Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

3 Δεκεμβρίου 2021 06:56
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Διάβασε εδώ τις χθεσινές προβλέψεις.

Κριός

Φίλε Κριέ, την σημερινή ημέρα, πρέπει να την εκμεταλλευτείς ώστε να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου! Πες χωρίς δεύτερη σκέψη, ένα μεγάλο ναι στην περιπέτεια, την γνώση, τις νέες συναρπαστικές εμπειρίες, τις κοινωνικές επαφές και γνωριμίες! Άλλαξε παραστάσεις και νοοτροπία και δέξου νέα, ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, που θα σου δώσουν χαρά και αισιοδοξία!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, οι συγκυρίες, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι και κάποια γεγονότα σήμερα, ξυπνούν την καχυποψία σου για κάποιο λόγο, την επιφυλακτικότητα, αλλά και τον εγωκεντρισμό σου! Προσπαθείς πεισματικά, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση, συναναστροφή και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα! Πρόσεξε μόνο, μην γυρίσει εναντίον σου, όλη αυτή η συμπεριφορά!

ζώδια προβλέψεις

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα έχεις πραγματικά ανάγκη την αποδοχή των γύρων σου και βάζεις τα δυνατά σου, ώστε να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό! Μην ξεχνάς ωστόσο, να δώσεις την απαραίτητη σημασία και σε πιο ουσιαστικά και πρακτικά θέματα κι όχι μόνο στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές! Πάντως γενικά, είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός.

Καρκίνος

Σήμερα οφείλεις να σκεφτείς με σοβαρότητα την εξέλιξη και την μετέπειτα πορεία της ζωής σου, φίλε Καρκίνε! Δεν σε αφορούν πια επιφανειακές συμπεριφορές από τους άλλους, με τους οποίους συναναστρέφεσαι, αλλά το βάθος και η ουσία στις διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και σε κάθε είδους συναναστροφή! Επιπλέον, επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα και στην οργάνωση του χρόνου σου!

Λέων

Σήμερα φίλε Λέοντα, μία ημέρα αισιόδοξη, χαρούμενη και κεφάτη! Για άλλη μία φορά, βάζεις σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την καλοπέραση σου! Καταφέρνεις και προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό και προσφέρεις με γενναιοδωρία τα συναισθήματα σου και οι άλλοι απλά σε λατρεύουν, γι’αυτό που είσαι! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σημαντική δράση σου σήμερα!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, είσαι ιδιαίτερα γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους γύρω σου, χαρακτηριστικά που σε βοηθούν να κερδίσεις πολλά, μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές! Όμως και ο περίγυρος σου, σου έχει συμπάθεια και σου προσφέρει την αποδοχή και την αγάπη του! Ιδανική ημέρα για διαχείριση θεμάτων και δυσκολιών, που έχουν προκύψει σε σπίτι και οικογένεια!

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους! Μέσα από συναναστροφές και διαπροσωπικές σχέσεις, κάποιοι θα σου εκφράσουν τα συναισθήματα τους και τις όμορφες σκέψεις τους με κάθε διάφορους τρόπους! Επιπλέον, προωθείς τα σχέδια σου και τα υλοποιήσεις με ευκολία, πετυχαίνοντας στόχους και σκοπούς! Πάρε-δώσε με γείτονες, αδέρφια και μακρινούς συγγενείς, ευνοούνται!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα καταφέρεις, επιτέλους να νιώσεις ήρεμος και ανακουφισμένος! Θα αισθανθείς και πάλι σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και τα υλικά σου αγαθά! Ίσως ορισμένες στιγμές, να γίνεσαι υπερβολικά επίμονος και δεσποτικός με τους γύρω σου και αυτό θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις, γι’αυτό προσοχή!

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, είναι σίγουρα μία ευνοϊκή ημέρα, λόγω των καταστάσεων που θα έρθουν και των γεγονότων που θα συμβούν, αλλά και λόγω της λάμψης σου και της ικανότητας σου να τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου! Ωστόσο, πες όχι στην τάση σου για εγωκεντρισμό, συναισθηματικά ξεσπάσματα και απαιτήσεις, αν δεν θες να χάσεις την εύνοια!

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, παραδόξως θα είσαι συναισθηματικά ευάλωτος και ψυχολογικά ασταθής! Αρκετές στιγμές μέσα στην ημέρα, θα θελήσεις να μείνει μόνος και να αφιερώσεις χρόνο σε ενδοσκόπηση του εαυτού σου και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράσεις και κινήσεις. Αν όντως νιώθεις καλύτερα έτσι και συμφωνεί και το ένστικτό σου, κάνε το!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα για άλλη μία φορά, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Είσαι φανερά πιο επικοινωνιακός, ευχάριστος, δοτικός και προσιτός και έτσι με ευκολία καταφέρνεις και εξομαλύνεις φιλικές σχέσεις και συναναστροφές! Επιπλέον και οι φίλοι σε βοηθούν σε προσωπικούς σου στόχους και σκοπούς!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, πιθανόν να αντιμετωπίσεις στην ψυχρή συμπεριφορά του περίγυρου σου και για το λόγο ίσως γίνεις λίγο παραπάνω σνομπ και απόμακρος! Δυστυχώς όμως, αυτή σου η συμπεριφορά, ενδεχομένως να προκαλέσει παρεξηγήσεις, βλάπτοντας την καλή κοινωνική σου εικόνα! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, ένα οικογενειακό θέμα θα λυθεί!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share