Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσεις φυγής για 6 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

10 Δεκεμβρίου 2021 11:10
Τάσεις φυγής για 6 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς σήμερα σε συνδυασμό με τις Ποσειδώνιες όψεις αυτής της εβδομάδας εντείνουν τις τάσεις φυγής σε όλους, τη νοσταλγία για άλλες εποχές που περιμέναμε με χαρά να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα ενδεχομένως κάνοντας ένα ταξίδι, αλλά και τη θολούρα με ό,τι δεν ξεκαθαρίζει εξαιτίας των συνθηκών στη ζωή μας, την απογοήτευση, καθώς κάθε μέρα που περνά δεν φαίνεται να έρχεται η λύτρωση. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, με μόνη αξιόλογη όψη ένα εξάγωνο με τον Ουρανό μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου που θα συναντήσει τον Ποσειδώνα και θα σχηματίσει το πρώτο τέταρτό της. Σε κάθε περίπτωση, το φεγγάρι αυτό ενισχύει τη διαίσθηση μας, κάνει τα όνειρα μας πιο έντονα, πολλαπλασιάζει τις τάσεις φυγής από τη δυσάρεστη πραγματικότητα και είναι θετική για οτιδήποτε δεν προϋποθέτει δράση και τετράγωνη σκέψη.

Πάμε να δούμε παρακάτω αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια:

Κριός

Η έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα και η θέση της Σελήνης στους Ιχθύς μπορεί να φέρει αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. Πιθανώς να δουλεύετε τώρα κάποιο πλάνο μυστικά και να μην θέλετε να αποκαλύψετε σε κανέναν κάτι. Ακόμη, είναι πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Πιθανώς να υπάρχει ένα θέμα υγείας ή ένα τραύμα από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο που αναμοχλεύεται αυτές τις μέρες. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο. Προσπαθήστε να μην είστε ιδιαίτερα επικριτικοί με τους άλλους όταν σας εκμυστηρεύονται τα προβλήματα τους, αντιθέτως να τους δείχνετε μια συμπονετική στάση και να προσπαθείτε να τους κατανοείτε. Δεν είναι ανάγκη να τους λύσετε το όποιο πρόβλημα, μερικές φορές αρκεί ένα «σε νιώθω», «σε καταλαβαίνω», «είμαι στο πλευρό σου».

