Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρενίτιδα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

15 Δεκεμβρίου 2021 07:19
Φρενίτιδα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ταραγμένοι τις πρωινές ώρες, καθώς η Σελήνη ήδη στο ζώδιο του Ταύρου από χθες συναντά τον Κρόνο και στην πορεία τον Ουρανό. Με αυτές τις όψεις πρέπει να περιμένουμε ίσως και το πιο απίθανο σενάριο να συμβεί σήμερα. Μπορεί να μην καταφέρνουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας, να αλλάζουν οι απόψεις ή οι συνθήκες γύρω μας. Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε στο μυαλό μας για την πορεία της ημέρας, διότι θα υπάρχουν εκπλήξεις ή ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε. Ας είμαστε λοιπόν πιο ευέλικτοι και πιο επινοητικοί για να μην καταλήξουμε να γκρινιάζουμε. Η όψη με τον Κρόνο είναι κάπως πιο δύσκολη, αφού μας υπενθυμίζει τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας, αλλά δημιουργεί και μια τάση ανησυχίας ή απαισιοδοξίας που ευτυχώς θα είναι παροδική. Ας κάνουμε λοιπόν αυτά που πρέπει σήμερα και ας προσπαθήσουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φαίνεται ότι έχετε περισσότερα κάστανα στη φωτιά από αυτά που μπορείτε να παρακολουθήσετε και να βγάλετε σώα κι αυτό σημαίνει ότι καλό θα ήταν να μην παραφορτώσετε το πρόγραμμα σας, διότι ούτως ή άλλως η μέρα κρύβει εκπλήξεις και μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση που δεν την έχετε υπολογίσει από την αρχή της. Καλύτερα να ορίσετε λιγότερα πράγματα και να τα φέρετε εις πέρας όπως πρέπει, παρά να διασπαστεί η προσοχή σας σε πολλά και να μην ολοκληρωθεί τίποτε. Ακόμη, σήμερα θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Προσέξτε την τάση σας για παρορμητικά ψώνια και πριν αγοράσετε οτιδήποτε, αναλογιστείτε αν όντως το χρειάζεστε. Στο τέλος του μήνα μπορεί να πιεστείτε περισσότερο σε οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και ίσως νιώθετε κάπως να ασφυκτιάτε μέσα σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο που δεν σας επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων ή περισσότερη αυτοέκφραση όπως θα θέλατε. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε το εδώ και τώρα μόνο και δείτε μακροπρόθεσμα την επαγγελματική σας πορεία και τους οικονομικούς σας στόχους. Δυστυχώς δεν μπορείτε να τα ελέγξετε όλα, πόσο μάλλον οποιονδήποτε άλλο πέρα από τον εαυτό σας. Αντί να χάνετε την ενέργεια σας σε κάτι που δεν μπορείτε να κερδίσετε, δείτε πόσο μπορείτε να γίνετε πιο προσαρμοστικοί, αλλά και επινοητικοί ταυτόχρονα. Ακόμη, σήμερα να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας της τελευταίας στιγμής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έμφαση της σημερινής ημέρας είναι στον τομέα των συνεργατών, των φίλων και των στόχων σας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες ίσως δημιουργήσουν κάποια ένταση ή απρόσμενες συμπεριφορές και εξελίξεις στον χώρο της δουλειάς κι αυτό να σας ξενίσει ή και να νιώσετε κάποιου είδους απειλή. Προσπαθήστε να μην το «μεγαλώσετε» στο μυαλό σας και μην επηρεάζεστε ψυχολογικά. Δεν είναι ανάγκη ό,τι συμβαίνει γύρω σας να το παίρνετε προσωπικά σαν να απευθύνεται σε σας. Μπορεί κάποιος συνεργάτης να έχει τα νεύρα του ή τις μαύρες του κι απλά δεν του βγαίνει στην επικοινωνία σήμερα. Μην κάνετε δικό σας, το δικό του πρόβλημα. Ακόμη, καλά θα κάνετε σήμερα να κρατήσετε ίσως κάποια ζητήματα μυστικά που αφορούν στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έμφαση της σημερινής ημέρας είναι στον τομέα των συνεργατών, των φίλων και των στόχων σας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες ίσως δημιουργήσουν κάποια ένταση ή απρόσμενες συμπεριφορές και εξελίξεις στον χώρο της δουλειάς κι αυτό να σας ξενίσει ή και να νιώσετε κάποιου είδους απειλή. Προσπαθήστε να μην το «μεγαλώσετε» στο μυαλό σας και μην επηρεάζεστε ψυχολογικά. Δεν είναι ανάγκη ό,τι συμβαίνει γύρω σας να το παίρνετε προσωπικά σαν να απευθύνεται σε σας. Μπορεί κάποιος συνεργάτης να έχει τα νεύρα του ή τις μαύρες του κι απλά δεν του βγαίνει στην επικοινωνία σήμερα. Μην κάνετε δικό σας, το δικό του πρόβλημα. Ακόμη, καλά θα κάνετε σήμερα να κρατήσετε ίσως κάποια ζητήματα μυστικά που αφορούν στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ταύρο, αλλά, παρά τη σταθερότητα της, η σύνοδος με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να την κάνει πιο ασταθή και απρόβλεπτη. Αυτό μπορεί να εκφραστεί στην καθημερινότητα σας με μια συμπεριφορά που δεν περιμένατε από κάποιο άτομο στη δουλειά, ακόμη όμως και κάποιο άτομο από την οικογένεια σας, π.χ. έναν σας γονιό. Ή μπορεί μια συνθήκη, ένας κανονισμός ή μια απρόοπτη κατάσταση στον χώρο εργασίας να διαταράξει την προσοχή σας και να σας δημιουργήσει μεγαλύτερο άγχος. Πιο επιρρεπείς σε αυτή τη συνθήκη θα είναι οι γεννημένοι τέλος Ιουλίου – αρχές Αυγούστου, αλλά όλοι οι Λέοντες θα χρειαστεί να είστε πιο προσαρμοστικοί σήμερα.

