Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σαββατοκύριακο κόλαση για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

3 Δεκεμβρίου 2021 08:18
Σαββατοκύριακο κόλαση για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 14:12, αλλά μεγάλο μέρος της πορείας της θα βρίσκεται σε φάση κενόδρομη. Η τελευταία της όψη πριν μπει σε φάση κενής πορείας θα είναι ένα τετράγωνο με τον Δία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, τον κυβερνήτη πλανήτη της αυριανής έκλειψης, μας κάνει κάπως ανήσυχους, αλλά και αρκετά βιαστικούς στα συμπεράσματα μας ή επιπόλαιους στη δράση μας. Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Τοξότη στις 14:13 για να σχηματίσει αύριο την τελευταία έκλειψη για το 2021 στο ζώδιο του Τοξότη. Φυσικά για την έκλειψη αυτή μπορεί να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Το ζώδιο του Τοξότη έχει την ενέργεια της περιπέτειας, της μεγάλης εικόνας της ζωής μας, των μακροπρόθεσμων στόχων. Ο Τοξότης στοχεύει ψηλά, ρίχνει το τόξο του μακριά και δεν ασχολείται με λεπτομέρειες. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια αυτή για να οραματιστούμε το παρακάτω της ζωής μας και να κάνουμε σιγά-σιγά βήματα προς την κατεύθυνση που θέλουμε. Αν συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους στο μυαλό μας, θα είναι πιο εύκολο και να τους υλοποιήσουμε.

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια στο Athensmagazine.gr:

Κριός

Από το μεσημέρι κι έπειτα φυσά αέρας ανανέωσης με τη Σελήνη στον Τοξότη, που σας προσκαλεί να ανοίξετε τα φτερά σας, τους ορίζοντες σας και να πάτε όσο πιο μακριά μπορείτε. Η έκλειψη δεν είναι τόσο δύσκολη για το δικό σας ζώδιο, εκτός αν έχετε άλλους πλανήτες σε μεταβλητά ζώδια που μπορεί να σας ζορίσουν περισσότερο. Είναι η στιγμή να εξετάσετε τα όνειρα σας, τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, να δείτε θέματα που αφορούν σπουδές, σεμινάρια, τα επαγγελματικά σας σχέδια, την εξέλιξη σας και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές στη ζωή σας. Να μιλήσετε με φίλους που έχετε καιρό να βρεθείτε, να κάνετε όνειρα για ταξίδια όταν θα είναι ασφαλές να ταξιδέψετε.

Ταύρος

Με την αυριανή έκλειψη σε ένα ιδιαίτερο, πιο εσωτερικό, πιο συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, μπορεί να νιώσετε ότι έρχονται στην επιφάνεια διάφορα άγχη, καταπιεσμένα συναισθήματα, πιθανώς και αγωνίες για το μέλλον. Από την άλλη, μπορεί το μέλλον των οικονομικών σας να σας δημιουργεί όλες αυτές τις ανησυχίες για την επόμενη μέρα, το οποίο είναι λογικό κάτω από τις ασταθείς συνθήκες που βιώνουμε. Προσπαθήστε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και έχετε πίστη. Η Σελήνη, πριν την αυριανή έκλειψη, τις βραδινές ώρες θα προχωρήσει σε ένα εξάγωνο με τον Κρόνο και θα σταθεροποιήσει λίγο το συναίσθημα σας. Η δουλειά και η πειθαρχία θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Δεν υπάρχει λόγος φόβου.

Δίδυμοι

Η αυριανή έκλειψη, που επηρεάζει από σήμερα ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές τις σχέσεις. Σημαντική είναι και η σχέση με τον δικηγόρο, με τον λογιστή μας, με τους ανθρώπους που μας προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες. Μια σχέση λοιπόν θα σας απασχολήσει περισσότερο ή μια σχέση θα φτάσει σε ένα σημείο καμπής, που θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές για να συνεχίσει να υφίσταται. Οι αλλαγές στο πεδίο των σχέσεων που έχουν ξεκινήσει από πέρυσι, θα συνεχιστούν μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Αν διαπραγματεύεστε μια συμφωνία, αν κάνετε συζητήσεις επισημοποίησης μιας σχέσης, τότε η έκλειψη αυτή θα επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση. Ακόμη και στο δυσάρεστο σενάριο μιας ρήξης, να θυμάστε ότι είναι μόνο για το καλό και την πρόοδο σας.

