Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

7 Δεκεμβρίου 2021 07:15
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Παράλληλα, εδώ μπορείτε να δείτε ποια ζώδια θα περάσουν ευτυχισμένα Χριστούγεννα.

Κριός

Φίλε Κριέ, θα μπορέσεις επιτέλους, να βάλεις ένα οριστικό τέλος σε παλαιά προβλήματα και δυσκολίες! Θέματα για τα όποια τόσο καιρό ξόδευες ενέργεια χωρίς αποτέλεσμα, σήμερα με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις στα περισσότερα από αυτά! Επίσης, μία αποκάλυψη, θα σε εξυπηρετήσει, ώστε να πάρεις τώρα, την ορθή απόφαση, σε ένα ζήτημα που καιρό τώρα εκκρεμεί!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές σου, ώστε να τις ενδυναμώσεις και να τις βελτιώσεις στο έπακρο! Ο περίγυρος σου και οι καταστάσεις που τον αφορά, θα εκείνος, που θα σου δώσει βαθιά ευχαρίστηση και ικανοποίηση! Το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα σου δώσει μόνο χαρά στον τομέα των σχέσεων!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα έχεις την δυνατότητα, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου, που έως τώρα σε άγχωναν και σε είχαν μάλλον κουράσει αρκετά! Αισθάνεσαι πιο δυνατός πλέον και σαφώς ικανότερος να τακτοποιήσεις μία και καλή και την παραμικρή λεπτομέρεια! Κλείνεις επιτέλους κύκλους που σε βάραιναν και ανοίγεις νέους, με πιο πολλές ευκαιρίες!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, μία ημέρα με σίγουρη καλοπέραση είναι εδώ! Έρχονται πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές, θέματα που σχετίζονται με παιδιά, δημιουργικές δραστηριότητες και στιγμές ψυχαγωγίας! Με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό και χορταίνεις τον θαυμασμό του περίγυρου σου!

Λέων

Φίλε Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, είναι αρκετά εποικοδομητικό για εσένα, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες ορθά και έξυπνα! Εμπιστεύσου χωρίς δεύτερη σκέψη το ένστικτό σου και θα καταφέρεις, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, προβληματισμούς και εκκρεμότητες, που αφορούν οικογένεια και σπίτι! Θα βρεις επιτέλους, με ευκολία, μόνιμες λύσεις σε προβληματικές συγγενικές και οικογενειακές σχέσεις!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα θετική για εσένα, όσον αφορά τις κοινωνικές σου δραστηριότητες και συναναστροφές! Επίσης ευνοούνται ταξίδια και γενικά μετακινήσεις! Με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να πετύχεις τους σκοπούς και τους στόχους σου! Θα αισθανθείς πολύ αγαπητός και δημοφιλής και θα έχεις μία χαρούμενη είδηση!

 Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου;

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα ανακτήσεις ξανά η αυτοπεποίθηση σου και η εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις σου! Μπορείς να αναμένεις αρκετά θετικά γεγονότα και συγκυρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, με την βοήθεια του Εξάγωνου Άρη-Πλούτωνα! Αποδεικνύεις την αξία σου και να εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η επιτυχία είναι στα χέρια σου την σημερινή ημέρα! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί το ισχυρό Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα! Εκπληρώνεις με ευκολία βαθιές επιθυμίες, σκοπούς και στόχους! Υλοποιείς ιδέες και κάνεις πράξη τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου! Επιπλέον, αλλάζει ριζικά ότι σε ενοχλεί και σε εξαντλεί!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, ήρθε η ώρα, να επαναφέρεις την καλή και χαρούμενη σου διάθεση, φέρνοντας ξανά στην ζωή σου, την ηρεμία, την αισιοδοξία και την σιγουριά! Το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, σε απαλλάσσει από τοξικές καταστάσεις και δυσάρεστες αναμνήσεις! Έχε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου, αλλά και στις δυνάμεις σου και φρόντισε να υλοποιήσεις σχέδια και σκοπούς, κυρίως με παρασκηνιακό τρόπο!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα, θα φέρει εποικοδομητικές και χαρμόσυνες αλλαγές και εξελίξεις, με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, τις οποίες εδώ και καιρό τώρα ήθελες! Θα έχεις σίγουρα πολλές επιτυχίες και ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σου, ενδυναμώνοντας και αναζωπυρώνοντας σημαντικά όλες τις φιλίες σου! Θέτεις στόχους ζωής και υλοποιείς ιδέες και σχέδια!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, καταφέρνεις την σημερινή ημέρα με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, να επωφεληθείς από πολλά επικείμενα γεγονότα, ανακαλύπτοντας κρυφές ενέργειες κάποιων ατόμων για κάποια θέματα που σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα! Εκμεταλλεύσου το γεγονός αυτό, ώστε να αναδείξεις τον ανανεωμένο εαυτό σου και να βελτιώσεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα καταφέρεις να αρπάξεις σπουδαίες ευκαιρίες, για να καταφέρεις να εκπληρώσεις υψηλούς στόχους και σκοπούς, με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα! Ευνοούνται ιδιαίτερα, θέματα σπουδών, ταξιδιών, εξωτερικού και εκπαίδευσης, αλλά και γενικά κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις! Σε διακρίνει αισιοδοξία και χαρά, αλλά και μπόλικη τύχη!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share