Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σας - Πως θα το καταλάβεις με βάση το ζώδιο

Ο λόγος για...

8 Δεκεμβρίου 2021 10:39
Μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σας - Πως θα το καταλάβεις με βάση το ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζήτημα της εμπιστοσύνης είναι βασικό συστατικό για μία επιτυχημένη σχέση. Φυσικά, το κατά πόσο είναι πιστό το ταίρι μας και το κατά πόσο θεωρούμε ότι δεν θα έχει μάτια για τρίτο πρόσωπο, είναι σημαντικό κομμάτι της εμπιστοσύνης.

Για να ξέρεις λίγο καλύτερα τι σου γίνεται, τα ζώδια αποκαλύπτουν πως θα καταλάβεις ότι μπήκε τρίτο πρόσωπο στη σχέση σας. Με την ευκαιρία δες εδώ ποια ζώδια φλερτάρουν στον εργασιακό τους χώρο.

Κριός

Αγαπά και είναι επιρρεπής στην περιπέτεια. Κυνηγά την επιβεβαίωσή του ακόμα και σε μέρη που δεν τον παίρνει. Διεκδικεί την καρδιά του ανθρώπου που τον ενδιαφέρει, ακόμα και αν γνωρίζει, ότι μπορεί να είναι δεσμευμένος. Ο άλλοτε φασαριόζος τύπος, θα δεις ότι εδώ και καιρό απομονώνεται στις σκέψεις, ή, στο χώρο του. Σου μιλάει κοφτά και απότομα, ενώ όλο και πιο συχνά, μιλάει για καινούργια πρόσωπα, φιλικά κυρίως που πιθανά πρόσφατα να μπήκαν στη ζωή του. Μπορεί να ακούσεις να κάνουν παράπονα για την απουσία του, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Να ρωτούν εσένα το τι μπορεί να συμβαίνει. Αποζητά την περιπέτεια αν κι άμα χάσει τη σταθερή σχέση του συνήθως το μετανιώνει. Για να μη συμβεί αυτό, ταΐσε του τη ζήλια και να μη σε θεωρήσει δεδομένη/ο.

Ταύρος

Σπάνια ένας Ταύρος, κοιτάει έξω από το παράθυρο της σχέσης του. Πάντως εάν το κάνει, έχει ελαφρώς περισσότερες δικαιολογίες από τους άλλους. Καταρχάς για να συμβεί αυτό, φαίνεται ότι διέκρινε το ενδιαφέρον ενός άλλου πλάσματος, για το άτομό του. Τον τράβηξε το νοιάξιμο που του έδειξε, για το αν είναι καλά, το πώς νιώθει για το αν είναι ευχαριστημένος από τη ζωή του, την καθημερινότητά του, τους ανθρώπους του κοντινού του περιβάλλοντος. Γιατί ενστερνίστηκε τις αγωνίες του. Γιατί μπόρεσε μέσα από μια αγκαλιά, να διώξει τα άγχη και τους φόβους του. Ένας Ταύρος αποζητά τη συναισθηματική ασφάλεια στα μάτια ενός τρίτου προσώπου. Για να μη συμβεί κάτι τέτοιο, τάισέ του το συναίσθημα. Δείξε του το ενδιαφέρον σου στις μικρές και καθημερινές πράξεις.

Δίδυμος

Όλα για ένα Δίδυμο, μοιάζουν σαν ένα ατέλειωτο παιχνίδι. Οι επαφές του πολλές και οι λόγοι αντίστοιχα τον κάνουν έναν από τους πιο κοινωνικούς χαρακτήρες του ζωδιακού. Γενικά μέσα του, κατοικεί μόνιμα ένα ανικανοποίητο συναίσθημα, που το ψάχνει μέσα από άλλους ανθρώπους. Μπορεί και μιλά σε όλες τις γλώσσες σε όλες τις διαθέσεις. Φλερτάρει ακατάσχετα, χωρίς να σημαίνει ότι έχει ερωτευτεί. Δεν υπάρχει εσκεμμένη ενέργεια, απλά, μονίμως παιδιαρίζει. Ίσως από μια ορισμένη ηλικία και μετά, να μην του αρέσει που μεγαλώνει, που γερνά και να αναζητήσει την περιπέτεια σε πλάσμα νεότερο. Δεν έχει δυνατές άμυνες και αντιστάσεις στους διερχόμενους πειρασμούς. Για να μη συμβεί αυτό, μάλλον θα πρέπει να τον έχεις σε δουλειά να βρίσκεται.

