Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

9 Δεκεμβρίου 2021 07:15
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Παράλληλα, εδώ μπορείτε να δείτε ποια ζώδια θα περάσουν ευτυχισμένα Χριστούγεννα.

Κριός

Φίλε Κριέ, η σημερινή ημέρα, είναι κατάλληλη για ενδοσκόπηση και συνειδητοποίηση συναισθημάτων! Ώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να παρατηρήσεις συμπεριφορές και να αξιολογήσεις κάποια γεγονότα και καταστάσεις, ώστε να ξέρεις που ακριβώς βρίσκεσαι! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή σου διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει μυστικά στον περίγυρο σου!

Ταύρος

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν και θα σε στηρίξουν, στην διεκδίκηση ενός μεγάλου στόχου σου! Ωστόσο, πρέπει να αναμένεις πολλά απρόβλεπτα και αλλαγές, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό καλό θα ήταν να είσαι ετοιμότητα! Μην σε φοβίσουν οι ανατροπές, αφού ορισμένες θα είναι ξαφνικές ευκαιρίες, που τώρα πρέπει να αρπάξεις, ώστε να εκπληρώσεις ένα μεγαλεπήβολο όνειρο!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα καταφέρνεις και τραβάς την προσοχή με κάθε τρόπο, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Γνωρίζεις ακριβώς τι επιθυμείς και σήμερα μπορείς να το καταφέρεις! Αντιμετωπίζεις τις σχέσεις και τις συναναστροφές σου, ήρεμα, λογικά, ώριμα και αντικειμενικά! Αυτή η συμπεριφορά σου, θα φέρει κοντά σου, μόνο αληθινούς και έντιμους σε εσένα ανθρώπους!

ζωδια-σημερα

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα, γεμάτη επαφές, μηνύματα, νέες γνωριμίες, τηλεφωνήματα, τύχη, μετακινήσεις, ευχάριστα νέα, επικοινωνίες και συναντήσεις! Έχεις όρεξη για περιπέτεια και νέες συναρπαστικές εμπειρίες και σε χαρακτηρίζει σίγουρα κέφι και ξεγνοιασιά! Οφείλεις βέβαια, να περιορίσεις την τάση σου για προκλητικά ή ακόμα αγενές χιούμορ, αφού ίσως ορισμένοι θα προσβληθούν και θα παρεξηγηθούν.

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, καταφέρνεις σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις και καταφέρνεις να έχεις εσύ το «πάνω χέρι», κυρίως λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της ενισχυμένης διορατικότητας σου! Παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια σου, σε όλες τις καταστάσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό και θα καταφέρεις να πετύχεις πολύ πιο εύκολα τους στόχους σου και τα σχέδια σου, μέσα από επικοινωνίες με τους γύρω σου!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα όλα κυλούν αρμονικά και γαλήνια, πράγμα που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται με ευκολία, με την βοήθεια του περίγυρου σου! Διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές, βελτιώνονται!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ξέρεις τον ορθό και αποτελεσματικό τρόπο να επικοινωνείς, πράγμα που θα σου φέρει μεγάλα οφέλη για την καθημερινότητα σου! Οι γύρω σου, σε ευγνομωνούν λεκτικά και έμπρακτα! Η πρακτικότητα, η εξυπνάδα και η λογική σου, σε βοηθούν με διάφορους τρόπους, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, τρεξίματα, δουλειές και υποχρεώσεις!

ζωδια-σημερα

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, τα γεγονότα και οι καταστάσεις, θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, χαρά, απολαύσεις και ικανοποίηση! Οι άλλοι, θα σε βοηθήσουν σε πολλούς από τους στόχους σου και εσύ τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου με ευκολία! Ξέρεις πως να γοητεύσεις τον περίγυρο σου και πως να είσαι αγαπητός και περιζήτητος!

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια, τομέας όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και εύνοιας! Το ένστικτο σου και η διαίσθηση σου σε βοηθούν σε κάθε σου απόφαση. Η σημερινή ημέρα, σε ωθεί να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις αυτών που σε περιβάλλουν και αυτό θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εκπλήρωση των στόχων σου και η διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου, είναι πολύ πιο εύκολες τώρα για εσένα, χάρη στον έξυπνο και ορθό τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους ανθρώπους! Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, για να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Επιπλέον, ευνοούνται μετακινήσεις την σημερινή ημέρα!

Υδροχόος

Σήμερα φίλε Υδροχόε, μπορείς να αναμένεις απρόσμενα, όλες τις λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό! Ωστόσο, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι και να πιέζεις καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις! Σε επαφές και επικοινωνίες, φρόντισε να είσαι αποφασιστικός, ώριμος και μετρημένος!

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Ιχθύ και καταφέρνεις με την δυναμικότητα σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να πείθεις και να γοητεύεις τους άλλους, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές συναναστροφές και κοινωνικές επαφές! Επίσης, την σημερινή ημέρα, αρκετοί από τους σκοπούς σου, εκπληρώνονται με ευκολία και εσύ αισθάνεσαι απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share