Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Σούσουρο από την Άση Μπήλιου: Η αποκάλυψη για τα 12 ζώδια που φέρνει την ανατροπή μέσα στην εβδομάδα!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

6 Δεκεμβρίου 2021 07:52
Σούσουρο από την Άση Μπήλιου: Η αποκάλυψη για τα 12 ζώδια που φέρνει την ανατροπή μέσα στην εβδομάδα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Σε αυτό το ζώδιο, η Σελήνη είναι προσγειωμένη στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» και είναι αρκετά φιλόδοξη στους στόχους της. Σε κάθε περίπτωση, είναι βοηθητική για να εστιάσουμε στις προτεραιότητες μας και να κάνουμε πρακτικές κινήσεις για να διευκολυνθούμε στην οργάνωση της εβδομάδας μας. Ο Άρης από τον Σκορπιό συναντά σε όψη εξαγώνου σήμερα τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, εκλύοντας μια τεράστια πηγή ενέργειας ιδιαίτερα βοηθητική για να επιτύχουμε τους στόχους μας και να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας. Όταν εστιάζουμε στους στόχους μας με συγκέντρωση, αυτή η όψη βοηθά να κινήσουμε με τη θέληση και την προσπάθεια μας βουνά. Είναι η όψη του πρωτόγονου ενστίκτου της επιβίωσης, ίσως το πιο δυνατό ένστικτο από όλα στον άνθρωπο. Μολονότι δεν θεωρείται όψη επιθετικότητας, αν κάποιος μας προκαλέσει δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπερασπιστούμε το δίκιο μας. Η όψη αυτή είναι ιδιαίτερα θετική και για τη σεξουαλικότητα μας. Από όλες τις ημέρες αυτής της εβδομάδας είναι ίσως η πιο πρακτική και στέρεη ημέρα.

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια στο Athensmagazine.gr:

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με έγνοιες περί των επαγγελματικών και τα άγχη κυρίως για τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας και τα οικονομικά. Μολονότι δεν είναι μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη μέρα με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Πλούτωνα και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ό,τι κι αν προκύπτει, μπορεί εύκολα να επηρεάζεται η διάθεση σας από πράγματα που ακούτε ή από άτομα τα οποία έχουν μια αρνητική αντιμετώπιση ή η κριτική τους ξεπερνά ίσως κάποια όρια. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και να μην αφήνετε να σας ρίχνουν την ψυχολογία οι άλλοι. Η καλύτερη αντιμετώπιση πάντως είναι η εργασιοθεραπεία για το ζώδιο σας. Εστιάστε στους επαγγελματικούς σας στόχους και σε όλα όσα θα θέλατε να επιτύχετε χωρίς να ασχολείστε με τους άλλους.

Ταύρος

Με μια φιλική Σελήνη στον Αιγόκερω ξεκινά η εβδομάδα σας και μάλιστα σε μια μέρα που ο Άρης από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σας ενδυναμώνει, κάνοντας σας να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο στην καθημερινότητα σας και κυρίως στα θέματα της δουλειάς ή των σπουδών. Θα έχετε καλύτερη διάθεση, αποφασιστικότητα και όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν δεν θα σας εμποδίσουν από το φιλόδοξο πρόγραμμα σας σήμερα. Μάλιστα, θα σας πρότεινα να κάνετε μια καλή οργάνωση και για το υπόλοιπο της εβδομάδας που τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, η δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου είναι ασταθής και γεμάτη σύγχυση από τις έντονες Ποσειδώνιες όψεις με τον Ερμή και τον Ήλιο. Η όψη Άρη-Πλούτωνα μπορεί να ωφελήσει και την ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με πρακτικά άγχη κυρίως και ίσως κάποια από αυτά να είναι και οικονομικά. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα την εβδομάδα σας, κάνοντας όμως κι έναν ρεαλιστικό οικονομικό προϋπολογισμό. Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κάποια βοήθεια από έναν ειδικό ας πούμε για τα θέματα των οικονομικών σας (έναν λογιστή, έναν οικονομικό σύμβουλο) ή αν πρέπει να υπογράψετε κάποια οικονομική συμφωνία ή να κάνετε έναν διακανονισμό, η σημερινή μέρα προσφέρεται. Μην το αφήσετε σε καμία περίπτωση για αύριο ή για το τέλος της εβδομάδας που τα πράγματα θα είναι πιο ασαφή. Όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, το αίσθημα της σύγχυσης που επιφέρουν οι κυρίαρχες όψεις του Ποσειδώνα αυτή την εβδομάδα δεν βοηθά πολύ να κάνετε σωστές κινήσεις ή να έχετε ορθή κρίση κάποιες μέρες.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια προσγειωμένη Σελήνη στον Αιγόκερω που για σας τους Καρκίνους αφορά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Είναι μια έντονη ημέρα είτε στη δουλειά είτε ακόμη και για τις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Από όλες τις ημέρες της εβδομάδας είναι και η πιο σταθερή αν θέλετε να μιλήσετε για το μέλλον μιας επαγγελματικής ή προσωπικής σχέσης. Μάλιστα, επειδή σχηματίζεται ταυτόχρονα και το εξάγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα, αυτό είναι μια ένδειξη ότι τα λόγια σας θα εισακουστούν και θα έχετε θετικό αντίκτυπο. Όμως, όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, αυτή εδώ η εβδομάδα είναι λίγο παραπλανητική. Τόσο αύριο όσο και στο τέλος της εβδομάδας πρέπει να αποφύγετε πολύ σημαντικές αποφάσεις, ειδικά για τα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Λέων