Καρκίνος

Ένας τόσο παραδοσιακός τύπος, δύσκολα χαλάει το σπίτι του, ή καταστρέφει τη σχέση του στο όνομα μιας εφήμερης περιπέτειας. Εάν όμως αυτό συμβεί, τότε οι λόγοι που τον οδήγησαν σε κάτι τέτοιο, κουβαλούν πολλά δυσάρεστα συναισθήματα. Όπως ότι μπορεί να έχει επανειλημμένως πληγωθεί από τη συμπεριφορά και το φέρσιμο του συντρόφου του. Ότι ψάχνει την αγάπη και το νοιάξιμο, γιατί εισπράττει την αδιαφορία. Ότι ο άνθρωπος που είναι μαζί του, τον αγνοεί. Αγνοεί τα «θέλω» και τις επιθυμίες του. Ότι τον θεωρεί απλά δεδομένο δίπλα του. Ένας άνθρωπος της προσφοράς σαν τον Καρκίνο, θα είναι περίεργο να δεις να μην τον ενδιαφέρει, εάν θα βρεις ένα πιάτο καλό φαΐ, ή ένα καθαρό ρούχο να φορέσεις. Θα σταματήσει να γκρινιάζει και να διαμαρτύρεται, για θέματα που άλλοτε χαλούσε τον κόσμο.

Λέων

Επιρρεπής στην κολακεία θεωρεί σχεδόν φυσιολογικό, να τον πολιορκούν αισθηματικά και να προσπαθούν να τον κατακτήσουν, ακόμα και αν βρίσκεται ήδη σε μια άλλη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Ένας Λέοντας όμως, όσο κι αν ξέρει πως αρέσει, δύσκολα παρατάει το σύντροφό του για τα μάτια ενός διερχόμενου πειρασμού. Αντίθετα, επιδιώκει τη σταθερότητα της προσωπική και αισθηματικής του ζωής. Όμως, του αρέσει να ακούει το πόσο ξεχωριστός είναι. Του αρέσει το συντροφάκι του, να τον κανακεύει. Να τον σέβεται και να τον θεωρεί ξεχωριστό. Να το δείχνει στο περιβάλλον που κινούνται ως ζευγάρι. Εάν η οικειότητα προχωρήσει και ξεπεράσει το στάδιο της απομυθοποίησης, τότε και ο Λέοντας θα αναζητήσει την ικανοποίηση του μύθου του αλλού. Πράγμα σπάνιο αλλά όχι ασυνήθιστο.

Παρθένος

Όπως μία δουλειά, την παρατάει για μία άλλη καλύτερη δουλειά, για έναν χώρο που θα ικανοποιεί τους στόχους και τις φιλοδοξίες του, έτσι αντιμετωπίζει και τις σχέσεις του. Μία αισθηματική σχέση την παρατά, για μια άλλη καλύτερη, εκεί που ο τρίτος άνθρωπος συγκριτικά, υπερέχει σε πολλά σημεία από τον πρώην σύντροφο. Μάλιστα είναι εντυπωσιακό, το πόσο απόλυτος ψυχρός και συγκεκριμένος, μπορεί να γίνει απέναντι στον άνθρωπο που ήταν μαζί του μέχρι χτες. Να του πει, τι ακριβώς τον χάλασε στη σχέση τους. Σπάνιο επίσης είναι, να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον άνθρωπο που του ζητά, την προοπτική μιας αισθηματικής επανασύνδεσης. Τέλος είναι δύσκολο να συνυπάρχει για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε μια παράλληλη σχέση. Να μοιράζεται δηλαδή, σε δυο αγκαλιές.

