Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Ζώδια: Ο Δεκέμβρης ταξιδεύει τα Ζώδια της Γης στο Παρελθόν by MagicF’Ariel..

Δώστε βάση!

3 Δεκεμβρίου 2021 14:07
Ζώδια: Ο Δεκέμβρης ταξιδεύει τα Ζώδια της Γης στο Παρελθόν by MagicF’Ariel..
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο τελευταίος μήνας του έτους, ο αγαπημένος μας Δεκέμβρης, έχω τόσα πολλά να σας εξομολογηθώ, που αν τα αφήσω για όλα μαζί.. καταστραφήκαμε!

Αποφάσισα λοιπόν, να ξεκινήσω με τα ζώδια της Γης, που επηρεάζονται άμεσα από την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω!

Η ενέργειά της είναι αξεπέραστα δυνατή, προφανώς έχει αντλήσει στοιχεία από την προσωπικότητα ενός Αιγόκερου, που δε το βάζει κάτω με τίποτα, όταν κάτι το θέλει πολύ! Χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να το πετύχει, ακόμα και εκείνα που δε φαίνονται! Σκληροί και δυνατοί παίχτες οι Αιγόκεροι, κάπως έτσι συμπεριφέρεται και η Θεά του Έρωτα, η Αφροδίτη!

Η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη Ηλίου, στις 04/12 από το ζώδιο του Τοξότη, είναι ένα σχετικά χαρωπό αστρολογικό γεγονός! Μοιράζει αισιόδοξες και θετικές σκέψεις για το σήμερα και το αύριο που έρχεται! Μας κάνει σχετικά ανάλαφρους, όμως το μυαλό είναι μυαλό και όσο να’ναι συνήθως τις μέρες των Χριστουγέννων οι σκέψεις γίνονται και λίγο σκοτεινές. Θυμίζουν ότι προσπαθούμε να ξεχάσουμε και να ξεπεράσουμε τις υπόλοιπες, 340 ημέρες του χρόνου! Τα μηνύματα πάντως είναι χαρωπά και ότι θέλει ας προκύψει! Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share