Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Υπομονή: Αυτά τα δύο ζώδια δεν θα περάσουν καλά την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ανήκεις σε ένα από αυτά;

23 Δεκεμβρίου 2021 17:22
Υπομονή: Αυτά τα δύο ζώδια δεν θα περάσουν καλά την παραμονή Πρωτοχρονιάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετράμε αντίστροφα πλέον για το 2022, καθώς μερικές μέρες έμειναν για να τελειώσει αυτός ο χρόνος γεμάτος δυσκολίες. Τα άστρα έχουν κάνει ήδη προβλέψεις για τη νέα χρονιά και προειδοποιούν 2 ζώδια για την δύσκολη παραμονή Πρωτοχρονιάς που τα περιμένει. Αντίθετα, υπάρχουν 2 ζώδια που θα περάσουν υπέροχα. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ ποια είναι τα 4 ζώδια που θα τσακωθούν τα Χριστούγεννα.

 Υπομονή: Αυτά τα δύο ζώδια δεν θα περάσουν καλά την Πρωτοχρονιά

Τα δύο ζώδια που θα έχουν τέλεια παραμονή Πρωτοχρονιάς

Αιγόκερως

Θα περάσεις φέτος ένα από τα καλύτερα ρεβεγιόν της ζωής σου. Η παραμονή Πρωτοχρονιάς θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά για σένα και ο Ερμής στο ζώδιό σου ενισχύει τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Ειδικότερα, ο Ερμής έχει περάσει στο δικό σου ζώδιο από τις 13 Δεκεμβρίου και σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και επικοινωνιακό. Θα μπορέσεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και κυρίως να εκφράσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Επειδή είσαι πολύ εργασιομανής, θα έχεις επιτέλους τον χρόνο να αφιερωθείς στον εαυτό σου και σε όσα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

Τοξότης

Είσαι από τους τυχερούς του ζωδιακού καθώς ο Άρης έχει περάσει στο δικό σου ζώδιο από τις 13 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 24 Ιανουαρίου. Ο Αρης θα σε ενδυναμώσει και θα σου δώσει πάθος και ενέργεια. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιό σου ενισχύει τα συναισθήματά σου, τα οποία είναι επιθυμία για γνώση, ταξίδια και τεράστιες συναισθηματικές εμπειρίες.

 Υπομονή: Αυτά τα δύο ζώδια δεν θα περάσουν καλά την Πρωτοχρονιά

Tα δύο ζώδια που δεν θα έχουν μια τόσο καλή παραμονή πρωτοχρονιάς

Ζυγός

Θα πρέπει να προσέξεις να μην είσαι επιθετικός ή εριστικός απέναντι στους άλλους και να προσπαθήσεις να μπεις στη θέση τους πριν βγάλεις συμπεράσματα. Γενικώς καλό είναι να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί αν μιλάς χωρίς να σκέφτεσαι τότε οι συγκρούσεις είναι σίγουρα στο προσκήνιο. Τρεις μεγάλοι πλανήτες τετραγωνίζουν το ζώδιό σου και θα νιώθεις μια ανησυχία. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει από το παρελθόν άτομα και γεγονότα. Άφησε τις παλιές φλόγες στο παρελθόν για το καλό σου.

Κριός

Ο Ήλιος που θα σε τετραγωνίσει θα σε κάνει να νιώσεις άτονος και ευερέθιστος. Δεύτερον, ο Ερμής που τετραγωνίζει το ζώδιό σου θα σου δώσει την εντύπωση ότι σκοντάφτεις πάνω στα λόγια σου. Πιθανότατα θα χάσεις την ψυχραιμία σου και θα παρεξηγηθείς με μερικά άτομα. Επίσης, η ανάδρομη Αφροδίτη θα σου υπενθυμίσει όλα όσα έχεις κάνει λάθος στις σχέσεις σου, αλλά σίγουρα όλα αυτά τα συναισθήματα θα περάσουν κάποια στιγμή.

Πηγή: stylecaster.com

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share