, θα σημαδέψει την πορεία των επόμενων ημερών.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share