Μπήκε τρίτο πρόσωπο στη ζωή του/της; - Πως θα το καταλάβεις με βάση το ζώδιο

Ζυγός

Μοιάζει και λίγο με ανέκδοτο, να πιστεύεις ότι ένας Ζυγός, είναι ένα έμψυχο συμβόλαιο απόλυτης πίστης. Όχι δεν είναι γεννημένος για την απιστία, πληγώνεται όμως τόσο, που αναζητά το κενό που του δημιουργεί η σχέση του, στην επιβεβαίωση που παίρνει από άλλους ανθρώπους. Δεν αντέχει τη βία και την ένταση στο χαρακτήρα του ανθρώπου που στέκεται δίπλα του. Δεν ανέχεται τέτοιου είδους οικειότητες, που παραβιάζουν ακόμα κι εκείνα τα όρια του σεβασμού. Ένας Ζυγός δυστυχώς, δε θα σου πει ποτέ, τι του έφταιξε στη σχέση σας. Θα διατηρήσει όμως επαφές, με πρώην αγάπες και συμπάθειες που δημιουργήθηκαν στη διάρκεια της ζωής του. Για να μη συμβεί αυτό, απλά πρόσεχε τα λόγια και τη συμπεριφορά σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, τι μπορεί να τον πλήγωσε.

Σκορπιός

Για ένα πάθος, μπορεί να διαλύσει σχέση ετών. Δεσμό που δεν του τάισε το συναίσθημα. Ένας Σκορπιός θέλει να ζει και να αγγίζει τα συναισθηματικά άκρα. Μόνιμα επιφυλακτικός ως προς την ειλικρίνεια που μπορεί να του δείχνει το ταίρι του, αναπτύσσει πολύ σύντομα μια απίστευτη ανασφάλεια. Έτσι λοιπόν λειτουργεί κτητικά. Κάποιες φορές και χειριστικά. Είναι περήφανος και δε θέλει να του δίνεται κανείς από υποχρέωση, ή επειδή έτσι λέει η κοινωνική σύμβαση. Αναζητά την έμπνευση μέσα από τον πόθο και το αίσθημα της διεκδίκησης που του γεννά ένας άνθρωπος. Δύσκολα θα καταλάβεις εάν στη ζωή του, έχει μπει ένα τρίτο πρόσωπο. Είναι αρκετά κρυψίνους και μόνο με αιφνιδιαστικές εφόδους εκεί που κινείται θα καταλάβεις εάν γύρω του υπάρχει άλλος ή άλλη.

Τοξότης

Είναι σαν το μικρό παιδί, που ζητάει να βρει την ευκαιρία, ώστε να κλέψει το γλυκό, μέσα από τη γυάλα. Να αναζητήσει την αισθηματική περιπέτεια, εκεί που θα του πουν οι άνθρωποι και τα κοινωνικά συμβόλαια το «μη», ή το «απαγορεύεται». Δεν αντέχει να ζει μέσα σε μια σχέση που έχει αλλοτριωθεί, από όλα όσα έχει φέρει με τον καιρό η καθημερινότητα. Δεν βάζει στην έκπτωση, τα «θέλω» και τις επιθυμίες του. Βέβαια, εάν ζητάει να βρει σαρκική ικανοποίηση, δε θα διστάσει να προκαλέσει την τύχη του. Δε θα χαλάσει όμως και τη σχέση του τη μόνιμη, που τόσο πάσχισε να διατηρήσει. Ένας Τοξότης μοιάζει με βιβλίο ανοιχτό που όταν στο δρόμο του βρεθεί το τρίτο πρόσωπο, πριν να συμβεί το μοιραίο μεταξύ τους, σου έχει πει, ή σου έχει δείξει τι μπορεί να τον ενοχλεί απ’ τη σχέση σας. Εάν το καταλάβεις έγκαιρα, όλα διορθώνονται.

