Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτά τα ζώδια είναι εμμονικά με την καθαριότητα

Μήπως ανήκετε σε κάποιο από αυτά;

1 Δεκεμβρίου 2021 11:08
Αυτά τα ζώδια είναι εμμονικά με την καθαριότητα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά λένε και δεν έχουν άδικο. Η καθαριότητα είναι κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά όσον αφορά τον χώρο στον οποίον μένουμε, κοιμόμαστε, τρώμε κλπ. Σχετίζεται άμεσα με την υγεία και με την αισθητική. Είναι μερικοί άνθρωποι που φαίνεται να έχουν μια παραπάνω "αγάπη" με την καθαριότητα, έως και εμμονή θα μπορούσε κανείς να πει και ανήκουν στα παρακάτω ζώδια. Και μιας και μιλάμε για ζώδια και χαρακτηριστικά, δείτε εδώ ποια ζώδια είναι ερωτευμένα με το κρεβάτι τους.

Παρθένος

Έχει συνήθως αρκετούς ψυχαναγκασμούς, με αποτέλεσμα να τον κάνουν να είναι συνέχεια σε μία εμμονική κατάσταση να θέλει να τα τακτοποιήσει όλα. Όταν δεν υπάρχει τάξη γύρω του εκνευρίζεται πάρα πολύ. Δεν έχει επίσης καθόλου υπομονή καθώς όταν θέλει να τακτοποιηθούν όλα θα πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα.

ζώδια καθαριότητα

Σκορπιός

Δε μπορεί να κοιμηθεί αν δεν είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα. Αν έχει διάφορα αντικείμενα από εδώ και από εκεί τον ενοχλούν. Τον ενοχλεί να φαίνεται ότι ο χώρος του έχει «πολλή πληροφορία». Επιπλέον αν δεν καθαρίζει φοβάται ότι θα αρρωστήσει, που είναι κάτι το οποίο τρέμει συνέχεια ο ίδιος. Για αυτόν άλλωστε η καθαριότητα είναι ελκυστική το λιγότερο.

Αιγόκερως

Δε λέει τίποτα. Απλά σηκώνεται, μαζεύει τα ρούχα καθαρίζει χωρίς να σε ακούει που του μιλάς. Γενικότερα λειτουργεί αρκετά ψυχαναγκαστικά με αποτέλεσμα να «θολώνει» και να μη βλέπει γύρω του από το άγχος που τον πιάνει λόγω μικροβιοφοβίας και αρρωστοφοβίας. Όταν είναι όλα τακτοποιημένα, νιώθει ότι μπορεί να κοιμηθεί πιο ήρεμα. Δε μπορεί να έχει στο μυαλό του ότι τα πράγματα γύρω του δεν έχουν τάξη.

Δίδυμος

Μπορεί το συνώνυμο του Δίδυμου να είναι το χάος, όμως αυτό πηγαίνει αποκλειστικά για το μυαλό του και όχι για τον προσωπικό του χώρο. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι ένας Δίδυμος ζει στον δικό του κόσμο, ωστόσο το συγκεκριμένο ζώδιο θέλει το σπίτι του στην εντέλεια για να λειτουργήσει. Μάλιστα πολλές φορές νευριάζει αρκετά όταν δεν είναι τακτοποιημένος ο χώρος του ή του πειράζουν τα πράγματα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share