Καρκίνος

Η αυριανή έκλειψη, που επηρεάζει από σήμερα το μεσημέρι κι έπειτα, πραγματοποιείται μέσα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τη δουλειά, τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, τις επαφές με τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε κάποιες ώρες παραπάνω ή να προχωρήσετε σε προετοιμασία ενός επαγγελματικού στόχου. Μπορεί να αποφασίσετε αλλαγές στον τρόπο ή στα μέσα που δουλεύετε. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να έχετε μια καλύτερη φυσική κατάσταση και να ξεκινήσετε διατροφή ή άσκηση. Αν θέλετε να χάσετε βάρος είναι ιδανικό να ξεκινήσετε τώρα διατροφή, διότι θα κάνει την προσπάθεια σας πιο εύκολη.

Λέων

Με τη Σελήνη στον Τοξότη από το μεσημέρι κι έπειτα θα είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι μέχρι και τη μέρα της έκλειψης. Έτσι, ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί οι λύσεις που θέλετε σε αυτά που σας πιέζουν, θα έχετε περισσότερο κέφι. Η έκλειψη προσφέρεται για φλερτ, για γνωριμίες, αλλά και αν είστε γονείς για να έχετε περισσότερο χρόνο να διαθέσετε στα παιδιά σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα φλερτ, ενώ θα είστε και πιο δημιουργικοί στον τρόπο που δουλεύετε. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί προς το παρόν να σας δημιουργήσει λίγη ανησυχία, αλλά μη βιάζεστε, διότι μπορεί να βρεθούν λύσεις παρακάτω.

Παρθένος

Από το μεσημέρι κι έπειτα θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι και μπορεί κάποια ζητήματα οικογενειακά ή της δουλειάς να σας εκνευρίσουν ή να χρειαστούν την προσοχή και τη φροντίδα σας. Τις πρωινές ώρες της Παρασκευής το τετράγωνο Σελήνης-Δία μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση ή εκνευρισμούς σε κάποιες σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Η έκλειψη μπορεί να φέρει αλλαγές στον χώρο του σπιτιού, όχι μόνο τώρα, αλλά μέχρι τον Ιούνιο που είναι το διάστημα που επηρεάζει. Σήμερα προσπαθήστε συνειδητά να αποφύγετε άτομα που ξέρετε ότι απομυζούν την ενέργεια σας. Διαφυλάξτε τα όρια σας.