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στη δουλειά, αλλά και στις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Ταυτόχρονα σήμερα σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα που ατσαλώνει την αυτοπεποίθησή σας και τη θέλησή σας. Είναι ίσως η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας και διατροφικά και σε σχέση με τις προτεραιότητες σας στη δουλειά. Επειδή είναι μια περίεργη εβδομάδα μπορεί να νιώθετε κάπως πεσμένα και τα ενεργειακά σας επίπεδα, γι’ αυτό μην παραλείπετε να τρώτε υγιεινά γεύματα, αλλά και να κοιμάστε αρκετά για να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας, ιδιαίτερα τις επόμενες δυο μέρες που είναι πιο απαιτητικές για σας.

Σούσουρο από την Άση Μπήλιου: Η αποκάλυψη για τα 12 ζώδια που φέρνει την ανατροπή μέσα στην εβδομάδα!

Παρθένος

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με μια φιλική προς το ζώδιο σας Σελήνη στον Αιγόκερω, εξαιρετικά βοηθητική για να γειωθείτε, να σχεδιάσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, αλλά μέσα σε όλα να βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας για να μην πάθετε υπερκόπωση. Κάποιες φορές κουράζεστε και μόνο με τις σκέψεις σας. Έχοντας ένα υπεραναλυτικό μυαλό που συνέχεια σκέφτεται, υπεραναλύει, μεθοδεύει, οργανώνει, καταπονείτε όλο σας τον οργανισμό εσείς οι ίδιοι. Σήμερα όμως είναι και μια μέρα, με το εξάγωνο του Άρη προς τον Πλούτωνα, που ο λόγος σας έχει βαρύτητα. Γι’ αυτό προσπαθήστε να αξιοποιήσετε αυτό το ατού, ώστε να επιτύχετε καλύτερες διαπραγματεύσεις και διεκδικήσεις. Επειδή, όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, τα πράγματα είναι κάπως ρευστά στη συνέχεια και υπάρχει σύγχυση αυτή την εβδομάδα που επικρατούν οι όψεις του Ποσειδώνα, το να μπαίνετε σε διαδικασία να υπεραναλύετε τα πάντα μόνο ωφέλιμο δεν θα είναι.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω που στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια σας. Εκτός από κάποια πρακτικά πράγματα που καλείστε να οργανώσετε στον χώρο σας, είναι πιθανόν κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας, ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι απλώς θα καθίσετε μαζί του και θα ακούσετε αυτά που έχει να σας πει. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν χρειάζονται τίποτε περισσότερο από ένα πρόθυμο «αυτί» για να τους ακούσει. Δεν σημαίνει ότι θα λύσετε τα δικά τους προβλήματα, ούτε ότι θα τα κάνετε δικά σας. Χρειάζεται μόνο να είστε εκεί και να ακούσετε με κατανόηση αυτά που θέλουν να σας πουν. Από την άλλη, με το εξάγωνο του Άρη προς τον Πλούτωνα μπορεί σήμερα να κάνετε μια πολύ επιτυχημένη συζήτηση ή κίνηση σε οικονομικά θέματα.

Σκορπιός

Η Δευτέρα βρίσκει τη Σελήνη σε ένα πιο πρακτικό ζώδιο, τον Αιγόκερω, να δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα επικοινωνίας για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Μάλιστα, θα έλεγα ότι είναι η πιο πρακτική και γειωμένη ημέρα της εβδομάδας αν έχετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και να καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα και προς αυτή την κατεύθυνση να την εκμεταλλευτείτε. Το εξάγωνο του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα κάνει τον λόγο σας ιδιαίτερα πειστικό, χωρίς μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας. Αξιοποιήστε την όψη αυτή για να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας και για τις επόμενες ημέρες. Επειδή, όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, θα επικρατεί περισσότερη σύγχυση αυτή την εβδομάδα, εκμεταλλευτείτε την πιο σταθερή της μέρα για να περάσετε τα μηνύματα σας ή για να βοηθήσετε ουσιαστικά στην εξέλιξη των πραγμάτων στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας.