Φρενίτιδα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο φιλικό σας περιβάλλον του Ταύρου, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας και βοηθώντας σας να επιτύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Παρόλα αυτά η μέρα μπορεί να κρύβει κάποιες εκπλήξεις που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Μπορεί να είναι μια δυσκολία στη μετακίνηση σας που δεν την είχατε υπολογίσει, ένα απρόοπτο συμβάν με κάποιον από τη δουλειά ή μια δύσκολη επικοινωνία με έναν συνεργάτη σας. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να φορτώσει το πρόγραμμα σας με υποχρεώσεις και ευθύνες που σας επιβαρύνουν, διότι δεν ήταν προγραμματισμένες. Προσπαθήστε να δείξετε ευελιξία και μην χάνετε την καλή σας διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ταύρο κι ενώ κανονικά είναι μια πιο πρακτική και προσγειωμένη επιρροή, σήμερα εξαιτίας της συνόδου της με τον Ουρανό και του τετραγώνου με τον Κρόνο, μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα στο πρόγραμμα σας. Μπορεί ακόμη να διαπιστώσετε ότι ένας συνεργάτης σας ή και κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχουν ξαφνικά κάποια παράλογη απαίτηση από σας και να σας εκνευρίσουν. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά προσέξτε αυτή τη στιγμή τα έξοδα σας, διότι το τέλος του μήνα μπορεί να είναι πιο απαιτητικό και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση σε κάποιες σχέσεις, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Πιθανώς να υπάρχει μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια σας, που δεν την είχατε υπολογίσει, και αυτό να δημιουργεί εκνευρισμό σε σας και τους συνεργάτες σας. Ή να υπάρχουν συμπεριφορές που σας ξαφνιάζουν ή είναι ασταθείς απέναντι σας. Πιθανώς να μην μπορείτε να κάνετε πολλά για να αλλάξετε κάτι από τα παραπάνω, αλλά αν εστιάσετε στη δουλειά σας και αποφύγετε τις πολλές επαφές και συζητήσεις, ίσως τα πράγματα να κυλήσουν πιο ανώδυνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις και ευθύνες, κάποιες από τις οποίες μπορεί να μην τις είχατε υπολογίσει και να έρχονται με τη μορφή του επείγοντος να ταράξουν τα νερά της ημέρας. Η Σελήνη στον Ταύρο μέσα στον τομέα της δουλειάς, αλλά και της υγείας, σας βάζει σε μια διαδικασία να δείτε πιο σοβαρά και τους δυο τομείς και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να ψάξετε επίσης να βρείτε άτομα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν και στους στόχους της εργασίας, αλλά και της υγείας σας, για να μη φέρετε όλο το φορτίο μόνοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σας ταιριάζει πολύ καλύτερα γενικά και σας επιτρέπει να είστε ο πιο χαλαρός εαυτός σας, αλλά η σύνοδος το πρωί με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να σας ζορίσουν περισσότερο. Όμως, αντί πάλι εσείς να αναλαμβάνετε όλες τις ευθύνες και να παίρνετε στους ώμους σας και τις ευθύνες των άλλων, ακόμη και αγαπημένων σας προσώπων από το οικογενειακό περιβάλλον, καλύτερα να βάλετε τα όρια σας κι ας δυσαρεστήσετε και κάποιον. Θέματα που αφορούν στα παιδιά μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Προσέξτε πώς εκφράζετε τα συναισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάπως πιο ασταθής, παρά το σταθερό του ζωδίου που επισκέπτεται η Σελήνη, είναι η σημερινή μέρα. Βλέπετε η σύνοδος της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί μεγαλύτερη τάση για ανησυχία, άγχος, αλλά και απρόοπτα μέσα στη μέρα σας, είτε στον χώρο της οικογένειας είτε ακόμη και μέσα στον χώρο εργασίας. Αν το έχετε αυτό υπόψη σας θα καταφέρετε να είστε πιο προσαρμοστικοί και επινοητικοί, ώστε να μην σας δυσκολέψουν οι όποιες αλλαγές. Ακόμη σήμερα μπορεί να είναι μια παραγωγική μέρα που θα καταφέρετε, τουλάχιστον τις απογευματινές ώρες, να είστε πιο συγκεντρωμένοι και να βγάλετε αρκετό όγκο υποχρεώσεων, μολονότι δεν θα έχετε φοβερά κέφια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη από τον Ταύρο είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας. Όμως τις πρωινές ώρες που συναντά τον Ουρανό, τον κυβερνήτη του ξαφνικού και του απρόοπτου, μπορεί να λάβετε ένα τηλεφώνημα ή ένα μέιλ ή κάποιος μπορεί να σας δώσει μια πληροφορία που θα σας εκπλήξει και θα δρομολογήσει διαφορετικά το πλάνο της ημέρας σας. Είναι μια μέρα με έντονη νοητική ανησυχία που θα θέλετε να τη γεμίσετε με διαφορετικές εμπειρίες, αλλά κάντε «κράτει», διότι προς το απόγευμα θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε σε κάποια επαγγελματικά θέματα και να δουλέψετε πιο σκληρά. Θα είναι κρίμα να έχετε αναλάβει πολλά πράγματα και να τα αφήσετε στη μέση.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share