Σαββατοκύριακο κόλαση για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Μολονότι η επιρροή της Σελήνης από τον Τοξότη είναι πιο ανάλαφρη, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή τη διάθεση σας, η αυριανή έκλειψη που επηρεάζει από σήμερα το μεσημέρι φορτώνει το πρόγραμμα σας ιδιαίτερα και θα υπάρχει ένα επικοινωνιακό αλαλούμ στη μέρα. Βέβαια μέσα σε όλα μπορεί να μάθετε και κάποιες σημαντικές πληροφορίες που να αποδειχτούν πολύ βοηθητικές για σας, γι’ αυτό να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες. Μπορεί να υπάρχουν διαπραγματεύσεις, προτάσεις, απόφαση για συμφωνίες ή μεγαλύτερη πίεση σε πνευματικό επίπεδο. Το αποψινό βράδυ μπορείτε να κανονίσετε κάτι πιο διασκεδαστικό στο σπίτι σας, να χαλαρώσετε βλέποντας μια ταινία ή μια σειρά και να έρθετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Η Παρασκευή ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας σε τετράγωνο με τον Δία, δημιουργώντας μεγαλύτερη νοητική ανησυχία και κάποιο άγχος. Στην πορεία θα περάσει στον Τοξότη μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας, για να σχηματίσει αύριο το πρωί την έκλειψη Ηλίου σε αυτό το ζώδιο. Αυτή είναι και η τελευταία έκλειψη στον άξονα των οικονομικών που μπορεί να φέρει αλλαγές σε θέματα που σχετίζονται με τα πορτοφόλι σας, αλλά μην πάει το μυαλό σας σε αρνητικά σενάρια απαραίτητα. Θα μπορούσε να προκύψει και μια αύξηση ή μια σημαντική ανταμοιβή σε αυτή τη φάση, γι’ αυτό μην απογοητεύεστε. Πιθανώς να έχετε και μια ωραία οικονομική πρόταση για συνεργασία, την οποία πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά. Μολονότι οι αλλαγές δεν είναι το καλύτερο σας, κάποιες φορές είναι απαραίτητες για να προοδεύσετε.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας σήμερα το μεσημέρι και σας κάνει πιο ενεργητικούς, αλλά και πιο πρόθυμους να έχετε τη θέση του πρωταγωνιστή στη μέρα. Βλέπετε η αυριανή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και αφορά εσάς τους ίδιους, τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας, τους νέους δρόμους που ανοίγονται στη ζωή σας. Οι εκλείψεις είναι εξαιρετικές για να κάνουμε αλλαγές στη συμπεριφορά μας, στη δράση μας και να πετάξουμε από τη ζωή μας μοτίβα σκέψης και δράσης που δεν μας εξελίσσουν. Κάποιες φορές και σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Ο σκοπός είναι να έχετε ξεκάθαρες προθέσεις και στόχους και να είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε πάνω στην αυτοβελτίωσή σας.

Αιγόκερως

Καθώς η Σελήνη από το μεσημέρι κι έπειτα βυθίζεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, γίνεστε πιο κυκλοθυμικοί, πιο εσωστρεφείς και ίσως νιώθετε μεγαλύτερη κούραση. Μην πάτε κόντρα σε αυτό που νιώθετε και προσπαθήστε να μην φορτώσετε με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες το πρόγραμμα σας το βράδυ. Μπερδέματα και ασυνεννοησία θα είναι πιο έντονα σήμερα ως το μεσημέρι και σίγουρα δεν είναι οι κατάλληλες ώρες για να κάνετε πολύ σοβαρές συζητήσεις. Η έκλειψη μπορεί να δείχνει ένα πιο έντονο παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτό δε σημαίνει όμως ότι γίνεται κάτι εις βάρος σας. Προσέξτε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση σήμερα.

Υδροχόος

Η διάθεση σας αλλάζει, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Τοξότη και ελαφραίνει κάπως την ατμόσφαιρα, παροτρύνοντας σας να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες που σας δίνουν περισσότερη ικανοποίηση, αλλά και με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Όμως τις βραδινές ώρες, καθώς πλησιάζουμε πιο κοντά στην έκλειψη, η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως πιο φορτισμένη, γι’ αυτό προσέξτε πολύ τι λέτε και πώς το λέτε, αν δε θέλετε να αντιμετωπίσετε περίεργες αντιδράσεις. Ακόμη, είναι μια μέρα που πιθανώς να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα, αλλά μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις.

Ιχθείς

Η Σελήνη μπαίνοντας στον Τοξότη το μεσημέρι μπορεί να αναστατώσει λίγο τη διάθεση σας και να σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς. Κάποια θέματα που αφορούν στην καριέρα ή μια επιλογή που έχετε κάνει σε θέματα επαγγελματικά ενδεχομένως να σας αγχώσει και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις σήμερα. Αφήστε καλύτερα τις σημαντικές σας αποφάσεις να τις λάβετε αργότερα. Φυσικά μπορεί να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο, την οποία καλά θα κάνετε να σκεφτείτε, διότι μπορεί να αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα σας.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share