Αιγόκερως

Ποτέ δε θα καταλάβεις ότι αυτός ο τόσο άψογος χαρακτήρας, μπορεί για χρόνια να διατηρεί, έναν παράλληλο δεσμό. Βέβαια για ένα τέτοιο άνθρωπο, έχει ξεκαθαριστεί στη συνείδησή του, ότι άλλο πράγμα σημαίνει αγάπη κι άλλο σαρκική ικανοποίηση. Πιέζεται και καταπιέζεται καθημερινά με τόσα πολλά θέματα, έχει επωμιστεί απίστευτες ευθύνες και θεωρεί σχεδόν δικαίωμά του, να αναζητήσει τη διαφυγή, μέσα από μια αγκαλιά που θα τον κάνει να ξεχνά, όλα όσα έχει φορτωθεί. Άρα το τρίτο πρόσωπο θα παίξει το ρόλο της διαφυγής του. Του μικρού πικάντικου διαλείμματος από τα πεζά της καθημερινότητας. Παροδικά μεν, αλλά συσσωρευτικά συναισθήματα ενοχών προς τον εαυτό του, τον κάνουν σε μεγαλύτερες ηλικίες να επαναστατεί και να σπάει το συντηρητικό του προφίλ, την εικόνα που πρόβαλλε για χρόνια στην κοινωνία.

Υδροχόος

Του αρέσει να αναζητά την ικανοποίηση στα μάτια του κοινού του. Των ανθρώπων που γνωρίζει πως γοητεύει με το πνεύμα το λόγο και το παρουσιαστικό του. Πολιορκεί τα μάτια που τον σαγηνεύουν απίστευτα εύκολα κι άλλο τόσο εύκολα τα βαριέται, σε σημείο που να τον θεωρούν οι άλλοι απροσάρμοστο, ή απρόβλεπτο. Ναι, ένας τόσο σταθερός για την προσωπική και αισθηματική του ζωή χαρακτήρας, θα μπει στη διαδικασία και να φλερτάρει και να προχωρήσει περισσότερο από ένα απλό φλερτ. Θα τον καταλάβεις, από τις απουσίες που κάνει από την κοινή σας ζωή. Τις ώρες που τρώει μπροστά στον υπολογιστή, μιλώντας με τους θαυμαστές, ή, τις θαυμάστριές του. Με την απότομη και σκληρή του συμπεριφορά, εάν νιώσει ότι πας να του κάνεις έλεγχο.

Ιχθύς

Ως ένας ζωδιακός χαρακτήρας, που ο φτερωτός θεός μπορεί και του δίνει απίστευτη έμπνευση, θα αναζητήσει την τύχη του σε μονοπάτια κρυφά, μόνο και μόνο για να νιώσει την αδρεναλίνη του να ανεβαίνει σε υψηλά από τα κανονικά επίπεδα. Ναι, έχει ελάχιστες άμυνες απέναντι στους διερχόμενους από τη ζωή του πειρασμούς. Εάν κάποιο τρίτο άτομο μπει ποτέ στη ζωή του, θα το καταλάβεις από πάρα πολλά σημάδια. Όπως του ότι όταν σου μιλά, δε θα σε κοιτάει στα μάτια. Θα υπεκφεύγει και ο λόγος του δε θα έχει φυσιολογική ροή. Πριν να συμβεί όμως αυτό, προλαβαίνεις να το αναχαιτήσεις. Δώσε του μέριμνα και αγκαλιά. Αποδοχή στα ‘όνειρα και στις ουτοπίες του. Απέφυγε να του κάνεις με το παραμικρό κριτική. Φρόντισε ή ψάξε να βρεις να κάνετε μαζί, κοινές δραστηριότητες. Φτιάξε του παραμυθένια σκηνικά. Μίλα του με παραμύθια, δε θα διαμαρτυρηθεί.

Πηγή: zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share