Ταύρος

Η Ιχθυακή επιρροή δεν είναι τόσο ζόρικη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, μάλιστα μπορεί να σας κάνει και ιδιαίτερα κοινωνικούς αυτές τις ημέρες. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία. Μπορεί όμως στον αντίποδα να υπάρξει και κάποιο άλλο πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να σας βοηθήσει σε κάτι που θέλετε ή να σας προσφέρει μια ευκαιρία που ίσως σχετίζεται και με τα επαγγελματικά σας. Από την άλλη, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να αφορά ένα νέο στόχο σας που μπορεί να υλοποιηθεί με τη βοήθεια ενός φιλικού προσώπου. Αν είχατε υπόψη σας να κάνετε κάποιες αγορές τεχνολογίας μην περιμένετε τελευταία στιγμή μέσα στις γιορτές να προχωρήσετε σε αυτές. Κάντε μια έρευνα αυτές τις ημέρες, διότι μπορεί να πετύχετε μια καλή ευκαιρία να αναβαθμιστείτε τεχνολογικά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς και η έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα αφορά αποκλειστικά σχεδόν τα θέματα καριέρας και της επαγγελματικής κατεύθυνσης στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας. Είναι πολύ πιθανόν να σας προτείνουν μια προαγωγή, μια καινούρια δουλειά ή μπορεί να αλλάζουν οι συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα κι εσείς καλείστε να προσαρμοστείτε. Πιθανώς βέβαια να υπάρχει και μια τάση σύγχυσης σε σχέση με τους στόχους σας και να είστε απογοητευμένοι, αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Μην ξεχνάτε ότι πολύ σύντομα στο τέλος Δεκεμβρίου θα περάσει ο Δίας στον τομέα της καριέρας σας, δημιουργώντας μεγαλύτερες προσδοκίες και φιλοδοξίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη μια μέρα η σημερινή που δεν υπάρχει κάτι άλλο που να απορροφά τόσο πολύ το ενδιαφέρον σας όσο οι υποχρεώσεις σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς είναι φιλική προς το δικό σας ζώδιο, μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες στον τομέα σχέσεων, επαφών με ξένους και συνεργασιών με εξωτερικό, σπουδών, διαδικτύου, νομικών υποθέσεων. Ακόμη, μπορείτε να ωφεληθείτε αν είστε καθηγητές, νομικοί ή εργάζεστε στα ΜΜΕ. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει ένα πέπλο ασάφειας και σύγχυσης εξαιτίας των όψεων του Ποσειδώνα αυτή την εβδομάδα και να δυσκολεύεστε να βγάλετε άκρη. Σε αυτή την περίπτωση περιμένετε μερικές μέρες για να φύγει η επιρροή. Φυσικά οι τάσεις φυγής, όπως σας το λέω σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι πιο έντονες, ειδικά αυτό το γουηκέντ που έρχεται με τον Ήλιο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Τάσεις φυγής για 6 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει τα οικονομικά ζητήματα αλλά πιθανώς τώρα να καταφέρετε να βάλετε και κάτι στη τσέπη και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένατε. Χρειάζεται προσοχή όμως μην αναμίξετε έρωτα και οικονομικά αυτό το διάστημα κι εννοείται να μην πάρετε για κανένα λόγο οικονομικό ρίσκο. Για κάποιους λόγους η ερωτική σας ζωή φαίνεται είτε στατική ή ίσως ο σύντροφός σας να μην αποτελεί πηγή χαράς και ευτυχίας. Επειδή όλο αυτό το σκηνικό θα αλλάξει πλησιάζοντας στην επόμενη εβδομάδα που περνά ο Άρης στον Τοξότη, καλό είναι να έχετε υπομονή και όπως πολύ σοφά λέει μια αγγλική παροιμία: «να πηγαίνετε με το κύμα». Προσέξτε περισσότερο και θέματα υγείας, καθώς μπορεί να νιώθετε πολύ κουρασμένοι ή άτονοι.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στους Ιχθύς στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών στο ωροσκόπιο σας και πιθανώς να εξετάζετε εξονυχιστικά μια σχέση στην προσωπική σας ζωή ή μια επαγγελματική συνεργασία. Από την άλλη, μπορεί μια σχέση να φτάνει σε μια κρίσιμη καμπή και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Γενικότερα αυτές τις ημέρες ο τομέας σχέσεις -προσωπικές ή επαγγελματικές- θα σας απασχολήσει περισσότερο. Η Παρασκευή είναι μέρα που εστιάζει περισσότερο στο «εμείς» παρά στο εγώ. Θέλετε δεν θέλετε θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους για να είστε ευτυχείς και ικανοποιημένοι σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, όσο κι αν δυσκολεύεστε σε κάτι τέτοιο. Από την άλλη, δεν παύει να είναι η Παρασκευή μια θετική μέρα και για την κοινωνική σας ζωή, οπότε φανείτε δεκτικοί σε μια έξοδο ή σε μια πρόσκληση για κάποια κοινωνική εκδήλωση.

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα με το εξάγωνο προς τον Ουρανό δείχνει κάποια μικρή αλλαγή σε θέματα δουλειάς. Πιθανώς να χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες νέες ευθύνες ή ένα άλλο πόστο ή μπορεί ακόμη ο ερχομός ενός νέου συναδέλφου να σας δημιουργήσει ένα προσωρινό ξεβόλεμα. Πιθανώς όμως κάτι που δεν είχατε υπολογίσει να προκύπτει και να πρέπει να διαφοροποιήσετε το πρόγραμμα σας. Αν έχετε ένα μεγαλεπήβολο επαγγελματικό σχέδιο ίσως πρέπει κάπως στην αρχή να ελέγξετε περισσότερο τα πράγματα, μέχρι να φτάσετε σε ένα σημείο που θα έχετε απλώς την υψηλή επιστασία. Σημαντικό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας. Αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα μην το αφήνετε να χρονίζει χωρίς να το ελέγξετε. Ακόμη, βρείτε τρόπο να ισορροπείτε ανάμεσα στις πολλές επαγγελματικές ή άλλες ευθύνες και την προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας προσκαλεί να εστιάσετε την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα πράγματα που σας ευχαριστούν, στις φιλικές σας σχέσεις, στα δημιουργικά σας πλάνα, αλλά και στα θέματα των παιδιών. Αν είστε μόνοι-ες τώρα μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες. Αν έχετε ήδη μια σχέση οι μέρες αυτές μπορεί να είναι η αφορμή για να συνδεθείτε πιο βαθιά με τον σύντροφο σας. Άλλοι τομείς που επηρεάζονται από τη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα και την έντονη παρουσία των Ιχθύων είναι αυτός της δημιουργίας και των παιδιών. Ένα όνειρο, μια επιθυμία ή μια προσδοκία σας μάλλον φαίνεται να είναι λίγο πιο κοντά στην υλοποίηση της. Σε κάθε περίπτωση, η Παρασκευή είναι για σας μια πιο διασκεδαστική μέρα και μπορείτε να τη χαρείτε απολαμβάνοντας μια έξοδο ή κάποια συνάντηση που θα σας κάνει να περάσετε ωραία.

