Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

4 Δεκεμβρίου 2021 06:48
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Παράλληλα, εδώ μπορείτε να δείτε ποια ζώδια θα περάσουν ευτυχισμένα Χριστούγεννα.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, απέφυγε εγωισμό, έπαρση, ανωριμότητα, βιασύνες και επιπολαιότητα! Αν δεν προσέξεις, θα έχουν προβλήματα και αναποδιές, οι κοινωνικές επαφές σου, οι συνομιλίες, όπως και οι μετακινήσεις σου! Κάποια νέα και ειδήσεις, θα σε στεναχωρήσουν!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, οφείλεις να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου, στην διατήρηση της ψυχολογικής σου ηρεμίας και γαλήνης! Πιθανόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις, μετά από κάποιες αναπάντεχες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, οι οποίες σε σοκάρουν και σε απογοητεύουν!

ζώδια προβλέψεις

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη απέναντι σου, είναι σαφώς μια αρκετά δύσκολη ημέρα για όλους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και ιδίως, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Καλύτερα να αποφευχθούν σήμερα, συνομιλίες και συζητήσεις, διότι σίγουρα κάποιοι θα σε απογοητεύσουν και σε φτάσουν στα όρια σου! Απέφυγε ρήξεις και ξεσπάσματα!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα αναγκαστείς να ωριμάσεις άμεσα και να οργανωθείς ορθά, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις και τρεξίματα της καθημερινότητας! Άγχος, κούραση, σύγχυση και αναποδιές, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα, με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θέλει αρκετή προσοχή σε θέματα κοινωνικών επαφών, σχέσεων και συναναστροφών! Θα έρθουν ποικίλες δυσκολίες, οι οποίες θα προκληθούν λόγω της τάσης σου για υπερβολή, απαιτητικότητα, εγωκεντρισμό, έπαρση και υπέρμετρη δραματικότητα!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, επηρεάζεσαι άμεσα και πρέπει να προσέξεις πολύ! Πλήττονται θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες κλονίζονται από ισχυρές κόντρες, ακόμα και τελειωτικές ρήξεις! Θέματα οικιακά και ακινήτων, επίσης σε προβληματίζουν, αφού ενδεχομένως να ανατραπούν τα δεδομένα σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα φέρει πολλά προβλήματα σε κοινωνικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Θα πρέπει να περιμένεις κάποια προβλήματα και απογοητεύσεις σε συνομιλίες και επικοινωνίες! Αρνητικά νέα και ειδήσεις θα έρθουν, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών, θα σου δώσουν απογοήτευση!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα επαναφέρει απότομα κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα που είχες μέχρι τώρα! Ενδεχομένως, για τον λόγο αυτό να είσαι πιο απαιτητικός, δογματικός και καταπιεστικός, με τους γύρω σου, συμπεριφορά που θα προκαλέσει παρεξηγήσεις και κόντρες!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στο δικό σου ζώδιο, λόγω συναισθηματικής έξαρσης, πιθανόν να πάρεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά από όσο θα έπαιρνες συνήθως! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα και καταστάσεις, πως οφείλεις άμεσα να αναθεωρήσεις τα δεδομένα της ζωής σου και να περιορίσεις ξεσπάσματα και επιθετικότητα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα σου προκαλέσει αρκετή συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση, μεταπτώσεις διάθεσης και θα σου επαναφέρει άγχη, φοβίες και ανασφάλειες! Προσπάθησε οπωσδήποτε να προστατέψεις τα μυστικά σου, απέφυγε κουτσομπολιά και μην πέφτεις στην παγίδα του ψέματος!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη σήμερα, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, στις πολύ σημαντικές για σένα φιλικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Προσοχή λοιπόν, αφού απέναντι στους φίλους σου, είναι αρκετά επιθετικός, εριστικός και απαιτητικός, συμπεριφορά που θα φέρει παρεξηγήσεις και ίσως και μεγάλους καυγάδες με κάποιο φίλο σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη σήμερα, σε αφορά άμεσα και θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός! Οφείλεις να έχεις συνετή, σοβαρή, λογική και ώριμη συμπεριφορά προς τον περίγυρο σου, αφού παρασύρεσαι λόγω συναισθηματικής έξαρσης, σε απρόσεκτα λάθη και γκάφες, που θα αμαυρώσουν την καλή κοινωνική σου εικόνα!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share