Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κουράγιο: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν ένα εφιαλτικό 2022

Δύσκολα τα πράγματα...

9 Δεκεμβρίου 2021 20:32
Κουράγιο: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν ένα εφιαλτικό 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 2021 μας αφήνει κι όλοι ελπίζουμε σε ένα καλύτερο 2022, αν και για κάποια ζώδια οι οιωνοί δεν είναι οι καλύτεροι δυνατοί.

Το 2022 ξεκινά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ήδη σε φάση ανάδρομης πορείας στον Αιγόκερω, από τον Δεκέμβριο μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι η χρονιά ξεκινά με αρκετές αγωνίες τόσο στα θέματα των οικονομικών όσο και στα θέματα των σχέσεων (προσωπικών και επαγγελματικών), με τη Λίτσα Πατέρα να ζητά προσοχή από τις 19 Δεκεμβρίου.

Τα ζώδια που θα περάσουν ένα δύσκολο 2022

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους το 2022 θα είναι η «χρονιά της κατανόησης». Η νέα χρονιά σας ωθεί να καλλιεργήσετε μια καλύτερη κατανόηση των πραγμάτων και των ανθρώπων γύρω σας και σε αυτό θα σας βοηθήσουν οι εμπειρίες σας. Μόνο με ένα Λιοντάρι θα μπορέσεις να κάνεις καλή παρέα το 2022. Μην ξεχνάμε ότι τον Δεκέμβριο του 2020 επισκέφθηκε ο Κρόνος το ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2023 για να σας ωριμάσει και να αναλάβετε πλήρως τις ευθύνες του εαυτού σας και των υποχρεώσεων σας. Θα κλονιστούν σχέσεις και συνεργασίες.

Ζώδια προβλέψεις για το 2022

Λέων

Προετοιμαστείτε για το «έτος της δυσφορίας». Το 2022 θα σας ανατρέψει, θα ταράξει τον κόσμο σας και θα σας διδάξει ότι μπορείτε να αντέξετε ακόμα περισσότερη δυσφορία από ό,τι νομίζετε. Το 2022 θα είναι αναμφισβήτητα δύσκολο για εσάς, αλλά μέσα από τις δυσκολίες θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας. Τα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας θα διαρκέσουν μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και θα μείνουν στο πλευρό σας όσοι σας αξίζουν και τους αξίζετε. Είναι πιθανό να αποκαλυφθούν σκληρές αλήθειες και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει λάθη στις επιλογές σας στο παρελθόν.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς το 2022 θα είναι η «χρονιά της αλήθειας». Τείνεις να κρύβεις τα συναισθήματά σου, αλλά πλέον θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις και ανθρώπους. Το να προσποιείσαι ότι είσαι εντάξει δεν σε βοηθά πια. Θα πρέπει να πεις αλήθειες, γιατί αλλιώς τα λόγια σου θα παρερμηνευτούν. Το 2023 θα είναι πολύ καλύτερο για σένα, οπότε θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή μέχρι τότε...

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share