Τοξότης

Μια μέρα πριν το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στους Ιχθύς που σχηματίζεται αύριο με έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα και η έμφαση είναι στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Πιθανώς να σκέπτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές ή και μια μετακόμιση προκειμένου να είστε κοντά στη νέα σας δουλειά ή για σπουδές ή μπορεί τώρα να αναδιακοσμείτε το σπίτι σας για να φτιάξετε πιο Χριστουγεννιάτικη την ατμόσφαιρα του ή να πρέπει να ασχοληθείτε με κάποια μέλη της οικογένειας σας ή να έχετε κάποια προβλήματα με ένα ακίνητο. Γενικώς είναι μέρες λίγο άβολες (δεν σας ταιριάζει η Ιχθυακή επιρροή) και ίσως νιώσετε κάποιες ανασφάλειες ή να ξυπνήσουν θέματα από το παρελθόν. Ερωτικά και οικονομικά θέματα σας ζορίζουν ιδιαίτερα. Από την άλλη, είναι μια μέρα πιο έντονα συναισθηματική για σας και πιθανώς να είστε λίγο πιο εσωστρεφείς.

Αιγόκερως

Η έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα και η έμφαση στο ζώδιο των Ιχθύων δεν σας επηρεάζει αρνητικά, αφού οι Ιχθύες είναι ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας. Ωστόσο, μπορεί να περιμένετε μια έντονη αύξηση στους ρυθμούς της καθημερινότητας σας, πιθανώς όμως και κάποια ασάφεια ή σύγχυση που αφορά συζητήσεις, μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσο, συμφωνίες ή ταξίδια. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ ή γράφετε είναι ένα θετικό διάστημα για να διαφημίσετε τη δουλειά σας. Όπως επίσης κι αν είστε καλλιτέχνες ή κάνετε επαγγέλματα που προϋποθέτουν έμπνευση. Από την άλλη, η Σελήνη στους Ιχθύς σας κάνει κάπως πιο ευαίσθητους σε συναισθηματικό επίπεδο με τους άλλους, αλλά μην μπαίνετε στη διαδικασία να «σώσετε» κάποιον που περνάει δύσκολα. Φυσικά να βοηθήσετε ένα φίλο ή ένα συνεργάτη, όχι όμως να κάνετε το πρόβλημά του δικό σας.

Υδροχόος

Ο Δεκέμβριος μέχρι τώρα θα το έχετε αντιληφθεί, ειδικά αυτή την εβδομάδα, δεν πατά σε γερό υπόβαθρο και είναι λίγο φλου. Αυτό μπορεί να το συνειδητοποιήσετε κυρίως σε δύο τομείς: στα ερωτικά και τα οικονομικά. Μάλλον είναι οι δύο τομείς που δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τις παρακάτω κινήσεις σας με ευκολία, αφού κάποιος παράγοντας θα τροποποιεί την κατάσταση κάθε φορά. Πάντως το αυριανό πρώτο τέταρτο της Σελήνης μπορεί να έχει κι ένα θετικό σενάριο για σας, δηλαδή μια μικρή υπόσχεση αύξησης του εισοδήματος σας. Τα πράγματα θα βελτιωθούν ιδιαίτερα από την άλλη εβδομάδα και φυσικά στον τομέα των οικονομικών θα είστε αρκετά τυχεροί όταν θα περάσει ο Δίας στους Ιχθύς από τις 29/12 κι έπειτα.

Ιχθείς

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ και το πρώτο τέταρτο της Σελήνης σχηματίζεται στο ζώδιο σας αύριο, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και με κάποιο τρόπο σας υποχρεώνει να δείτε τα τρωτά σας σημεία. Καταρχάς οφείλετε να προσέχετε τα θέματα υγείας. Η διαίσθηση σας θα είναι ανεπτυγμένη, ενώ μπορεί να έχετε και πολύ ζωντανά όνειρα αυτές τις μέρες. Από την άλλη, θα πρέπει να είστε πολύ προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας σας και να μην ονειροβατείτε για να μην σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι μια επιρροή που θα μείνει για πολλές μέρες γι’ αυτό μην πέφτετε ψυχολογικά.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share