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη να βρίσκεται από χθες στο ζώδιο του Αιγόκερου που αφορά κυρίως τα πρακτικά θέματα της δουλειάς, αλλά και τα οικονομικά σας. Είναι μάλιστα η πιο σταθερή και αξιόπιστη από όλες τις ημέρες που μπορείτε να προσεγγίσετε πιο πρακτικά και αποτελεσματικά τα θέματα σας. Συν τοις άλλοις σήμερα σχηματίζεται και το εξάγωνο του Άρη προς τον Πλούτωνα, που σας δίνει εσωτερική δύναμη και πίστη στον εαυτό σας για να επιτύχετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Αύριο και στο τέλος της εβδομάδας, όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, θα επικρατεί εξαιτίας της κυρίαρχης επιρροής του Ποσειδώνα ένα πιο ρευστό, ασταθές και γεμάτο σύγχυση κλίμα και θα είναι δύσκολο να βγάλετε τα συμπεράσματα που θέλετε και να έχετε πρακτικές εξελίξεις.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας, βοηθώντας σας να είστε πολύ αποτελεσματικοί στην καθημερινότητα σας και να ξεπερνάτε με μεγαλύτερη ευκολία τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται. Το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σας βοηθά να είστε επιλεκτικοί με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας και να δέχεστε τη στήριξή τους σε ό,τι συμβαίνει. Επίσης, βοηθά να πραγματοποιήσετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Από την άλλη, καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, χρειάζεται προσοχή για να διατηρήσετε τα όρια σας και να μην μπείτε στη διαδικασία να ελαφρύνετε τους άλλους βαραίνοντας εσάς τους ίδιους. Δεν είναι κακό να στηρίξετε κάποιον που είναι πιο αδύναμος, όχι όμως να κουβαλήσετε εσείς το δικό του φορτίο. Επειδή βρισκόμαστε σε μια εβδομάδα αρκετά απαιτητική εξαιτίας των όψεων με τον Ποσειδώνα και θα επικρατεί σύγχυση από αύριο, προσπαθήστε να είστε γειωμένοι και στις σχέσεις.

Υδροχόος

Η εβδομάδα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να ξεκινά κάπως ανόρεχτα, αφού θα επιθυμείτε να μείνετε περισσότερο με τον εαυτό σας, παρά να μπαίνετε στη διαδικασία να έρχεστε σε επαφή με άτομα από τον χώρο εργασίας που δεν θέλετε ή που σας βαραίνουν με τις δικές τους ανάγκες. Δεν είναι κακό να είστε και κάποιες μέρες πιο κλειστοί. Ίσα-ίσα προφυλάσσετε έτσι τα όρια σας και την ψυχική σας ισορροπία. Από την άλλη, το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σήμερα δυναμώνει τις φιλοδοξίες σας και σας κάνει πιο διαισθητικούς σε ό,τι έρχεται. Σε μια εβδομάδα που επικρατούν οι Ποσειδώνιες όψεις και υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση, το να είστε σε επαφή συνεχώς με άτομα τα οποία μπορεί να είναι πιο αρνητικά ή που ρίχνουν τη διάθεση σας μόνο καλό δεν σας κάνει.

Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, ιδιαίτερα μάλιστα βοηθητική για τους ημερήσιους στόχους σας, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα της εβδομάδας σε πρακτικά κυρίως θέματα, να συνεργαστείτε με τους άλλους ή να έχετε επαφές με κάποια φιλικά σας πρόσωπα. Μάλιστα θα σας πρότεινα να εκμεταλλευτείτε την ημέρα που είναι πιο αποτελεσματική για πρακτικά ζητήματα, καθώς, όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, η συγκεκριμένη εβδομάδα του Δεκεμβρίου είναι παραδομένη στις Ποσειδώνιες όψεις που δημιουργούν αίσθημα σύγχυσης, έλλειψη κατεύθυνσης και απογοήτευση. Επειδή όλα αυτά δεν είναι καλοί σύμβουλοι, προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την αρχή της εβδομάδας που είναι πιο βοηθητική. Μάλιστα σήμερα σχηματίζεται και το ιδιαίτερα βοηθητικό εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σε φιλικά σας ζώδια, που δείχνει πως έχετε περισσότερη άνεση κινήσεων και προστασία.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share